NaslovnicaAKTUALNOTKO SMO MI ZAPRAVO?

TKO SMO MI ZAPRAVO?

Nazivaju nas “mrziteljima lima”, “teoretičarima zavjere”, “manijacima”, “protivnicima cijepljenja”, “negatorima klime”, “neprijateljima znanosti” pa čak i “teroristima”!
Ali tko smo mi zapravo?
Mi smo ti koji brinu više nego što drugi misle da je mudro, riskiraju više nego što drugi misle da je sigurno, sanjaju više nego što drugi misle da je praktično i očekuju više nego što drugi misle da je moguće.
Ovo smo mi. To je ono što nas izdvaja, a sve počinje brigom o našim ciljevima…
Nama je bitno da nas laže cijeli sustav. Važno nam je da smo izmanipulirani lažima da prihvatimo i ovjekovječimo vlastito ropstvo. Važno nam je da od ovoga svaki dan stradaju nevini ljudi. Brine nas što su djeca psihički bolesna i fizički zlostavljana, brine nas što nas truju kroz zrak, hranu i vodu, brine nas što su lijekove otele velike farmaceutske kompanije, brine nas trgovina ljudima i iskorištavanje djece, zapravo mi briga toliko da nam slama srca. Stalo nam je do spašavanja drugih, stalo nam je do želje da promijenimo stvari, stalo nam je do snova o boljim alternativama i stalo nam je do molitve svaki dan da možemo, za dobrobit naše djece, promijeniti stvari.
Stalo nam je do pravde, do slobode, do onoga što je ispravno i dovoljno nam je stalo da učinimo nešto po tom pitanju.
Briga vas tjera da preuzimate potrebne rizike, sanjate velike snove i imate bolja očekivanja.
Nikada nemoj prestati brinuti, to je ono što nas čini onim što jesmo i što čini uspavane od budnih, pravedne od nemoralnih, hrabre od kukavica, jake od slabih i dijeli vjernike od beznadnih.
Nikada ne prestani brinuti o mojim prijateljima… To je početak svih dobrih stvari.
Hvala Lisac
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments