Godinama se bavim kriminalom i zločinima policije, ali ovo što se događa u Rijeci prevazilazi sve naše najcrnje slutnje o službi koja bi nam trebala osigurati SIGURNOST I POVJERENJE. Prestrašno je kada ovakve dvije spodobe u odori policije iziđu pred kamere i od novinara i javnosti pokušavaju napraviti idiote, pričajući nešto što je i zadnjem gledatelju jasno da nema veze sa istinom. Podmeću takve besmislice da je danas jasno da u navodnom incidentu nije sudjelovalo pet osoba već sedam uključujući i ovaj dvojac koji je počinio kazneno djelo prikrivanja počinitelja kaznenog djela. Svatko ostaje zatečen i sa nevjericom ih sluša pitajući se u strahu što je slijedeće i što još može normalan građanin očekivati od te Zločinačke organizacije kako ih redovito na blogu nazivam. Do sada su to isto radili, ali makar potajice skrivajući to od javnosti, ali kada otvoreno iziđu pred kamere i bez i malo srama lažu, tri dana šute o incidentu smišljajući način kako bi zaštitili tri ugojena tatina krmka koji nakon iživljavanja po skijaškoj stazi sa BMW-om, pretuku čovjeka koji umoran poslije dežurstva ide u sobu spavati. Bilo bi glupo komentirati sve što su lagali pred kamerama, a jedini argument im je bio optužiti medije za pritisak, ljude koji su potrčali spašavati kolegu da su bili pijani uz neobrijanu, namrštenu facu jednog od načelnika koji se jako ljutio i pokušao zaplašiti svakoga tko mu ne vjeruje.

Možemo se samo zapitati što bi tek bilo da se nije pojavila video snimka incidenta.

Udarac u glavu čovjeku koji sjedi na zemlji nakon što se povratio iz nesvijesti je već pokušaj ubojstva ili pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede iako tvrdim da je to već bila teška tjelesna ozljeda s obzirom da je čovjek koji je bio u nesvijesti i nakon toga dobio takav udarac obuvenom nogom u glavu sigurno imao potres mozga što se već službeno kvalificira kao “teška tjelesna ozljeda”.

Tumačenje policijskog dvojca o tome da su trojac nasilnika morali pustiti zbog toga što sve nije bilo ispitano je suludo i govori o povlaštenom odnosu te kvazi policije prema trojici nasilnika budući su morali ostati u pritvoru sve dok se ne istraže sve okolnosti. Tumačenje tog dvojca koji se tri dana nije oglašavao dok su smišljali obranu za nasilje trojice napadača i svoje nezakonito ponašanje u cijelom incidentu je toliko imbecilno da je uvredljivo za sve koji su zabrinuto iščekivali reakciju policije. Izjava jednog veseljka da nasilnici “Neće uopće biti privedeni. Ići će u redovnom postupku” sve govori, a javnost se može samo zabrinuto zapitati što im se može dogoditi ako samo pokušaju odbiti naredbu nekog novog alkoholiziranog i nadrogiranog nasilnika. Namjerno kažem nadrogiranog budući da na to ukazuje i tumačenje ovog dvojca izgubljenog u prostoru i vremenu koji tvrdi da nije uobičajeno da se vozači testiraju na drogu, pa čak i kada se tako suludo ponašaju. Naravno da je to laž izrečena sa razlogom i da se vozači ne rijetko testiraju na narkotike kada se ponašaju i manje neobično od ovog trojca.

Više od svih njihovih suludih tumačenja događaja i nekih samo njima razumljivih zakona, govori slika jednog od očeva jednoga od tih krmaka, šefa u Hrvatskim šumama kako se rukuje sa “AP”.

Opravdavati takav ubilački napad time što im se žrtva navodno “unijela u lice” nakon što su je zaustavili i zahtijevali da im pomogne izvući BMW iz snijega, je van granica zdravog razuma koji ne možeš ni očekivati od predstavljenog vidno intelektualno potkapacitiranog dvojca.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/policija-prijavit-cemo-i-hgssovca-i-jos-jednu-ozlijedjenu-osobu-za-prekrsaje/2434649.aspx#brid_cp_Brid_75338382

Pišem već godinama, objašnjavam i dokazujem kako Hrvatska nema policiju, a da sa ovim što se predstavlja kao policija treba ODMAH provesti temeljitu reformu i počistiti od kriminalaca koji sramote i zloporabe odoru hrvatskog policajca.

Za sve neupućene prilažem tekst objavljen nakon Desinca i onog bestijalnog policijskog iživljavanja nad Torcidom koji sve objašnjava.

Dogovor je postignut, spašavaj se tko može.

„SVASTIKA“ I NASILJE NAD TORCIDOM OTKRIVAJU NOVI DEAL   

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime