I kao što sam najavio nakon Desinica, Ostojićevi pretorijanci su i u Splitu nastavili sa demonstracijom suludog ponašanja pa nasilje prema građanima već postaje rutina. Uz uobičajeno nasilje se sve češće na građane poteže pištolj i puca se. Do sada nitko nije odgovarao, a i neće budući su Ostojićevi prodavači magle već krenuli sa naslovima. Najdraži mi je: “Policajac je morao pucati inače bi bio zaklan”. Nije objašnjeno zašto nije svladan taj koji je krenuo „klati“ policajce već su pretukli nedužnog mladića koji se sa posla vraćao kući. Policajka je lakše ozlijeđena bocom pa me baš zanima kako izgleda ta „ozlijeda“. Mainstream mediji u nedostatku bilo čega razumnog prenose izjavu nekakve kokoške predstavljene kao cura interventnog policajca, koja kao veliki stručnjak za sigurnost građana šalje poruku Torcidi: „Očekivali ste da će vas pomaziti, dati bombončić i kazati da to nije bilo lijepo?“ Kokoško glupa, od tvog fakera i njegovih uniformiranih kolega uvijek očekujemo samo zakonsko i pristojno ponašanje. Ništa pametniji nije bio ni šef policije: “Puno je radio taj dan pa je bio pod stresom”. Zašto ne ide kopati krumpir ako stres teško podnosi? Hoćemo li svaki dan odabrati par građana koje će ti bolesnici iscipelariti kao antistres terapiju?
S toga podržavam grafit sa Balkanske ulice: „Marendić, Srdarević, Matković… jebo vas Ranko Ostojić“. Možda bih izuzeo Marka Srdarevića kojega pratim od kako ga je „Splitska veza“ postavila za ravnatelja policije. Sustav koji u potpunom rasulu i koji se bavi dilanjem, kriminalom i zločinima pod njegovim vodstvom je u nevjerojatno kratkom periodu profunkcionirao. Niškoristi i tajnice po raznim službama pri ministarstvu su se preko noći počeli odazivati na telefonske pozive i razgovarati o problemima što je za mene naviklog na tu zonu sumraka koja se pod vodstvom zločinca i veleizdajnika Ranka Ostojića pretvorila u leglo zla i opasnosti za građane, bio šok. Marko Srdarević je tu utvrdu zla u par mjeseci potpuno rastresao zbog čega je bio promptno smijenjen i vraćen u Split. Sada vidim da je shvatio Rankovu lekciju pa se na žalost i on pridružio zboru lažova i prevaranata, ali i dalje vjerujem da je jedini čovjek koji je u stanju provesti neophodnu reformu toga što se ovdje naziva policijom.

U Zagrebu sam dva dana prije predavanja izbornih lista za parlamentarne izbore, nakon što sam na prvoj anketi osvojio 2,8 % glasova i 12. mjesto među političarima treći puta napadnut od strane policije koja me je nakon što sam im ranio jednog od napadača lažno optužila i pritvorila. U svoj toj nesreći uspio sam prikupiti sve dokaze o da je napad organizirala upravo policija. Nakon toga mi je policija dokazano organizirala provalu kuće sa teškom krađom u Lici opet sam uspio dokazati i poimence prozvati i prijaviti sve iz policije koji su to organizirali. Ni nakon deset mjeseci nije učinjen niti očevid s obzirom da banda neće pokretati postupak protiv sebe.

https://slobodari.com/miro-matijevic-kako-sam-u-lici-raskrinkao-ostojicevu-cetnicko-cigansku-bandu/

S toga je jedini način da se spriječi dalje nasilje Ostojićevih kriminalaca, da se za početak izbace niškoristi iz ureda PN USKOKA, Službe unutarnje kontrole i Ureda za kontrolu rada policije budući oni štite sav taj kriminal i ludilo Ostojićeve bande. Ne zaboravimo, Ranko Ostojić je dolaskom na mjesto ministra policije putem internog „natječaja“, proveo je postupak imenovanja 2439 policijskih službenika od načelnika postaja do šefova smjena i njihovih zamjenika. Čovjek, veleizdajnik koji je odgovoran za brojne likvidacije i štiti hrvatsko narko tržište sigurno nije birao poštene policajce već putem “internog natječaja” postavljao isključivo provjeren ološ prema svom liku i djelu što je između ostalog rezultiralo “Svastikom”, Desincem i na kraju napadom i cipelarenjem kuhara, slučajnog prolaznika. 

Zaboravih da je protiv tog neimenovanog uniformiranog nasilnika nakon što je javno objavljena snimka tog iživljavanja pokrenut disciplinski postupak i već znam kako će završiti. Isto kao i ubojice Dine Molnara, Zorana Vuka, Igora Benete, Mire Barešića, Zvonka Bušića, Josipa Reohl-Kira, Damira Tomljanovića “Gavrana” i ostalih…        Sezona lova na poštene građene traje i trajati će sve dok policiju vode kadrovi Ranka Ostojića.

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime