MIRO MATIJEVIĆ plemeniti Surla odgovara anonimnim dragovoljcima domovinskog rata, četničkog pedigrea

0
1488

Čim sam nakon duge pauze objavio dva teksta na SLOBODARSKOM PORTALU razbudile su se hijene koje se predstavljaju kao domoljubi ili dragovoljci domovinskog rata koji su toliko hrabri i čestiti da se ne usude potpisati već koriste sve što su naučili radeći za neprijatelja od 90. do danas. A nisu puno…

S toga mi već danas stiže cirkularni mail nekakvog ponosnog domoljuba skrivenog iza Oculi666Dei koji je najuporniji u dilanju svojih domoljubnih masturbacija. Iako sam odlučio prestati se baviti tim temama s obzirom da sam obradio više likvidacija poznatih, iskrenih i karizmatičnih Hrvata nego bilo tko drugi u državi, zločinci mi to ne praštaju s obzirom da sam često i njih poimence navodio kao sudionike tih zločina.

Prestajem, budući je na redu država koja se treba sa zločincima i izdajnicima obračunati, a koja se još uvijek radije obračunava sa istinom. Nemam više ni volje ni energije vračati se na te teme, a kako sam već objavio na stotine tekstova, svaki puta kada me se prozove ili pokuša nešto podmetnuti kao danas, sa zadovoljstvom ću izvući jedan već objavljen tekst i objaviti ga na SLOBODARSKOM PORTALU (slobodari.com).

KOS JAVLJA 🙂 🙂 🙂 🙂

……………………………………………………………………………………………………………….

Dana čet, lip 24, 2021 u 16:30

Oculi666Dei

Oculi666Dei@protonmail.com

Poštovani domoljubi!

Slobodan sam vas izvijestiti da je gospodin Miro Matijević Surla preselio u Beograd nakon torture u Remetincu. Može ga se dobiti kod Boje Vuković na broj 00381649814707.

“The Crow of the Truth”

……………………………………………………………………………………………………….

ili bolje “The Bearded Pigs of the Truth”.

I kao što obećah, u nastavku kao uvod objavljujem prvi tekst, prepisku razgovora na fejsu između ličkog zločinca Ivice Oreškovića koji je uz brata Tomislava vođa tih kokošara sa kojima su organizirali i napad na mene u Zagrebu, novinara Željka Peratovića koji je zbog objavljivanja istine pred prijetnjama morao pobjeći u Švicarsku, Roberta Zagajskog sina likvidiranog emigranta Đure Zagajskog i mene. Tekst objavljen na blogu “glasno“.

Svaki slijedeći nastavak će biti sve brutalniji.

KOS-ove ubojice vladaju DORH-om i službama

Uz skorašnju 18-u obljetnicu kukavičkog ubojstva Milana Levara. Ubojica nikada nije pronađen iako se i u ovom tekstu spominje.

U razgovor se uključio i Robert Zagajski, sin hrvatskog emigranta Đure Zagajskog ubijenog u Njemačkoj. “Sve više indicija je da Đurekovića i Zagajskog nije ubio Arkan već Tihomir Orešković sa svojim ljudima. Tome u prilog govori i činjenica da je UDBAŠKO pravilo bilo da Srbi ubijaju Srbe, a Hrvati Hrvate itd…”

Željko Didier Peratović: Isus reče svojim učenicima: “Neka se ne uznemiruje srce vaše! Vjerujte u Boga i u mene vjerujte! U domu Oca mojega ima mnogo stanova. Da nema, zar bih vam rekao: ‘Idem pripraviti vam mjesto’? Kad odem i pripravim vam mjesto, ponovno ću doći i uzeti vas k sebi da i vi budete gdje sam ja. A kamo ja odlazim, znate put.”

Miro Matijević: Gledam sliku i čitam tekst pa se čudim kako se sve slaže ako samo dvije riječi dodaš. Kaže Orešković: U domu Oca mog Perkovića ima mnogo ćelija. Da nema, zar bih vam rekao: “Idem pripravit vam mjesto”? Kad odem i pripravim vam mjesto, ponovno ću doći i uzeti vas k sebi da i vi budete gdje sam ja. A kamo ja odlazim, znate put.”

Željko Didier Peratović: Miro Matijević, sto bi te vise smetalo: da si pod mjerama tajnog nadzora policije i tajnih službi jer si novinar istraživać ili zato što si ‘đavolji šegrt’?

Ivica Orešković: Hahahaha novinari istraživači koji stavljaju tuđe fotke i komentiraju,javno priznaju da su u kontaktima sa raznim službama…hahahaha ispade mi šnjita pršuta od smija …:-) jel to švajcarska penzionerka podučila citate iz biblije… 🙂

Željko Didier Peratović: Miro Matijević, Antworte auf ihn.

Ivica Orešković: Zauzet je kasiranjem od like do primoštena i splita…tajni agent koji nezna da se kontroliraju bankovni računi od obitelji,prijatelja,rodbine…baš me zanima od čega živite a nigdje ne radite…;-)

Miro Matijević: Dvije godine kopate po mom izmetu da bi nešto pronašli  Daj pohvalite se sa rezultatima. Zar vas je Acika tako školovao 🙂  još uvijek Ivek mogu na more bez da glumim odebljalog i olinjalog žigola

Miro Matijević: Da Ivek. Kontroliraju tvoji sve i uvijek pušiona. Tako je kada se izaberu i postave najgluplji kako bi bili sigurni da su najposlušniji, a onda od tih debila nešto očekuješ.

Za nadmudriti vas dovoljno mi je da angažiram samo svoje jedno  jaje jer je i ono inteligentnije od vas.

Željko Didier Peratović: Krv nevinih pade na njih i njihovu djecu. Djeca su nevina jer stradahu radi dolaska na Svijet Sina Njegova.

Željko Didier Peratović: Zdenko Bando ha ricevuto un ordine da Oreskovic per uccidere questo lato di volontari

Željko Didier Peratović: Bićo je zadužio snajper kojima su ubijani “nepoćudni branitelji”, Hrvati, dijaspora koja je donosila novac, a tražila potvrde.

Ivica Orešković: U jbte lažljivi kvazi novinarčić ,sitni iskorišteni špijunčić ,smutljivac i evidentirani međunaradno osuđeni kriminalac i spletkaroš udružili se protiv umirovljenika…hahahaha boxeru ,smije li se objavit tvoj krim dosje…? čisto onako…hehehe 😉

Ivica Orešković: Puno smo plivali danas,umoran sam pa ću ti sutra stavit nove…pa masturbiraj …možeš i s mirom m. a usput će stavit i jedan dio njegovog međunarodnog,yugoslavenskog i Hr kriminalnog dosjea a i bratovog koji ima više djela od krleže …kao i još neke “sitnice” …tvoje su mi zasad rekli da pričekam… 😉

Željko Didier Peratović: Gle “kolegu” Braco Vukovića. Bio je tako jedan u Gospiću u SIS-u Milorad Karić. Prenosio poruke o likvidacijama.

Željko Didier Peratović: Prijete ljudima, jednom dužni 50.000 eura jer ih je financirao dok je stariji brat bio na bolovanju u zatvoru.

Robert Zagajski: Zeljko kaj te zajebavaju te seke I. i T. Oreskovic?

Željko Didier Peratović: Ma hoće da im sredim duhovnika u Muenchenu. Ne bi istog ko Perkovic.

Gefängnisseelsorge in der JVA Stadelheim

Robert Zagajski: Daj Ivici i Tihi posajli taj link, ljetovanje u Stadelhei. Pravi mafijasi, naucili svoj posao vec 80 tih kada su prave Hrvate išli ganjati.

Željko Didier Peratović: Robert Zagajski A pazi ovo. Prijete i bivšem šefu HVIDRA-e Zagreb Ivan Pandža da šuti jer će objavit sve o njegovim poslovima s JNA i lažnom braniteljskom invaliditetu. Pri čemu Hänsel veli da je on kao student radio na bauštelama u Njemačkoj. Dodavao bruderu Ruhigeru pajsere i ostali alat kojim su ubijeni Đuro Zagajski i Stjepan Đureković.

Robert Zagajski: Razumijem, to je to, ono sta sam rekao Bozidaru Spasicu – vi ste ubijali kao kanalski stakori.

Robert Zagajski: Zao mi je onih koji su bili uvjereni da su to hrvatski heroji – s druge strane Perkovic ih je dizao u poziciju oficira i njih tako rangirao kao heroje a to ipak kanalski stakori. Di mi zivimo?

Željko Didier Peratović: Ruhiger je došao do čina pukovnika. Za Hänsela ne znam koji ima cin, al mu mirovina nije ispod 10 tisuca kuna. A nema ni dana radnog staza nekog normalnog posla.

Željko Didier Peratović: Pa zar je istina da si nastradao pijan u prometnoj nesreći i da si prije rata radio građevinske radove za JNA kako je to napisao lažni profil Ivan Matić s kojim su dobri Mladen Rogić, Ivica i Tihomir Orešković?

Željko Didier Peratović: Ivan Pandža Jel ti znaš tko je to napisao? Tko te oklevetao? E taj meni prijeti jer se bavim ubojstvom Đure Zagajskog i Stjepana Đurekovića, a on je tamo u poruci napisao da je kao student radio u Njemačkoj na baušteli. E, pa i njega i njegova brata čeka isti zatvor kao Pratesa, Perkovića i Mustača. Oprosti, ako se nismo dobro razumjeli.

Željko Didier Peratović: Koriste lažne profile za prijetnje ljudima kojima su dužni lovu:

Miro Matijević: I ta priča je zanimljiva. Zamisli ponosnog đenerala i narodnog heroja kako kokošari okolo i vara ljude za novac. jednom klošar, uvijek klošar

Robert Zagajski: Pa da – pravi majstori – ovdje se bi mogli odma pridruziti Mustacu i Perkovicu.

Miro Matijević: I ja bih mogao objaviti Ivice neobjavljene zapisnike sa detaljnim opisima kako ste ubijale starce po Lici Koliko staraca i koliki Hrvata je trebalo ubiti za čin đenerala? Zato se tako čuvaju oni vaši žandari koje ste vi postavili u gospićku policiju da onemoguće istragu nad zločinima koje ste ti i brat vršili nad Hrvatima Baš jučer mi je stigla nekakva prijava iz Gospića na koju sam odgovorio mojom protuprijavom. Potpisao ju je ni malo slučajno čovjek koji je najodgovorniji za istrage ratnih zločina u Lici, a koji je za tebe i brata pravio popise ljudi za likvidaciju. Reci da nije, pa ću javno objaviti sve njegove podatke.                              .                                                      .

Miro Matijević: Jedino što ste dobro napravili je da se preko vas stiglo do vrha vaše KOS-ove organizacije “Splitska veza” kojoj su na čelu Mladen Bajić i Ranko Ostojić

Ivica Orešković Idemo objavljivat,nemam ništa protiv…nisam ti ja ante podnar ni kranjčević,”dečki” krenuli ste…ja sam spreman…

Miro Matijević: I mi smo dečko. Ne podcjenjuj ih. Ti i brat ste postavili jednog pedofila i jednog homoseksualca da vode ličku policiju da ih možete ucjenjivati kako nebi pokrenuli istragu. Nemoj tako s njima, pošteno su vam služili.

Ivica Orešković: A ti …međunarodni kriminalac si poslan da uvedeš reda u liku pa ćeš preko save štrbca vodit istrage …samo naprijed boxeru,tu sam …

Miro Matijević: Savo Štrbac je tvoj ratni drug. Dok ste ubijali Hrvate po Lici bio ti je dobar a sada se i njega odričeš. Kako te nije sram da nakon što si cijeli život služio KOS-u nisi naučio ništa više od tih jeftinih udbaško-šibicarskih sistema koje koristiš 😀

Ivica Orešković: hahahaha e moj mirek zakačio si za mene al dobro,tvoje pravo da kao solidno inteligentan kriminalac ,manipulator i suradnik raznih službi igraš svoje igre…idemo dalje …sve će se razotkrit 😉

Miro Matijević: Ne, samo te se pokušavam otresti jer si ionako već od svih odbačen a mene zanimaju kapitalci. Ja sam slobodnjak i radim što hoću, a tebe poštujem jer si ostao vjeran onima koji su ti Tihomira uzeli na školovanje 1982 i kojima ste ostali vjerni do danas. Ajmo se polako zagrijavati. Ovo je Lika i ovo su “hrvatske” službe po mjeri Oreškovića. Spominje se tvoj drug Boško Brkić kojega sam jučer prijavio uz tebe u kaznenoj prijavi 😀

Ivica Orešković: Smijem se grohotom…pa te zamjene teza možeš prodavat nekom papku…jedvo čekam da javnost sazna štošta o liku i djelu m.m alias m.s i “ekipe”…hehehe baš si me razigrao…;-)

Miro Matijević: Ajmo Acini šibicari koji su toliko zla napravili nedužnim ljudima. Sve negativno iz tvojih usta za mene je najbolja reklama :).

Ivica Orešković:  ti si baš sladak…iskren,pošten ,čestit…:-) reklama će biti za početak izvod iz interpola ,yuge,Hr …obitelji surla …:-) a onda kontakti…redom ;

Miro Matijević: Ivek, žigolo olinjali i ofucani. Cijeli život ti je vezan za bakice. Ubijajući jedene si zaradio mirovinu a sada te druge šetaju po moru

Ivica Orešković: a štoš kad ne radiš sa drogom i drugim kriminalom uz pomoć srbski službi…:-) a uskoro će i tvoje bakice biti spomenute…;-) rekoh ti nisam ti ja ante i kranjčević…

Miro Matijević: Opet šibicariš jadniće. Morat ću si dati truda da prepišem neke nikada objavljene dokumente kakve ste zločine činili. Kako te nije sram pojavljivati se javno. Sa srpskim službama imam kontakt jedino kada se dopisujem s tobom. Klošaru, nikada nisam bio ni u partiji niti sam ikada radio za te čiji ste psi gonići bili ti i tvoj brat. U UDBI postoji evidentirano da su mi 1978. tri puta dolazili doma i nagovarali me da idem za njih raditi u Njemačku to što ste radili ti i brat. Za razliku od vas, ja sam ih odjebao. Ajmo najednostavnije. TKO TE ZAPOSLIO U SIS?

Ivica Orešković: Macani,uskoro ćemo saznati tko je čiji…i tko što radi i tko je što radio…hehe :)vidim da ste nervozni a bit ćete još više…:

Miro Matijević: Zašto. Da imam što skrivati nikada nebi radio to što radim jer znam da gomila takvih Perkovićevih ništkoristi i kriminalaca ništa drugo ne radi nego kopa po mojim govnima. Udavit ćete se u njima Ivek moj.                                                                Ajmo za početak. TKO TE ZAPOSLIO U SIS?

Ivica Orešković: Hahahaha a ivek nema ni prekšajne a kamoli kazneni djela…jer takve osobe nebi imali dozvolu za držanje i nošenje oružja…a tvoja sabrana djela će uskoro biti poznata široj janosti,naravno kao i bliže i uže ( i šire) obitelji uz fotke pripadnika razni tajni službi i ozbiljnijih kriminalaca…mirek,zagrizao si u tvrd orah ovaj put…;-)

Miro Matijević: I ti bi Ivek mogao polomiti zube ovaj put. Zato i imamo ovakvu državu gdje su zločinci koji ubijaju stare i nedužne nedodirljivi. A TKO VAS JE UČINIO NEDODIRLJIVIMA? ISTI ONAJ KOJI VAS JE UTRPAO U SIS NAKON ŠTO STE SE DOKAZALI UBIJAJUĆI EMIGRANTE – JOSIP PERKOVIĆ !!!!

Ivica Orešković: Hahahaha a što ako je Danijela nešto ispričala što ti neznaš…ili odvjetnica koju ljubiš ponekad…pa će ti klošar koji ubija i ljubi bakice olinjali i ostarjeli playboy još štošta reći…samo vrijeđaj i prijeti…no problem

Miro Matijević: Odvjetnica koju ljubim ponekad… 😀 Majke ti, reci koja je to? Tko to i što to netko znao meni više nego što ja pišem na fejsu i na blogu? Ja te hvalim kako si Perkovićev udbaš i pravi zločinac a ti me ovako sramotiš 😀 Kazat će ljudi da sam ja neozbiljan a znaš da si to ne mogu dozvoliti 😀 Ja ipak radim za ozbiljne službe

Robert Zagajski: Vidim da raste nervoza – odlično.

Ivica Orešković: E moj Robert Zagaski u koje su Vas kolo upleli…uskoro će vrijeme pokazati da vam miroslav surla sin pukovnika kos-a stevana surle ,međunarodno pramoćno osuđivanog kriminalca ,agenta nekoliko službi soli mozak….pa ako ništa bar progooglajte a o svemu drugom na mjerodavnom mjestu a može i uz kavu ,ja sam vrlo otvoren …lp

Miro Matijević: Morate požuriti jer se bojim da nećeš još dugo biti “otvoren”

Željko Didier Peratović: Prijave su otišle na http://www.shpol.ch/Kriminalpolizei.10010.0.html

Miro Matijević: Veseli me Ivek da si sve ovo ispričao jer ti si u mirovini a znaš sve što se radi u gospićkoj policiji koja službeno po nalogu iz Haaga istražuje ratne zločine koje ste u Lici počinili ti i tvoj brat. Upravo si dokazao da policija opstruira istragu i da im ti zapovjedaš kao što sam više puta tvrdio. Tog pedofila se ne smije suspendirati samo zbog toga ako ode ti bi isti tren završio u zatvoru. Ivek, ovo već u ponedjeljak šaljem gdje treba. Imaš kavu

Željko Didier Peratović: Neće oni izać iz Hrvatske, osim s lisičinama na rukama i avionom.

Ivica Orešković: Baš se veselim svekolikoj istrazi …upravo to i hoću

Željko Didier Peratović: Čega se pametan srami, tome se budala veseli.

Ivica Orešković: Evo toliko sam se uplašio vaših prijetnji da sam morao pola ladne lubenice pojesti… 🙂 nego,mirek reci mi kako ide posao sa naftom i rusima…;-)

Ivica Orešković: Mirek, meni su 90tih prijetili kolege tvoga tate a vidim da su i sinovi aktivni…ne bojim se …samo delajte ,oni koji prijete se boje …ivek je tu a i ivekovi (upravo su ivekovi organizirali napad na mene u Zagrebu, a njihove “bradate” kolege iz policije to prikrili izmislivši nepostojeći imovinsko pravni sor)

Miro Matijević:  Hoćeš reći da si se svadio sa svojim kolegama. Valjda su bili profiji pa su negodovali što Perković forsira krumpiraša i seljačinu samo zato što zna emigranta zatuči čeličnom šipkom

Nastavak slijedi…

Najbitnije je da ga tri puta pitam: TKO TE ZAPOSLIO U SIS-u a on mi iako jako pričljiv ni jednom nije odgovorio.

Njega i sve ostale udbaše je u SIS prebacio JOSIP PERKOVIĆ kako bi ih zaštitio i omogućio im da i dalje zaštićeni rade za KOS i UDBU

Objavio Miro Matijevic 22nd August 2017

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime