NaslovnicaAKTUALNONOVOSTIMiro Matijević: DORH-u sa ljubavlju, do kada ćete štititi "Lažljivu kuju" Veru...

Miro Matijević: DORH-u sa ljubavlju, do kada ćete štititi “Lažljivu kuju” Veru Magdić Bižanović? – 3. dio

Kako odvjetnice Đurđa Lipošćak i Tina Bijelić čine kriminal kako bi zaštitile kriminal Vere Magdić Bižanović

Sama Dragana je prisiljena da podnese tri lažne kaznene prijave protiv mene i sve su bile odbačene budući sam se u naprijed predviđao i  osiguravao se od svih smicalica „Lažljive kuje“ i njezine „managerije“. Kaznene prijave je u dogovoru sa Verom Magdić Bižanović pisao Zdravko Bogdnić zvani „Talijan“, vlasnik opskurnog portala „gacka053“ iz Otočca, da bi zaštitu lika i djela „Lažljive kuje“ u svoje ruke preuzele odvjetnice Đurđa Lipošćak, bivša supruga Vitomira Bijelića, bivšeg načelnika kriminalističke policije u MUP-u i savjetnika ministra Božinovića i kćer im odvjetnica Tina Bijelić iz Ogulina.

Kako je Dragana bila prisiljena napustiti Hrvatsku i preseliti se u Beč, ja sam se jednom prilikom našao u Beču kada su krenule instrukcije što da radi. Kako je aplikacija bila podešena na brisanje nakon 2 minute, Dragana mi je rekla da je dobila poruku od Tine Bijelić da me prijavi austrijskoj policiji da sam joj prijetio pištoljem da mora lažno prijaviti Veru Magdić Bižanović za reketarenje tih 5.000 eura.  Dok je Dragana došla do mene poruka se već izbrisala pa sam joj uzeo mobitel i ja nastavio prepisku sa Đurđinom kćerkom Tinom Bijelić fotografirajući displej.

Vrativši se u Zagreb poslao sam Đurđi Lipošćak mail.

Poštovana carice

„… Jedini interes mi je izvući Draganu budući je kolateralna žrtva mog sukoba sa tim smećem iz policije i Verom Magdić budući su svi preko nje tražili neku misteriju, neku tajnu koju će im baš Dragana otkriti kako bi me pobijedili. Što je duže prolazilo vrijeme to je se više maltretiralo i progonilo, jer kreteni nisu bili u stanju shvatiti da igraju na krivu kartu. Htjeli su „moju tajnu“ i nisu je dobili, a ja ću je sada samo tebi u povjerenju otkriti.

„Imam više pameti u jednom jaju nego svi oni zajedno u svojim glavama“.    Možeš me slobodno izdati…

Puno toga sam vam tolerirao čekajući da shvatite kako griješite, ali sam se i zabavljao promatrajući dokle ide taj vaš bezobrazluk, a posebno glupost tvoje kćeri. I dok je vaša snaga u prijateljstvu sa tom ćelavom Vrećom Govana i moć koju mislite da posjedujete preko nje kao županijske odvjetnice, ja nemam prijatelja pa se sam snalazim kako znam i umijem i ne mogu se požaliti.

Znaš dobro da sam od 14 tužbi za klevetu osuđen samo jedan put od Radakovičke kada nisam bio na raspravi i to će VS poništiti. Znaš da sam se zezao sa sutkinjom D.R. i kada su bili sigurni da me imaju u šaci iznio sam dokazne prijedloge koje sam imao od početka i isti trenutak je povukla tužbu. Nismo se nagađali. Povukla je Tužbu i dobro je napravila.

Prvi lički KOS-ovac Milan Jurković je povukao pet tužbi kada sam zatražio da se od psihijatrije na Rabu zatraži uvid u to koliko je vremena tijekom rata veliki zapovjednik ZNG proveo na Rabu liječeći se od alkoholizma. Pola rata se opijao po podrumima, a pola rata se na Rabu liječio od alkoholizma. Previše ja toga imam Đurđa i ne bojim se nikoga. Ti pričaš o tome kako će me Lažljiva vreća Govana” osuditi na Črnomercu. Dobio sam optužnicu i 8 dana rok za žalbu. Poslije 15 dana sam im napisao Zahvalnicu. Pisao sam im da sam namjerno zakasnio, da to ne bi shvatili kao Žalbu. Zahvalio sam im se budući su mi dali priliku da javno raskrinkam tu “Lažljivu Kuju”.

Pitaj je. Znaš što ću još napraviti prije suda? Tražit ću da se Tužba „za lažno prijavljivanje kaznenog djela“ dopuni sa barem još deset mojih „lažnih“ kaznenih prijava koje sam podnio na nju. Da se vidi jesam li je „lažno“ optuživao ili ona Uskočka drolja Snježana Marjanović nije istražila niti jednu moju prijavu. Obavio sam uvid u spis i osigurao sve dokaze i sve se polako razotkriva, a ja već imam sve u rukama. Toliko da znaš…

A sada da se vratimo na to zašto ti pišem.

Ti i tvoja kćer nagovarate Draganu da me lažno optuži. Posjedujem snimke svih poruka, ali i neke snimke razgovora pa čak i iz tvoje kuće.

A pričate svašta. Kao što sam ti već spomenuo, od prijedloga da me se hakira, preko razmišljanja da me treba likvidirati do konkretnih zahtjeva da me se u Beču lažno prijavi da sam je prijetnjama prisiljavao da snimi onu video snimku o Vreći Govana. Spominjao se i pištolj koji sam pri tome stavio na stol, da bi na kraju bilo i prijetnji mojom likvidacijom ako ti kćer prijavim. Puno razgovora imam snimljeno kao i većinu poruka.

Drugo, već time što ste je nagovarale da laže već ste potvrdile da je video snimka autentična i da je Dragana o reketu govorila istinu što je prejak dokaz u moju korist koji ničim nećete moći pobiti.

Treće, počinile ste dva kaznena djela. Prisiljavale ste Draganu da u Beču počini kazneno djelo lažnog prijavljivanja, a uz to ste nagovarale svjedoka na lažno svjedočenje.

Četvrto, Uz to ste uputili i prijetnje meni ukoliko iskoristim svoja zakonska prava i prijavim vas zbog svega toga.

Sada ću ti u privitku poslati par poruka da vidiš koliko ste smiješne i naivne.

U sutrašnjem nastavku ide završetak maila koji u potpunosti razotkriva Veru Magdić Bižanović ŽUPANIJSKU DRŽAVNU ODVJETNICU u Karlovcu.

U prilogu je video u kojemu Dragana Majetić svjedoči kako su je policija i Vera Magdić Bižanović prisiljavali, ucjenjivali i maltretirali da mene lažno optuži.

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Most Popular

Recent Comments