NaslovnicaAKTUALNONOVOSTIŠTO SE UDBAŠKI PSI VIŠE BOJE – JAČE LAJU, II.dio

ŠTO SE UDBAŠKI PSI VIŠE BOJE – JAČE LAJU, II.dio

Nakon što su se neko vrijeme pritajili, ološ kao nasljednik toga što se u narodu udomaćilo kao UDBA, okupljen je oko general bojnika Maria Kirina, sina Grossbergera obavještajnog oficira JNA-a iz Beograda. Zaštićeni Josipom Manolićem i dopredsjednikom SDP-a i ključnim čovjekom najjače KOS-ove organizacije u Hrvatskoj zvane „Splitska veza“, Rankom Ostojićem, ponovo su počeli dizati glavu i napadati sve koji im se ne pokore ili ne nasjedaju na njihove laži. Ta paraobavještajna organizacija ima pod kontrolom policiju, sud i Državno odvjetništvo i od države su napadima, prijetnjama i ucjenjujući sve viđenije Hrvate lažnim, izmišljenim informacijama stvorili to što od države imamo.

Vladimir Šeks je to protumačio jednostavno, a za odgovorne prozvao neformalne grupe gremija, političkih gremija koji donose stvarne političke odluke. Šeks je time skinuo odgovornost sa sebe iako je upravo on jedan od tvoraca i vođa tog sustava nedefiniranih grupa koje nas vuku k dnu. Usput nam je tješeći nas objasnio je da se politička moć, u cijeloj Europi, odvija preko tih grupa gremija a da se sve samo tehnički provodi preko izvršne vlasti i Vlade. Kako smo svi opterećeni egzistencijalnim problemima ili su ljudi već odustali od bilo kakve borbe svjesni smo da je beznadna, ali nećemo odustati iako nas preko svojih jataka iz policije i DO zaustavljaju i onemogućuju već u startu.

Kako sam ja uporan do bola i pažljivo tražim i prikupljam dokaze, oni već i u toj svojoj aroganciji i bezobrazluku osjećaju da se nešto neobično događa pa su postali nervozni. Međusobno komuniciraju preko mail lista kojom preuzimaju “vijesti” i dijele ih dalje.  Radi se o brojnim članovima iz politike i vojske koji su izvanredno situirani budući su svi uselili u tuđe kuće i stanove te se uz mirovinu cca 2.000 eura zabavljaju čine zlo. Činovi i beneficije se dijele bez ikakvog pokrića pa kada usporedite njihove “biografije” i ratne puteve nije vam jasno da je to taj isti rat u kojemu je taj isti narod prolazio Vukovar i Škabrnju. Kada malo više zaronite u taj lažni svijet ne možete vjerovati da je tako nešto uopće moguće.

Kroz cijeli feljtonu ću se ja pojavljivati s obzirom da sam ja u permanentnom sukobu sa tim ološem, a većinu događaja koji oni sada opisuju u svojoj verziji ja sam objavljivao i prijavljivao nadležnim institucijama već ranije i posjedujem dokaze o tome. Ne postoji zlo koje nisu iskušali na meni i samo moje iskustvo sa zagrebačkog asfalta redareći po “Saloonu” i “Karaki” sa ekipom sa Sige, pa zaštitarski poslovi u Amsterdamu i rad za Češki BIS na najosjetljivijim poslovima ipak su me spašavali iz svih tih situacija.

Posebno je zanimljiv pokušaj moje likvidacije pod nazivom “Bumerang” iz kolovoza 2017. godine koji sam prijavio policiji i DO koji sve to skrivaju. Uspio sam nabaviti i audio snimku dogovora tih udbaša sa opisom načina moje likvidacije, što su na kraju pokušali izvesti u Zagrebu pri napadu na izborni stožer “Slobodarske stranke” pred zadnje parlamentarne izbore, ali im nije uspjelo budući me njih osam nije uspjelo srušiti, a prekinula ih je policijska ophodnja koja je slučajno naišla a nije bila u dogovoru sa načelnikom PP Maksimir koji je bio glavni organizator napada. Tu sam uspio osigurati i materijalne dokaze da Ranko Ostojić aktivno sudjeluje u svemu. 

Šokantno je kada se ukažu “veliki” branitelji koji su nekažnjeno sudjelovali u kriminalu i zločinima, a sada mirno šeću po Lici i Zagrebu i unatoč osiguranom dobrom životu ne odustaju od zločina.

Glavni operativac te udbaške bande je već spomenuti Mario Kirin Grossbergera, a kako sam ja preiskusan i prepametan za sve njih uspio sam se održati izbjegavajući i srećom sve njihove zamke i zasjede i o tome snimao videa i objavljivao na YOUTUBE.

Kompletan feljton će biti dokumentiran, a gospodu UDBAŠE ljubazno molim da svaki moj navod pobiju i demantiraju što ću objavljivati na istom ovom portalu kako bi se jednom utvrdila istina.

Već i danas objavljujem tekst od 17.11.2023. pod nazivom ACHTUNG!!!! uz fotografiju, citat: “Na fotografiji (uz naslov) je agent BIA koji je bio zadužen za izazivanjem nereda jučer u herojskom gradu Vukovaru. Iz “dobro obavještenih izvora” doznajemo da stoji iza iza huškanja mladeži IX bojne HOS-a čije su glasonoše izvikivale poklič Za dom spremni. Svaka informacija, kako meni tako i kolegi Markiću više nego dragocjena.”

Danijel Markić direktor SOA i Mario Kirin general bojnik i šef UDBE traže informacije o meni jer sam doputovao iz Makedonije sa lažnom makedonskom putovnicom kao Dušan Stevanovski.

Vjerujem da je svakome jasno da je podmetnuta i podijeljena moja fotografija od prije  desetak godina, a ovo je sjajan dokaz kako taj udbaški ološ funkcionira. Poslije desetak takvih objava nitko više neće ništa razumjeti a ja ću biti sumnjiv.

Ovo priča tek počinje a krećemo sa zanimljivijim temama.

RELATED ARTICLES

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Most Popular

Recent Comments