Od 1997. godine, kada je postao zagrebački nadbiskup, Bozanić je promijenio najmanje 30 mladih ljubavnih partnera! Za njega ljubitelji NDH ne mogu biti kršćani, a on, homoseksualac, može biti poglavar katoličke crkve u Hrvatskoj

Netko je rekao da 0,01% pedofila i homoseksualaca vlada svijetom i da ga žele svesti na održivih 500 milijuna, što znači da planiraju uništiti 7 milijardi ljudi! Zar nas intenzivno ne truju GMO-om, chemtrailsima, a sada covid cjepivima. I na djecu su nam krenuli.

Homoseksualnost: ‘Bog stvori takve’ ili poremećaj spolnog identiteta?

Homoseksualnost (od starogrčkog ὁμός što znači ‘isto’, i latinskog sexus što znači ‘spol’) je seksualna privlačnost ili seksualno ponašanje među pripadnicima istog spola. Nitko se ne rađa kao homoseksualac ili lezbijka. Jedan od glavnih argumenata homoseksualnog lobija je taj da su homoseksualci takvi rođeni tj. da ih ‘Bog takve stvori’ i tome nema pomoći. Međutim, radi se o još jednoj manipulaciji na štetu homoseksualaca i osoba koje imaju poremećaj spolnog identiteta. Iako su zapadna društva sve tolerantnija prema homoseksualnim načinima života, nova proučavanja pokazuju tendenciju porasta psihičkih problema kod homoseksualnih osoba.

Jedan od bisera Bozanića da ljubitelji NDH-a ne mogu biti kršćani (on, homoseksualac, može biti poglavar katoličke crkve što je još jedan dokaz koliko je tolerantan hrvatski narod) samo je još jedan dokaz da je homoseksualnost uistinu dokazana bolest. Jer, Bozanić, da služi Bogu i kršćanima, trebao bi znati da Biblija uči da tko svom bližnjem želi zdravlje, a sam nije zdrav, taj oslovljava u bližnjem opet samo bolest. Jer isto privlači isto i pojačava se. Svako osjećanje, svaka misao, svaka riječ, svaki postupak jesu energija i ono što čovjek šalje može postati djelotvorno kod bližnjeg samo ako u njemu leži isto ili slično.

Kardinal Bozanić šalje’bolest’. On je zbog svoje ‘bolesti’ od Vatikana odabran i odavno ne služi Bogu već novcu. Za njega je Bog novac!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sestorica-biskupa-u-vatikanskoj-banci-drze-34-milijuna-eura-medju-njima-i-bozanic/984402.aspx

U 24 godine, koliko stoluje na Kaptolu, kardinal Bozanić promijenio je najmanje 30 tajnika-ljubavnika, što znači da otprilike svakih osam mjeseci mijenja novog partnera.

Bozanić je odavno trebao tražiti istinu jer jedino tako može prepoznati svoje slabosti i očistiti ih na vrijeme jer nijedan čovjek ne može pobjeći od samog sebe. Svatko se mora pogledati i otplatiti ono što je sebi natovario. Da je istinski kršćanim Bozanić bi morao znati da pravi mudrac živi u Bogu, a Bog živi kroz njega. Ono što on daje to ne daje on. Bog to daje kroz njega. Ono što on čini, to ne čini on. Bog to čini kroz njega. Ono što on govori, to ne govori on, nego Bog kroz njega. Ono što on radi, to ne radi on, nego Bog kroz njega.

Bozanić je sramota katoličke crkve, To je više puta dokazao -dokazao:

– Nije reagiranje na Jokićev pokušaj uvođenja na mala vrata pedofilije kroz kurikulum u katoličku Hrvatsku gdje su ljudi tradicionalni i konzervativni,

– Nije reagirao na Frljićeve predstave u kojima se izruguje Isusu i kršćanima

– Nije reagirao na uvođenje Istanbulske konvencije

– Nije reagirao na potpisivanje marakeškog sporazuma….

– Nije reagirao na odluku Ustavnog suda da homoseksualci mogu usvajati djecu –

– Nije reagirao na usvojene  izvješće euparlamentarca Predraga Matića o seksualnom i reproduktivnom zdravlju

– Nije reagirao na uvođenje mandata maski, testiranja lažnim PCR testom kao i na cijepljenje eksperimentalnim grafen – oksidovim mRNA pripravkom kojeg nazivaju cjepivom. Dapaće, poziva svoje pastire na cijepljenje.

– Nije reagirao ni na besramnu izjavu Alemke Markotić kako se u Hrvatskoj započelo sa eksperimentalnim cijepljenjem djece covidovim otrovnim pripravkom.

Kardinal Bozanić nije Božji glasnik već je bijedni sluga postavljen da odradi svoju poganu dionicu za tzv. Novi svjetski poredak. On ne može biti primjer i orijentacija mladima i bez sumnje jedan je od glavnih krivaca uvođenja istospolnih brakova kao i sve agresivnijeg promoviranja ‘Sodome i Gomore’ u Hrvatskoj. A mladi trebaju orijentaciju. Trebaju odrasle ljude koji će im vjerodostojnim primjerom pokazati da se isplati težiti za brakom, jer brak ima jedinstveni potencijal izgrađivanja mira među spolovima i naraštajima.

Bozanić je zapravo ruglo katoličke crkve i nacionalna sramota!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime