Prof. Krešimir Pavelić, znanstvenik s područja molekularne medicine, u emisiji Bujica kratko je komentirao kako je zadovoljan nepravomoćnom presudom koju je dobio protiv 24sata zbog difamirajućeg teksta.

Prof. Pavelić dobio nepravomoćnu presudu protiv 24sata: Moraju mu platiti 30 000 kuna

‘Stvari se dramatično mijenjaju u smislu Covid narativa i tu će se još sigurno mnogo toga događati u budućnosti. U tom su smislu jako važni određeni pravosudni postupci osobito oni koji se vode u srednjoameričkim državama i nekim zemljama Europske unije pa i kod nas u zadnje vrijeme. Pritom moram reći da u toj priči nismo bitni ni mi, niti pošteni, nekorumpirani doktori, već su bitni ljudi. Ljudima treba dati do znanja da su na određeni način prevareni, ali da nisu napušteni’, istaknuo je.

Kazao je da će se njegove aktivnosti ubuduće sve više svesti na to kako ‘pomoći ljudima u ovoj situaciji, osobito onima koji su pretrpjeli oštećenja od messenger RNA cjepiva’.
‘Ne želim više trošiti previše energije na uvjeravanja kako je nešto dosita crno ili bijelo. O tome svjedoče brojni neovisni znanstveni radovi. Važno je da ljudi shvate dubinu problema, a to nisu samo problemi pandemije i bioterorističkih laboratorija. Tu su i druge enormne ugroze čovječanstva o kojima mediji šute nažalost. To su tragovi na nebu ili chemtrailsi, to su 5G…

O tome će se sigurno više govoriti u bliskoj budućnosti’, poručio je Pavelić.

Vlatka Polšak Palatinuš

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime