Danas je tzv. Međunarodni dan borbe protiv nasilna u obitelji.
Međutim, trebalo bi proglasiti Dan nasilja nad obitelji.
Nasilje nad obitelji danas vrše sve institucije, unutarnje i vanjske, a posebno:
– Vlada;
– Sabor;
– Ministarstva;
– Policija;
– Mediji;
– EU;
– UN;
– Tzv. udruge “Babe i žabe”;
– Tzv. Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova;
– Raznorazni lažni znanstvenici.
Na žalost mnogi crkveni pastiri, i drugi vjerski poglavari, uvukli su se u mišje rupe ili su i sami dio ove gnjusne priče.
Nasilje nad obitelji posebno provode Centri za socijalnu skrb. Njihove intervencije u obitelji su najčešće razarajućeg karaktera. Upadaju u obitelji i u stilu Gestapa ili NKVD-a, u pratnji policije, bez ikakvog zapisnika, jednostavno otimaju djecu. Ima slučajeva kada dođu u rodilište i odmah po rođenju kažu majci da je “ugrožen život i zdravlje djeteta”, te dijete odnesu udomiteljima ili ustanovama.
Iako postoji nasilje i u obitelji ono nije organizirano. Međutim, nasilje nad obitelji je strategija, politika i razrađen sustav koji se neprestano nadograđuje, produbljuje i obitelj optužuje. Posljedice su razorne. Onaj tko to ne vidi je slijepac i neznalica.
Moramo se osvijestiti. Moramo braniti obitelj i obiteljske odnose i vrijednosti bez uplitanja države. Mnogi žive od toga da navodno štite žene i djecu od nasilja. Za to su plaćeni i ako je nasilja više oni su “potrebniji”.
Moramo se suprotstaviti vukovima u janjećim kožama!
Moja poruka je: STOP NASILJU NAD OBITELJI!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime