Prije nego što cijepite svoje dijete, koje je nepovratno i potencijalno trajno štetno, saznajte zašto je 15.000 liječnika i medicinskih znanstvenika diljem svijeta potpisalo deklaraciju u kojoj javno izjavljuju da se zdrava djeca NE smiju cijepiti protiv Covida19

Međunarodni savez liječnika i medicinskih znanstvenika

GlobalCovidSummit.org
29. listopada 2021.

MI, LIJEČNICI SVIJETA, ujedinjeni i odani Hipokratovoj zakletvi, prepoznajući neposrednu prijetnju čovječanstvu koju donosi trenutna politika Covid-19, primorani smo izjaviti sljedeće:

BUDUĆI DA smo nakon 20 mjeseci istraživanja, milijuna liječenih pacijenata, stotina provedenih kliničkih ispitivanja i dijeljenja znanstvenih podataka, pokazali i dokumentirali svoj uspjeh i razumijevanje u borbi protiv COVID-19;

BUDUĆI DA su, u razmatranju rizika i koristi od glavnih političkih odluka, tisuće liječnika i medicinskih znanstvenika diljem svijeta postiglo konsenzus o tri temeljna načela;

ODLUČENO JE: ZDRAVA DJECA NEĆE BITI PODLOŽNA PRISILNOM CIJEPLJENJU (pogledajte dokaze u prilog)

• Za zdravu djecu mlađu od osamnaest godina postoje zanemarivi klinički rizici od infekcije SARS-CoV-2.
• Dugoročna sigurnost trenutnih cjepiva protiv COVID-a kod djece ne može se utvrditi prije uvođenja takvih pravila. Bez snažnih, ponovljivih, dugoročnih podataka o sigurnosti, rizici za dugoročni zdravstveni status djece ostaju previsoki da bi se podržala uporaba kod zdrave djece.
• Djeca riskiraju ozbiljne, nuspojave zbog primanja cjepiva. Kod djece je dokazano trajno fizičko oštećenje mozga, srca, imunološkog i reproduktivnog sustava povezano s genetskim cjepivima na bazi SARS-CoV-2 šik proteina.
• Zdrava, necijepljena djeca ključna su za postizanje imuniteta stada . Dokazano je da prirodni imunitet tolerira infekciju, što doprinosi zaštiti zajednice, dok nema dovoljno podataka za procjenu pomažu li cjepiva protiv Covida imunitetu stada.

ODLUČENO JE: PRIRODNO IMUNOSNE OSOBE OPORAVLJENE OD SARS-CoV-2 NEĆE BITI PODLOŽNE NIKAKIM OGRANIČENJAMA ILI MANDATIMA ZA CJEPIVO ( pogledajte popratne dokaze )

• Prirodni imunitet je najzaštitnije i najdugotrajnije rješenje protiv razvoja bolesti COVID-19 i njezinih ozbiljnijih ishoda.
• Prirodno imune osobe imaju najmanji rizik od prijenosa , stoga ne bi smjele biti podložne putnim, profesionalnim, medicinskim ili društvenim ograničenjima.
• Prirodni imunitet pruža najbolji izvor imuniteta stada , uvjeta potrebnog za iskorjenjivanje virusa Covid.

ODLUČENO JE: DA SE SVE ZDRAVSTVENE AGENCIJE I USTANOVE PRESTANE miješati u LIJEČNIKE KOJI LJEČE POJEDINAČNE PACIJENTE ( pogledajte dokaze u prilogu )

• Rana intervencija s brojnim dostupnim sredstvima pokazala se sigurnom i učinkovitom te je spasila stotine tisuća života.
• Niti jedan lijek koji je već dobio regulatorno odobrenje neće biti ograničen na uporabu “off-label”, osobito tijekom ove globalne humanitarne krize uzrokovane virusom koji brzo mutira, a koji zahtijeva brzo usvajanje strategija liječenja.
• Zdravstvenim agencijama bit će zabranjeno uplitati se u liječnike koji propisuju tretmane temeljene na dokazima koje smatraju potrebnima, a osiguravajuća društva moraju prestati blokirati plaćanja za lijekove koji spašavaju živote koje su propisali liječnici.

PREPORUČENE ZAKONODAVNE ILI IZVRŠNE MJERE:

Vjerujemo da nepotrebno i izravno kršenje bilo kojeg od ova tri načela riskira smrt naših građana. Ovime preporučujemo čelnicima država, pokrajina i nacija da donesu zakone ili poduzmu izvršne mjere za zabranu tri gore opisane prakse.

O Globalnom Covid Summitu

Global Covid Summit proizvod je međunarodnog saveza liječnika i medicinskih znanstvenika, koji su predani govorenju istine moći o istraživanju i liječenju pandemije Covida.
Tisuće su umrle od Covida zbog toga što im je uskraćeno rano liječenje koje je moglo spasiti život. Deklaracija je borbeni poklič liječnika koji se svakodnevno bore za pravo da liječe svoje pacijente i pravo pacijenata da primaju te tretmane – bez straha od uplitanja, odmazde ili cenzure od strane vlade, ljekarni, farmaceutskih korporacija i velikih tehnologija. Zahtijevamo da se ove skupine povuku i poštuju svetost i integritet odnosa pacijent-liječnik, temeljnu maksimu “Prvo ne škodi” i slobodu pacijenata i liječnika da donose informirane medicinske odluke. Životi ovise o tome.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime