Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaAKTUALNONOVOSTIUmjesto osude na doživotnu robiju Jadranka Kosor odlikovana Veleredom kraljice Jelene!

Umjesto osude na doživotnu robiju Jadranka Kosor odlikovana Veleredom kraljice Jelene!

Potpisivanje Lisabonskog ugovora zapravo je najveći veleizdajnički čin prema hrvatskom narodu. Pokret Građanska solidarnost podnio je kaznenu prijavu protiv Jadranke Kosor i Ive Josipovića jer su potpisali Lisabonski Ugovor – udruživanje Republike Hrvatske u savez sa drugim državama, što je protivno članku 135. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje prije referenduma

Nigel Paul Farage, političar, član Europskom parlamenta i su-predsjedatelj euroskeptičnog parlamentarnog bloka Europa slobode i demokracije, godinama je ukazivao na negativne strane Europske unije. Što je rekao u Europskom parlamentu 30. studenog 2011-te godine, a vezano za pridruživanje Hrvatske Europskoj uniji:

“U rujnu 2011-te sam otišao u Hrvatsku, jer sam htio vidjeti je li se tamo odvija prikladna nacionalna rasprava o pridruživanju i je li kampanja o pridruživanju fer. I što sam našao? Pa našao sam da EU čini sve što može kako bi podmitila političku klasu u Hrvatskoj i to čine s priličnim uspjehom. EU je već dala 320 milijuna eura u takozvanoj predpristupnoj pomoći. EU je potrošila milijun eura na napadnu promidžbu u korist pridruživanja govoreći Hrvatskoj kako je EU njihova jedina nada. Pametno ste napravili i Hrvatima već podijelili poslove, dobro plaćene poslove u Europskom parlamentu i Europskoj komisiji samo da im pokažete kako će im biti dobro-zapravo kako će biti lijepo vladajućoj klasi-ako se pridruže, a zastave EU vijore se na vladinim zgradama diljem Hrvatske kako bi se stvorio utisak da je već sve svršena stvar. A u Hrvatskoj imate i vojne pomagače jer stari komunisti još uvijek su u Hrvatskoj i kontroliraju sve centre moći.

Ako se Hrvatska pridruži Europskoj uniji, svi ti pojedinci će se pri tome strašno obogatiti. A u svemu tome ima i nešto još zlokobnije jer u Hrvatskoj ne postoji slobodni tisak, uopće ne postoji nacionalna rasprava o pridruživanju. To je zemlja koja se za neovisnost borila gotovo tisuću godina i imali su neovisnost gotovo 20 godina nakon što su izašli iz propalog političkog eksperimenta Jugoslavije. Ako glasuju za pridruživanje Europskoj uniji oni će glasati za ponovno pridruživanje novoj Jugoslaviji, tvorevini koja je propadajući politički eksperiment i kojem prijeti propast. Ostankom u suverenoj Hrvatskoj sami mogu stvoriti slobodna tržišta i ostvariti ljudska prava“, završio je Farage.

Našoj komunističkoj eliti Europska unija je bila fantastična prilika za ‘zabetoniraju’ svega onog što su opljačkali, a što je narod decenijama stvarao. Potpuno je jasno da Hrvatska nije više neovisna država već je privatna korporacija u vlasništvu Rothschilda. Prije toga bila je neovisna Republika Hrvatska, vlasništvo svih njenih građana (98%-per capita), a samo 2% bilo je u vlasništvu države.

Potpisivanje Lisabonskog ugovora zapravo je najveći veleizdajnički čin prema hrvatskom narodu

Pokret Građanska solidarnost podnio je kaznenu prijavu protiv Jadranke Kosor i Ive Josipovića jer su potpisali Lisabonski Ugovor – udruživanje Republike Hrvatske u savez sa drugim državama, što je protivno članku 135. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje prije referenduma.

Članak 135. stav 4. kaže (142): ‘Odluka o udruživanju Republike Hrvatske donosi se na referendumu i samo NAROD referendumom može donijeti odluku o udruživanju sa drugim asocijacijama’.
Temeljne odredbe Ustava, Članak 2. stav 1. kaže „Suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv. Potpisom Lisabonskog ugovora, Hrvatska je izgubila svoj suverenitet, što je protuustavno po članku 2.

Ne obazirući se na to Jadranka Kosor u svojstvu premijerke i Ivo Josipović u svojstvu predsjednika potpisali su dana 9. prosinca 2011. godine, za vrijeme summita u Bruxellesu, takozvani mali ustav EU, odnosno Lisabonski sporazum i time pokazali da su iznad Ustava RH i naroda!

Nakon potpisivanja Lisabonskog ugovora duboka država je registrirala paradržavnu korporaciju istog imena (nezakonito) s ograničenom odgovornošću tzv. Republika Hrvatska d.o.o., koja je započela s radom 29.04.2013 godine, odnosno nastavila pljačkati, lihvariti, trovati (ubijati) chemtrailsima, GMO-om i covidovim mRNA  pripravcima,  hrvatski narod.  

Zašto je Zoran Milanović nagradio Jadranku Kosor?

“Poštovana gospođo Kosor, draga Jadranka…danas deset godina nakon potpisivanja pristupnog ugovora Hrvatske Europskoj uniji, Hvala Vam za doprinos Republici Hrvatskoj…. nikada nisam osjećao gađenje prema nekome kao sada prema Milanoviću.

Podsjetimo: Prvi predsjednik privatne korporacije RH d.o.o. bio je Ivo Josipović, a prvi premijer te zločinačke korporacije bio je Zoran Milanović. Danas je Zoran Milanović glavni direktor te korporacije, a pravni savjetnik mu je partner u zločinu Andrej Plenković.  Koji se lažno predstavlja hrvatskim premijerom kao i Milanović hrvatskim predsjednikom. Ovoj dvojac uživa sve blagodati Lijepe naše, voze se u blindiranim vozilima, jedu najskuplja jela, piju najbolja vina, konzumiraju najčistije opijate,..poštenim ljudima ne trebaju blindirana vozila.

HDZ i SDP su iz Zakona preko noći izbacili kazneno djelo ‘dovođenje u podređen položaj države’ prema kojemu se kaznom od najmanje tri godine zatvora kažnjavalo građanina Republike Hrvatske koji pokuša RH dovesti u položaj podređenosti ili ovisnosti prema kojoj drugoj državi. Djelo iz čl. 137, jednostavno je nestalo bez ikakvog obrazloženja radne skupine Ministarstva pravosuđa ili Vlade RH koji su dužni u svojim prijedlozima navesti i obrazložiti sve promjene u odnosu stari/novi Kazneni zakon.

Ovaj članak je postojao u Krivičnom zakonu Republike Hrvatske pod nazivom Ugrožavanje neovisnosti Republike Hrvatske i nikome prije nije smetao. Ono što ipak svakome građaninu treba biti zabrinjavajuće je da su na ukidanju tog člana zajednički radili SDP i HDZ. Unutarnjeg neprijatelja se moglo, koristeći ovaj članak zakona, slati na Goli otok. Podrivanjem se smatralo i pjevanje hrvatskih pjesama.

Zbog lažnog predstavljanja i suučesništva u genocidu nad hrvatskim narodom Udruga “Ne govoru mržnje – Istinom protiv laži” podnijela je Kaznenu prijavu protiv Zorana Milanovića, Andreja Plenkovića i Gordana Jandrokovića.

Čekamo očitovanje “neovisnog”, Državnog odvjetništva.

RELATED ARTICLES

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Most Popular

Recent Comments