Nakon što budu objavljene u Narodnim novinama, u srijedu na snagu stupaju prihvaćene izmjene Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. U Saboru je izglasan sa ni više ni manje već točno 77 ruku kako se ne bi otkrivalo koliko još ruku HDZ ima u rezervi, a ne sumnjamo da ih ima i za dvotrećinsku većinu. I dalje ćemo objavljivati sve zanimljive informacije o lažnoj pandemiji i bojnim otrovima koje nam ušpricavaju u krvotok, ali u ovom trenutku je zanimljivije pratiti događanja oko referenduma i Sabora u koji se kunu i vakseri i “antivakseri”. Koliko možemo vjerovati Saboru i dvotrećinskoj većini koja bi nam trebala osigurati sigurnost.

Rado pročitam misli Hitlerovog ministra propagande Josepha Goebbelsa koji se služio metodama masovne agitacije koju je sjajno razvio već u predizbornim kampanjama 30-ih godina. On ju je kombinirao s klasičnim instrumentima kontrole medija, cenzure, utjecaja na novinare. Ne čini li vam se to tako poznato. Goebbels i nacisti su još prije 90 godina koristio sve to što danas koriste njegovi sljedbenici umotani u plašt nekakvih globalista.

Kako parlament, čitaj Sabor, opisuje Joseph Goebbels:

“Ulazimo u parlament kako bismo se, u arsenalu demokracije, opskrbili vlastitim oružjem. Ako je demokracija toliko glupa da nam daje besplatne karte i plaće za rad ovog medvjeda, to je njegova stvar. Ne dolazimo kao prijatelji, čak niti kao neutralni. Dolazimo kao neprijatelji. Kako vuk upada u jato, tako i mi dolazimo”.

Tko su danas ti “neprijatelji” u Saboru koji bi nam trebali osigurati poštivanje Ustava i naših temeljnih ljudskih i zakonskih prava. Među 77 glasova koji su bili ključni pri izglasavanju novog Zakon su i ruke dvojice “časnih” zastupnika koji već desetljećima bave kriminalom i otvoreno rade protiv hrvatskih zakona i narodnih interesa. Još 2017. godine sam objavio video sa njima dvojicom u glavnoj ulozi pod nazivom: “Miro Matijević: “a love song of two bastards”.

Milorad Pupovac kome nepravedno tepaju da je etno biznismen budući se njegov biznis svodi na teror nad hrvatskim pravoslavcima koje terorizira sa aboliranim četnicima i martićevcima koje je angažirao u SDSS i sa tim zločincima terorizira pošteni pravoslavni živalj. Radeći po Lici na zaštiti ljudskih prava, često sam se sretao sa pravoslavcima koji su mi opisivali što moraju trpjeti od strane tog ološa. Često bi mi rekli da ne postoji Hrvat koji bi im radio to što im radi Pupovac.

Josip Đakić kao savršeni model HDZ-ovog zastupnika. Lažov i kriminalac koji bi glasovao i protiv sebe da mu Veliki Vođa naredi. Literarni junak koji je sebi lažirao i ratni put i kao lažni branitelj postao vječni predsjednik HVIDRE. U ratnom putu mu stoji da je upisan u nepostojeću postrojbu ZNG-a s još 631 čovjekom. Piše  da je bio pripadnik Zapovjedništva II. zbornog područja Oružanih snaga RH od 15. kolovoza 1990. To Zapovjedništvo, međutim, osnovano je tek 26. studenoga 1992. godine. Našem literarnom junaku koji je postao medicinski fenomen samim tim što je sa IQ na nivou sobne temperature uspio naučiti čitati i pisati, ne može se zamjeriti što ne shvaća kako 1990.godine nije mogao biti pripadnik postrojbe osnovane tek dvije i pol godine godine kasnije.

Da našem heroju i literarnom junaku ni pisanje ne ide za rukom uvjerili smo se čitajući mail koji je uputio na adresu 24 sata: “Ja cu doc kao izaslanik pred hrv sabora i svonu duznost cu obavit i kao duznosik i kao covjek ukoluko vidim da i saznam da ce sudjelovat i nepocudni gost svonu obvezu upricit cu mimo protokola s onim pripadnicima hrv branitelja i pol koji jednako razmisljaju i osjecaju!! Lo’”

Kako se tu osjetio prozvanim i predsjednik Zoran Milanović, odgovorio je našem literarnom junaku: Rekao je: ” Đakić je nitko i ništa. Đakić nije general, on je propalica i saborski zastupnik. Baš propalica.”

Jedan “baš četnik” i nepismena “baš propalica” su dva glasa koja su bila presudna pri izglasavanju novog protunarodnog Zakona. Što mislite ima li u Saboru još takvih besprizornih  likova koji će spremno dići ruke kako bi legalizirali teror i genocid nad hrvatskim narodom?

Sumnjate? Ja ne sumnjam… siguran sam!

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime