Nina Obuljen Korźinek ” ministarka ” ” kulture ” jedna je iz Plenkijevog tima od najantipatičnijih. Lukava raguzinovićka “sette bandiere ” slaže još lakše od šefice DORH-a. Iako Dubrovkinja, od njihovog je mentaliteta pokupila najgore.
Prevarantstvo, laž, lukavost, ulizništvo, sve za korist – korist za ništa. Uz to čudno neprivlačnog izgleda iz kojeg joj izbija (ne)karakterni sklop – dobiješ u trenu totalnu anti ženu, a od ministrice ministarku iz bivšeg režima.
Gora lažljivica je naša Zlata Zlatica!
Da si ju svijećom tražio, goru ne bi našao !
Dala bih kraljevstvo poput Shakespeareovog kralja Richarda III ali ne za konja , već da tu besramnicu vidim pravomoćno osuđenu u društvu štakora u samici .
Nisam okrutna, samo ozbiljna u evociranju učinjenog nam zla sa svoje funkcije !
Opet još jedan Brkić (Vlado) iz mračnog polusvijeta .
Ah ti hercegovački gangsteri! Sa škije na kokain! Gdje bi Rvackoj bio kraj da ju nije snašla ta invazija još od devedesetih! Vukovar ne bi bio izdan, ministar ne bi bio taj koji ga je izdao, a pravi junaci ne bi bili ispremlaćeni na smrt. Svi kasniji bogatuni od Todorića , Mamića, Brkića, Kutle, Bandića, Škegre & comp.
Ne bi nam krojili sudbinu kao i danas njihovi lužnjaci na izborima. Prava plandemija koja nas je dotukla gore od corone .
I “zucker kommt zuletzt ” jer ćemo od premijera svi podobijati ŝećer, ali od razornog stresa, a ne od uzrečice.
Kao što ubija zdrave svinje (uz neku bolesnu) , kako bi ispunio plan iz Davosa o depopulaciji Slavonije,
Tako se sprema potamaniti svu zdravu naravno, perad, radi svojih
dragih Ukrajinaca , ali ne stradalnika već oligarha. Zna Plenki gdje je lova ! Naravno opet je udario na hranu kao jednu od ratnih strategija! Tko zna gdje će zatim iz Slavonije plasirati jaja i perad naši dragi ukrajinski oligarsi? U gladnu EU , koju su ti psihopatski globalistički ubojice iz Davosa odlučili sigurno izgladniti do smrti u planiranom uništenju Europe.