Jučer sam pisao o Turudiću i Milanovićevoj kletvi, odnosno izjavi da je izbor Turudića pitanje “života i smrti”, a već danas mu je izrešetano auto. Što se drugo moglo očekivati? Danas me zvalo dosta ljudi i pitaju kako sam pogodio? Jednostavno, u svemu postoje neka pravila pa ako ih znaš možeš nešto i shvatiti i predvidjeti. Napisao sam i da je Ostojić čovjek koji Milanoviću ulijeva povjerenje, ali Ostojić nije inteligentan kriminalac već zločinac koji opstaje samo zahvaljujući vlasti i nesposobnosti policije. Njegovi zločini su brutalni, ali uspijevaju samo zahvaljujući tome što on blokira sustav koji ih treba spriječiti ili rješavati. U blogu “dinomolnar.blogspot.com” sam riješio više likvidacija koje su ostale neriješene samo zahvaljujući tome što nije ni bilo želje da se riješe. Glavni partneri su mu mrtvozornici koji bez istrage zločin proglašavaju samoubojstvom iako je jasno da je čovjek ubijen. 

S obzirom da je Turudiću izrešetano auto siguran sam da je to išlo od Ostojića, što sam jučer i najavio. Siguran sam da je prema prvim nalazima, pucao netko iz narkomiljea. Nisu to profesionalci već se nekom narkomanu da pištolj i par grama droge i on će napraviti sve što se od njega traži. Možda je Turudiću baš moj jučerašnji tekst spasio život budući su morali nešto odraditi kako bi zadovoljili Milanovića, ali se nisu usudili ići do kraja jer sam javno upozorio na njih.

Sada će MUP novoizabranom glavnom državnom odvjetniku Ivanu Turudiću konačno dati najveću razinu zaštite, u rangu premijera i predsjednika Republike. Polako ipak sve sjeda na svoje, a mi bi konačno mogli, umjesto ove gomile niškoristi u Gajevoj dobiti pravo Državno odvjetništvo. Ili kako reče moj prijatelj Delko iz Prozora. “Ako posadiš krumpir na asfalt, znaš da od njega neće biti ništa, ali se makar možeš nadati”. Ivane, naše su nade ispunjene onog trena kada si postavljen na to mjesto.

Sada od tebe očekujemo rezultate… jedino ti to možeš.