Opet obilje afera poput Danajinog zlatnog kišnog slapa koje razotkrivaju našu idiličnu stvarnost koju nam je Plenković omogućio!
Počnimo s atraktivnom i hrabrom Dijanom Zadravec, liječnicom koja razgolićuje liječnički milje poroka, kao da se ne radi o zdravlju u načelu, već o slojevitoj patologiji i malignom cehovskom djelovanju. Ona je još u aferi s patuljastim Berošem dala naslutiti kakav je zlokobni liječnički moćni ceh u kojem je liječnik liječniku vuk. Kakve podmukle smjene, kakva podmetanja, kakvi noževi u leđa. Sama sam bila zapanjena paklenim i pokvarenim Beroševim cinizmom kad sam ga čula kako se obračunava s kolegicom Zadravec. Naravno s pozicije ministra. Otrov se čuva u malim bočicama, on je dokaz. Idealizam i radna etika dr. Zadravec miljama su daleko od medicinskog gangsterskog ceha. Zato me novi pokušaj diskreditacije dr. Zadravec ni malo ne čudi. Ali bliže se izbori, treba ju privremeno primiriti da ne kokodače preglasno, pa je kao brane. No svaka bi koka trebala znati da je kukurijekanje dozvoljeno privremeno, dok im ne zavrnu vratom. Vjerujem da će dr. Zadravec biti spremna s inkriminirajućim dokazima kad ustreba i kad joj budu htjeli zavrnuti vratom.
Aferi Borg se kraj ne nazire , jer će doći i za tu bandu sudnji dan. Tko god je u toj aferi sudjelovao, nije samo prevejani kriminalac, već kvintesencijalno zlo! Najpodmuklije hulje, prevaranti, ni starije potpuna su suprotnost svemu ljudskom. U fiktivnoj varijanti pravde
da sam u ulozi sutkinje, ta banda nikad više ne bi vidjela sunce. Istrunuli bi po samicama.
A Lovrinčević , deminutivnog imena Jurica, odavno je zaboravio djetinjstvo i postao Juretina. Jer kad s jednim Vujnovcem uđeš u đavolji ples lopovluka u startu si u kartelu , pa ti ime Jurica sigurno djeluje kao zajebancija.
A Orban i njegovi nogometni sluge ?
Orban voli Hrvatsku, u njegovom svjetonazoru ona je i ostala njihova! I Osijek i Zagreb i Rijeka. Kuk Austro – Ugarsko carstvo !
Danas je Orban lider suverenista u EU.
Oponira joj, izaziva te pokvarenjake.
Demonstrira moć, Mađari ga vole jer je prkosan i jak. Jer im daje osjećaj moći. Jer dio njegove snage ulazi i u njih. Ne kao tuberkulozni Hrvateki kojima je Plenki oduzeo i što su sami osvojili u Domovinskom, dok se skrivao po udbaškim punktovima Europe. Oslabio nas, ponizio, sadistički , kakav jest.
I sad bi se trebali nervirati što je u Osijeku neki Orbanov posilni brojao lovu. Pa ta je lova i onako Orbanova, jer da nije, Plenković bi mu tu lovu nabio u usta. Ali za takav gest moraš biti lider, a ne europski sluga.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime