NaslovnicaAKTUALNONOVOSTIMiro Matijević: Do kada će DORH tolerirati ludilo Vere Magdić Bižanović –...

Miro Matijević: Do kada će DORH tolerirati ludilo Vere Magdić Bižanović – 2. dio

U prvom dijelu sam općenito opisao ličko zlo – Veru Magdić Bižanović, a sada ću navoditi konkretne podatke koji su već upućeni i vrhu MUP-a i DORH-u. Naravno da nitko ne odgovara budući ja to radim veoma detaljno uz mnoštvo materijalnih dokaza koje je nemoguće razumno odbiti, pa je lakše praviti se budala i ne reagirati, što im i ne pada teško jer se ne moraju pretvarati. Za Veru Magdić Bižanović i prikrivanje njenog kriminal je zadužena zamjenica Glavne državne odvjetnice Snježane Marjanović. Više u slijedećim nastavcima.

Kako sam ušao u sukob sa Verom Magdić Bižanović?

Jednog dana mi je u Otočcu na ulici prišla Dragana Majetić i zatražila pomoć pričajući mi kako je reketari Vera Magdić za djelo za koje ju je prijavio lik koji je kasnije povukao tužbu i kod bilježnika potpisao Izjavu da je sve izmislio uz obećanje da to više nikada neće raditi. Iako je time potpisao priznanje da je počinio kazneno djelo lažnog prijavljivanja kaznenog djela, Vera Magdić je tražila od Dragane Majetić 5.000 eura kako je ne bi dalje progonila za nepostojeće kazneno djelo, školski reket. Dobila je novac, a kako je to Dragana to ispričala nekom zajedničkom prijatelju, Vera Magdić se uplašila pa je preko supruga Ivana Bižanović vratila 5.000 eura, ali i iz osvete prisilila suca Garića da osudi Draganu Majetić. Garić je prvo oslobodio Draganu budući nije imao nikakve dokaze da bi nakon pritiska Vere Magdić osudio Draganu na 6 mjeseci zatvora. To mi je sam priznao u sudnici i ispričao mi da se ne može obraniti od Vere Magdić i njenog ludila te da Dragana kada god sjedne u sudnicu mora znati da će biti osuđena na zatvorsku kaznu. Slučajno posjedujem i snimku tog razgovora. Time je Vera Magdić počinila kazneno djelo utjecaja na suca. Snimio sam Draganu Majetić na kameru u trajanju od dvadesetak minuta i to objavio na YOUTUBE ali i podnio kaznenu prijavu DORH-u što je postao veliki problem za Veru Magdić zbog čega ona već par godina čini sve da to nekako poništi ili obezvrijedi uz pomoć ODO iz Zagreba. Kada im to nije prošlo, a ja slučajno imam snimku razgovora kada Draganu zove Renata Novosel iz zagrebačkog ODO i dodvorava joj se kako bi došla u Zagreb i za tih 5.000 eura optuži mene da sam izmislio. Kokoške nisu ni svjesne da ja posjedujem desetke snimaka na tu temu i da je to istina koju one ne mogu negirati. Sve to sam slao i na DORH ali je „Lažljiva kuja“ nedodirljiva.

Bila…

Kako u praksi izgleda život u Lici u okruženju tog ološa koji drži policiju, Sud i Državno odvjetništvo je za normalnog čovjeka iz “civilizacije” neshvatljiv. Shvatili su da sam stao iza Dragane, ali da je i ona kao samohrana majka sva u strahovima i da će učiniti sve što joj narede. Zatvarali su je, lažno optuživali, u pritvoru tukli i bez naloga ulazili u kuću i pretresali je. Međutim, ni ja nisam spavao, nisam ni malo naivan, a u Češkoj sam se radeći za češki BIS na najtežim temama dokazao kao vrhunski analitičar i uz to neprocjenjiva škola sa zagrebačkih ulica je učinila to da mi ti Ostojićevi lički krumpiraši u odori nisu niti do gležnjeva.

KAKO SE POD POKROVITELJSTVOM „LAŽLJIVE KUJE“ MONTIRAJU KAZNENA DJELA  

Dragana me zove da je pozvana u 16 sati (!!???) u policijsku postaju da za policiju potpiše kaznenu prijavu koju su oni u njeno ime napisali protiv mene. 

Slučajno sam u Otočcu i dogovaramo se naći na benzinskoj pumpi u centru. Kako ni njoj zbog cijele situacije ne mogu vjerovati bezgranično i predviđam kako bi ti retardi iz policije mogli to iskoristiti, uključujem diktafon još u trenutku kada je prilazila autu i ne isključujem ga tijekom cijelog sastanka u trajanju od sat i 42 minute. U međuvremenu odlazimo i u Vrhovine gdje pijemo kavu i častimo se kolačima sa ljudima koje oboje poznajemo i ona odlazi na policiju. Policija ih je kasnije sve svjedoke obišla i provjerila.

Dragana je tom prigodom osobno rukom napisala i potpisala Izjavu da ne želi sudjelovati u kriminalu zamjenika načelnika PU Mladena Kranjčevića. Odnosi je u otočku policiju, ali oni Izjavu odbijaju zaprimiti ali i dalje inzistiraju da me mora kazneno prijaviti za neku izmišljenu glupost i prijete joj da ukoliko ne potpiše tu izmišljenu kaznenu prijavu da će oni nju kazneno goniti. Kada su ćuli da je bila sa mnom sat i 42 minute, oni odmah pišu još jednu kaznenu prijavu protiv mene za „protupravno oduzimanje slobode i prisiljavanje da napiše tu izjavu“, kažnjivo prema čl.137.st.(2) za koji je predviđena kazna od 6 mjeseci do pet (5) godina zatvora. Nekim slučajem ja uspijem nabaviti snimku i tog razgovora i policijske prijetnje.

Na ODO Veri Magdić predajem snimku sastanka kao dokaz da nitko nikome nije oduzimao slobodu i snimku kako joj u policiju prijete da me mora lažno optužiti. Policija je počinila dva teška kaznena djela a “lažljiva kuja” još jedno budući da prikriva počinitelje kaznenih djela.

Policija obilazi sve svjedoke sa kojima smo se družili koji potvrđuju Draganinu priču i sve navode sa snimke. Kako sam za tih desetak godina potpuno razvalio tu policijsku bandu i Verino odvjetništvo oni ništa drugo nisu radili već su samo pratili i progonili mene. Međutim, pokazao sam se uspješniji pa sam Ostojićevog kosovca Mladena Kranjčevića tri puta izbacivao iz Ureda načelnika PU u Gospiću. Antu Podnara sam skinuo sa mjesta načelnika PU, da bi ga Disciplinska komisija udaljila iz službe, ali ga je Ranko Ostojić kao svog zaslužnog kriminalca smjestio u neki ured u PU gdje je plaćen da vrti palčeve i nekažnjeno čeka mirovinu.

Dokazao sam da je Ante Podnar dvije godine silovao 13 godišnju djevojčicu, nećakinju iz Karlobaga. Spis je bio kod Vere Magdić a iz policije mi je javljeno da se spis iznosi iz Ureda ODO i da se mijenjaju i preuređuju dokumenti i sadržaji. Zato nisu nikada datirani i numerirani.

Tako funkcionira „Verina štajga“ u Gospiću i sve joj prolazi pa je čak i unaprijeđena u Županijsku državnu odvjetnicu, ali sada idem do kraja jer takva moralna rugoba ne može sjediti u Uredu Državnog odvjetništva.

U privitku je video objavljen na YOUTUBE gdje ja sa dokumentima i dokazima podnosim kaznenu prijavu na suca janjičara Veljka Čađenovića, a Verina zamjenica Tatjana Adamović Šimunović izbjegava navesti činjenice štiteći ga. Vera Magdić Bižanović nije ništa poduzela ali je Veljko Čađenović nestao iz Suda. Samo zahvaljujući mom mazohizmu, mojoj pronicljivosti i odvažnosti da im se otvoreno suprotstavim i uz to sve snimim, uspio sam se održati iako taj rat nije gotov, ali je i rezultat neizvjestan bez obzira na „Lažljivu kuju“ koja nakon svega što ću iznijeti u ovih par nastavaka ne smije ostati u Državnom odvjetništvu.

U nastavku poslušajte video u trajanju od 5 minuta:

Miro Matijević u ODO u Gospiću

https://www.youtube.com/watch?v=Vx1CiRyAug4

RELATED ARTICLES

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Most Popular

Recent Comments