Corona je paravan za uvođenje totalne kontrole.

0
642

Svakim danom nas zasipaju gomilom laži i besmislica pa je dovoljno pročitati samo izvješća raznih stožera da se uvjerite kako su sve te izjave kontradiktorne i proturječive. Kako smo uspjeli preoteti portal i krećemo sa objavljivanjem istine o tome što se ovdje događa i kako u Hrvatskoj djeluje državni terorizam. Za početak objavljujemo tekst Dr. Jovane Stojković koja od prvih dana upozorava na negativne posljedice ovo ludila.

Vidim ulaže se u sve čuvare logora, zdravstvenim radnicima se povećavaju plaće, čujem da se prave stanovi za ljude iz policijske službe, itd, dakle, sav represivni aparat se nagrađuje, a običan narod ostaje gladan, zatvaraju mu se poslovi dok u isto vrijeme rade Lidlovi i ostala čuda. Vidimo da se cijeli svijet pretvara u jednu policijsku državu gdje će za taj komad kruha svi ti “samo raditi svoj posao” i ugnjetavati ove druge koji će ostati gladni i koji će se buniti. I ta famozna SZO, koja valjda ima proročke sposobnosti, je rekla da je slijedeća epidemija – epidemija gladi. A kako da ne budeš gladan kad ne radiš, kad je sve zatvoreno.

Znači, cijepljeni će moći ići na utakmice i živjeti život, a vi necijepljeni niste poslušni, niste dovoljno dobri državi (što god to bilo) i vi ćete biti lišeni svega.

Sve smo to vidjeli sa djecom. Djeci su ljudska prava uskraćena, djeca su diskriminirana, roditelji su kažnjavani i nikoga za to nije bilo briga, a o tome smo ja i neke roditeljske udruge govorili šest godina. Svi su nasjeli na priču da smo mi nekakvi antivakseri, a sada kada je došlo do njihovog debelog mesa, e sad se pojavljuju raznorazni borci za ljudska prava. A što su djeca?! Jesu li djeca ljubimci ili su djeca djeca? Što su nama naša djeca i jesmo li spremni boriti se za njihovu slobodu?

Ja sam moram priznati, razočarana i reakcijom i neosjetljivošću naroda na sve ono što se događalo našoj djeci unazad šest godina. I svi oni koji su se sad razboljeli nakon vakcine, moraju znati da su se mnoge bebe razboljele nakon vakcine, moraju znati da su se nakon vakcine neke bebe upokojile i da su neke obitelji zavijene u crno a da su od države dobile samo šamar, eventualni progon, krivičnu prijavu, itd.

Dr. Jovana Stojković :

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime