NaslovnicaAFERE KOJE ISTRAŽUJEMORANKO OSTOJIĆ U AKCIJI - "SPASIMO PEDOFILA PODNARA"

RANKO OSTOJIĆ U AKCIJI – “SPASIMO PEDOFILA PODNARA”

miro matijević Poljička cesta 15 split

            predsjedniku saborskog odbora  Za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Ranku ostojiću

Dana, 25.04.2019.                     VIII. PRIJAVA
               zbog nasilja nad policijskim službenicama Prijavljujem::
1. Ante Podnar, bivši načelnik PU u Gospiću
2. Mladen Kranjčević, zamjenik načelnika PU u Gospiću
DANAS VAM PREDAJEM DJELOVE OČITOVANJA PRAVOBRANITELJICE ZA RAVNOPRAVNOST SPOLOVA I ODGOVOR MUP-a KOJI PRIZNAJE TEŽE POVREDE SLUŽBENE DUŽNOSTI, OPISANE KAO NEDOLIČNO PONAŠANJE U SLUŽBI I IZVAN SLUŽBE KADA ŠTETI UGLEDU POLICIJE
ZAŠTO I DALJE LAŽETE I ŠTITITE TAJ KRIMINAL RANKO OSTOJIĆU ?         Samo još jedan u nizu kriminalnog i bolesnog ponašanja Ante Podnara i Mladena Kranjčevića koji su se sa posebnim zadovoljstvom obračunavali sa policijskim službenicama koristeći ovlasti i bezgraničnu potporu RANKA OSTOJIĆA Kako je istina o patologiji vaših favorita Ante Podnara i Mladena Kranjčevića počela izlaziti na vidjelo, sve više policijskih službenika je počelo iznositi istinu o nasilju i iživljavanju kojemu su bili izloženi od tih bolesnika. Opisi nasilja koje su prolazili Višnja Borčić i Blaženka Mraović zaista zvuče nestvarno. Uzmite u obzir da to nisu bile radnice kod nekakvog privatnika, već je jedna bila načelnica najveće policijske postaje u Lici, a druga tajnica načelnika PU u Gospiću, dok ste vi bili ministar. Obje predlažu saslušanje mene kao svjedoka budući sam bio svjedokom niza tih situacija. Što vam je pisala Blaženka Mraović? Prijavljujem višegodišnje,  uzastopno i kontinuirano zlostavljanje, na i van radnog mjesta od   strane Ante Podnara koji me zlouporabljujući svoj položaj kao načelnik policijske uprave sustavno psihički zlostavljao i ponižavao kao ženu tijekom obnašanja poslova na radnom      mjestu u Policijskoj upravi Ličko‐senjskoj i van radnog  mjesta. 
Što je vama i ostalima pisala Višnja Borčić?                                          .                                      
Radi zaštite mojeg ugleda, časti, ljudskog dostojanstva i integriteta prijavljujem višegodišnje,       uzastopno i kontinuirano zlostavljanje na radnom mjestu od strane Ante Podnara, koji me zlouporabljujući svoj položaj kao načelnik policijske uprave sustavno psihički (moralno) zlostavljao i ponižavao, te omalovažavao kao ženu tijekom obnašanja službe na dužnosti načelnice Policijske postaje Gospić.

Još jedna službenica koja želi ostati anonimna je također podnijela prijavu. Kažete da ste zatražili očitovanje MUP-a. MUP je potvrdio sve njihove navode. MUP je utvrdio da se u postupcima Ante Podnara stječu obilježja teže povrede službene dužnosti, opisane kao nedolično ponašanje u službi i izvan službe kada šteti ugledu policije.

A to je bez teških kaznenih djela koje je počinio zajedno sa Mladenom Kranjčevićem pljačkajući nastradale građane, otimajući zemlju nemoćnim starcima u dogovoru sa aboliranim martićevcima, prisiljavajući građane da za njih podnose lažne kaznene prijave o čemu sam vas obavještavao sve ove godine pišući prijave na koje niste reagirali štiteći i prikrivajući najteži kriminal.

I ŠTO STE OVOGA PUTA SMISLILI RANKO OSTOJIĆU?                                             .                                     .                                                                      Kažete da je nastupila zastara J i to obrazlažete: 1.      Uvažavajući vrijeme počinjenja, a vezano za opisano ponašanje !!?? 2.      Zbog nastupanja apsolutne zastare !!?? Nije moguće pokrenuti
Ranko Ostojiću odgovori mi, koje vrijeme ste odredili kao vrijeme počinjenja? 1. Od kojeg dana se računa vrijeme počinjena i kada za takva djela nastupa zastara?  2. Budite ljubazni pa mi u odgovoru navedite pravilnik ili zakon  koji vam daje za pravo. Reci Ranko što nije moguće pokrenuti? –     Da li je to makar prekršaj remećenja JRIM-a po članku 17. „omalovažavanje službene osobe“  s obzirom da su sve to prolazile kao policijske službenice?
–        Nije li to kazneno djelo „prisile“ ili makar „nametljivo ponašanje“? Hoćeš da ti ja pokažem preko sto prekršajnih prijava koje su ti tvoji bolesnici podnosili na mene i za manje stvari, a iz PN USKOK-a su dopisom prisiljavali suce da me moraju osuditi gdje god se spominje Ante Podnar, kako bi mu pomogli u disciplinskom postupku?
Hoćeš da ti pokažem desetak lažnih kaznenih prijava koje su podnosili na mene, a da ni jednu nisu mogli dokazati.
Znaš li to Ranko Ostojiću? Znaš, jer ništa se nije radilo bez tebe, a ja sam tebi prijavljivao i javno pisao o tome. Budite ljubazni pa mi odgovorite na gore postavljena pitanja kako bih se uvjerio da pišete istinu.
Ako ne odgovorite smatrat ću da ste običan lažov i prevarant i tako ću vam se u buduće obraćati..
Miro Matijević

 A kao p.s.
Znate li kako je ta mala nakaza ćiji ste zaštitnik organizirala u Senju proslavu 8.marta na koju su morali doći svi načelnici i voditelji iz ličke policije kako bi taj neiživljeni nedorasli dječarac predao buket cvijeća i poljubiti pred svima tadašnju simpatiju, naravno policijsku službenicu.
NEĆEMO ZABORAVITI I SLUČAJ PODNAREVE 15 GODIŠNJE NEĆAKINJE NAD KOJOM JE TAJ MALI BOLESNIK VRŠIO BLUDNE RADNJE.
Nakon iživljavanja Ante Podnara nad 15 godišnjom djevojčicom, kćerkom svoga šogora, istragu je opstruirao inspektor Jadranko Došen zbog čega je nagrađen mjestom načelnika PP u Gospiću. Spis Broj: 2 Km-12/2016 je iznesen na mjesec dana iz gospićkog suda kako bi ga Ante Podnar krivotvorio, zatim je prebačen je u Karlovac gdje je rasprava odgođena istog trenutka kada sam se ja pojavio kao svjedok. Prvo je ovlašteni tužitelj bio ŽDO u Karlovcu, zatim ODO u Zagrebu da bi na kraju predmet prebačen u ODO za mladež kako bi se  zameo trag predmetu. Sve kako bi se prikrilo da je krivicu prihvatio njegov sin Nikola Podnar umjesto načelnika PU Ante Podnara koji je za tu laž i preuzimanje odgovornosti na sebe nagrađen zaposlenjem u riječkoj policiji. Tako vi ispred Pete kolone kadrovirate i godinama uništavate policiju.
KAD PEDOFIL ŽENI SINA

Divim Vam se Ranko Ostojiću kako skrbite o svojim kriminalcima i bolesnicima koje ste okupili oko sebe. Da se radi o patologiji te male nakaze i da sve ove žrtve nisu slučajne već uobičajeno ponašanje Ante Podnara svjedoči i djevojka iz Metkovića koja je u policijskoj Akademiji ostala u drugom stanju sa Nikolom Podnarem. Kako je morala prekinuti školovanje, obitelj je morala isplatiti policiji dug. Majka me nazvala i ispričala mi tu cijelu priču koja je ostala snimljena, a zvuči zaista nestvarno. Ante Podnar nije dozvoljavao vjenčanje, a djevojka je došla živjeti u njihovu kuću u Gospić. Iako je već bila u četvrtom mjesecu trudnoće, Ante Podnar ju je nagovarao da je odvede u Srbiju gdje bi obavila abortus. Nakon što je to odbila, pokušao joj je oteti mobitel, ali na sreću nije uspio. Nakon toga je slučajno čula obiteljsko vijećanje i kako se dogovaraju da joj stave nešto u hranu od čega će pobaciti. Kada joj je prvi puta jako pozlilo shvatila je da je „Podnar-pobačaj terapija“ u tijeku i da će loše završiti. U panici je nazvala majku koja je odmah sjela u auto i došla po nju. Pokupila ju je iz dvorišta ostavljajući sve stvari bojeći se otići u kuću po njih. 

Moraju li svi ti ljudi biti žrtve “balkanske rute” koja prelazi preko Like?

RELATED ARTICLES

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Most Popular

Recent Comments