Godinu dana slušamo trube i fanfare kako slave ulazak Hrvatske u Schengen. Lika ulazi u taj program zaštite Europske granice pa sam veoma znatiželjan kako će europske granice čuvati ljudi koji su glavni organizatori prebacivanja narkotike i migranata preko te iste granice. Godinama pišem i ukazujem na rasulo koje vlada u policiji od kada je Ranko Ostojić dolaskom na mjesto ministra policije putem internog „natječaja“, proveo postupak imenovanja 2439 policijskih službenika od načelnika postaja do šefova smjena i njihovih zamjenika kako bi na ta mjesta postavio sebi odane ljude sklone kriminalu. Kako sam čitav život držeći disco klubove, radeći zaštitarske poslove i surađujući sa češkim BIS-om na najtežim poslovima skupio i previše iskustva o radu policije. Od najelitnije nizozemske policije koja je vrh vrhova do ličke koja je zadnji talog u tom poslu i sramota je za policiju da se njih tako naziva.

Došavši u Liku sa namjerom da se nakon svega što sam prošao smirim i bez neke namjere sam veoma brzo uočio i povezao sve konce i zgrožen svime što sam vidio bez i malo respekta ušao u otvoreni sukob sa kokošarima koji su u Lici zavladali policijom progoneći sve poštene policajce koji su im se našli na putu. Bez i malo respekta sam ih upozorio na to da rade nezakonito i o svemu obavijestio MUP. Kontrola koja dolazi iz Zagreba u posjetu Lici uglavnom završava za prepunim stolom u restoranu „Maki“ na ulazu u Gospić, sa kojega se slabo vidi zlo koje njihovi službenici čine po Lici. Jednom prilikom su ipak smogli snage za suočiti se sa mnom. Našli smo se u PU i njihov šef mi se sa visine obratio pitanjem:

„Plaća li vas netko izvana za to što radite, kako bi u Lici stvarali atmosferu nezadovoljstva?“  Pogledao sam ga u nevjerici i odgovorio mu: „Plaća li vas netko izvana da ništa ne radite kako bi u Lici stvarali atmosferu nezadovoljstva?“ 

Razgovor je završio prije nego je i počeo, a ja sam prvi puta vidio kako četiri odrasla čovjeka zajedno prolaze kroz vrata jedan preko drugoga. Ni pozdravili se nismo. Ne mogu se požaliti da u toj neravnopravnoj i bespoštednoj borbi nisam imao i uspjeha, ali kako sam na suprotnoj strani kao zaštitnika tog ološa imao u liku Ranka Ostojića ravnatelja policije, pa ministra i kasnije predsjednika Saborskog odbora za nacionalnu sigurnost, to ipak nije dalo željeni rezultat. Umjesto da ih se procesuira on ih je kao u kontejner za smeće slagao po uredima PU. Na moje dokumentirane prijave je Disciplinska komisija načelnika PU Antu Podnara izbacila iz službe ali ga Ranko uhljebljuje u neki ured u PU. Mladena Kranjčevića sam zahvaljujući dokazima i razumijevanju ravnatelja i ministra izbacio iz ureda načelnika PU, ali ga mentor Ranko nakon godinu dana bolovanja vraća u ured zamjenika načelnika. Ponovo ga uspijevam izbaciti, ali ga se sprema u kriminalističku službu kako bi je onemogućio u radu.

Kako sam ih savršeno upoznao shvatio sam da ima nešto što ih svu trojicu povezuje. Razmišljam da udrugama koje se bave proizvodnjom ličkih suvenira predložim da uz coklje i nakurnjake počnu izrađivati figurice ili medaljone sa likom trojice Rankovih „povjerenika“ za Liku kao ličke anti-falične simbole. Falični simboli su uvijek bili znak plodnosti, muškosti, tjelesne i duhovne snage, blagostanja, života… sve što ovoj trojici nedostaje. Tako bi naši antijunaci završili na štandovima za suvenirima iako bi im bilo primjerenije mjesto u nekom cirkusu ili nekom Bizarre clubu na periferiji Hamburga.

ZAŠTO?

Mladen Kranjčević je stalni Rankov povjerenik za Liku budući je zadužen za prelazak narkotika i migranata preko granice u Liku i dalje, a on je siva eminencija bande koja vlada  ličkom policijom. O  njemu već godinama pišem ali sam upozorio i ministra i ravnatelja policije da je „ČOVJEK BEZ KURCA“ ili MICROPENIS kako mu tepam budući mu se muški alat u razvoju zaustavio na nivou petogodišnjeg djeteta. Nakon smrti načelnika PU Josip Biljana koji je umro na poslu ne mogavši se nositi sa ološem sa kojim je bio okružen i opterećen nerješivim problemima, u Liku je za načelnika PU doveden Zoran Zdunić. Čovjek nije negativac, ali shvativši gdje je upao i ne želeći završiti kao njegov prethodnik, sve je pustio da ide svojim tijekom na opće veselje naših anti-faličnih junaka.  

Za zamjenika mu je postavljen Stjepan Sabljić. Za njega smo lobiralo ja i nekolicina poštenih policajaca vjerujući da će nešto promijeniti budući je i sam bio žrtva progona Mladena Kranjčevića i Ante Podnara. Nakon što je postavljen na taj položaj, otkrilo se da je Stjepan Sabljić „ČOVJEK BEZ MUDA“. Kao zamjenik načelnika PU i prvi operativac ličke policije, pokazao se slabićem i kukavicom bez premca. Njegov moto je: „Meni nitko neće srati po glavi… ja uvijek otvorim usta“.

Treći član anti-falične serije je Stjepan Dujmović. Uz „ČOVJEKA BEZ KURCA“ i „ČOVJEKA BEZ MUDA“ pojavljuje se i Stjepan Dujmović kao „KURAC OD ČOVJEKA“. Lik bez karaktera i morala kojega je Mladen Kranjčević postavio za načelnika PP Otočac. Lik je počinio brojna nezakonita zatvaranja svakoga tko se nađe na putu njegovoj bandi. „Prijetnja“ je njegov modus operandi, pa je dovoljno da njegov razbojnik ili od njega ovlašteni narko diler od njega priznati Mentalista prijavi da je navodno čuo da netko u telefonskom razgovoru sa trećom osobom navodno kaže: „Reci mu da ću ga ubiti prvi puta kada ga sretnem“ i čovjek završi u višemjesečnom pritvoru. Dujmoviću ne trebaju ni svjedoci ni dokazi jer kako sumnjati u „da mi umre brat od tetku“, ako to tvrdi njegov Mentalista.

KAKO SU NAŠI ANTI-FALIČNI JUNACI ISPALI GOMILA IDIOTA

Kako sam ja sa svojim prisustvom, prijavama i tekstovima godinama njihov najveći neprijatelj, odlučili su i fizički mi onemogućiti boravak u Lici. To su već pokušali više puta. Kada me nisu uspjeli zaplašiti brojnim lažnim prijavama i pritvaranjima zbog tekstova objavljenih o njihovom kriminalu, tijekom jednog zadržavanja su mi Martićevci, pardon otočka policija, prepilila stup za struju.

Nisu se sjetili da je struja na moje ime i da će mi Elektra to odmah popraviti. Nakon napada policije na mene u Zagrebu i pljačke kompletnog namještaja, dokumentacije i tri ormara garderobe kako uz sve dokaze nitko nije niti saslušan, primijenili su taj model i u Lici.

Dana 4.prosinca2021. sam mailom prijavio PP Otočac, čitaj „KURCU OD ČOVJEKA“ da će mi sutra 05. i 06.prosinca 2021.provaliti kuću i dao imena provalnika. Već 06.prosinca sam im poslao i fotografije provaljenih troja vrata i namještaja spremnog za iznošenje. Zvao sam PP Otočac a oni su tvrdili da su bili kod kuće i da je sve netaknuto. Zvao sam „ČOVJEKA BEZ MUDA“ budući je on odgovoran za rad ličke policije, a on mi je tvrdio da je sve netaknuto.

Želite li vidjeti kako za tu gomilu idiota izgleda „netaknuta kuća?

https://www.youtube.com/watch?v=sOWEAWrNgtk&t=9s

Miro Matijević: KAKO SAM U LICI RAZVALIO OSTOJIĆEVU ČETNIČKO CIGANSKU BANDU

Na videu je sve prikazano, razbojnici, četnici, snajperi i službene laži sa svim dokazima, ali anti falični čvrsto drže svoj položaj i čuvaju svoje razbojnike, ipak su oni najbolji partneri.

Što kažu fotografije snimljene 06.12.2023.?

A što u službenom izvješću kažu  naši anti-falični antijunaci:

I kada su pomislili da su sigurni, da je sve pod kontrolom i da im se ništa ne može dokazati ispalo je da čak i od njih trojice ima većih idiota. I dok mi se „ČOVJEK BEZ MUDA“ kune da je sve netaknuto i kao prvi lički operativac mi kaže da ako nisam zadovoljan pišem ministru, ja sam u posjedu fotografija njihovih sretnih partnera operativaca kako mi pljačkaju kuću, vesele se i rade selfije pod zaštitom trija sa naslovne fotografije. Sada je samo pitanje hoće li Nikola Milina i Božinović više vjerovat svojim idiotima ili svojim očima.

                

Da Bog čuva idiote.

Ne znam čiji je kombi ali traktor je od Dane Mandića, četnika iz videa uhvaćenog sa snajperom u mom sjenika kako me čeka u zasjedi. 

Nakon svega, svih dokaza… zanima me hoće li ravnatelj i ministar policije i dalje ostati zaštitnički raspoloženi prema Rankovom nasljeđu koji im nanose toliku štetu u Lici? Ipak je to Crème de la crème policije koja će sutra čuvati europske granice.

Nije smiješno.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime