HRVATI KONAČNO MEĐU VODEĆIMA U SVIJETU

0
884
Hrvati su spremno prihvatili svetski trend beskompromisnog obračuna sa ISTINOM i progonom svih koji je zastupaju.
“Metode kojima” ONI cenzuriraju slobodan protok informacija, funkcioniraju na način kao da nema nikakve cenzure. Evo što se zapravo radi. Sve na internetu je skenirano sofisticiranim algoritmima koji određuju sadržaj koji je “prihvatljiv” i koji je u liniji sa stavom “vladajuće elite”. Ako netko kaže nešto što je suprotno od onoga što “oni” žele prezentirati publici, aktiviraju se slijedeće metode cenzure:
1) Sadržaj se jednostavno obriše sa neta. Vaš račun može biti otkazan ili blokiran. Tako da vi na mreži ne možete dalje više ništa reći, jer će svi vaši računi na društvenim mrežama, web stranice, podcasti i objave biti “blokirani”.
2) Sadržaj se MIJENJA! Ovo se događa stalno bez da je itko primjetio, jer jednom kad ste nešto objavili, jako rijetko to čitate ponovo i ponovo da utvrdite da ništa nije izmjenjeno.
3) Vaša web stranica ili sadržaj pada na dno mehanizma traženja. To znači da umjesto da se nalazi na prvoj stranici na vrhu rezultata pretraživanja gdje bi trebalo biti, “čarobno ” je pomaknuto na stranu 2 ili 3 ili 4 ili u nekim slučajevima na 100. Ovo efektivno sprječava ljude da ikada vide sadržaj i osim toga potiskuje vaše pravo na slobodu govora.
4) “Oni” će staviti obavijest na vašu objavu govoreći da je netočna ili neprimjerena ili lažna i neistinita i da navodi na krivi trag. Oni će jednostavno iskoristiti svoju moć da diskreditiraju vas i vaš sadržaj, da izgledate loše i nevjerodostojno. Reći će da vam se ne može vjerovati, da ste prevarant.
5) Oni će raditi s tvrtkama za obradu kreditnih kartica kako bi poništili vaše račune pri trgovini kreditnim karticama ili vaše PayPal račune. To vam onemogućuje da poslujete na mreži i prodajete svoje podatke, čime učinkovito umanjuju vaša prava na slobodu govora.
6) Banke će vaše račune samovoljno zatvoriti (kao što to legalno mogu bez ikakvog razloga) onemogućujući vam prodaju i širenje vaših podataka (knjige, audio, video zapise, itd).
7) Amazon i svi glavni mrežni trgovci jednostavno će prestati prodavati vaše proizvode.
8) Ako vam je još uvijek dopušteno prodavati vaše knjige ili proizvode na mreži, organizirat će se kampanja “negativnih komentara” tako da se “čarobno ” objave stotine negativnih komentara o vašim knjigama ili audio ili videozapisima, ili vama osobno, dajući vam vrlo niske ocjene, čime su diskreditirali vas i vaš materijal i učinkovito vas “isključili”.
9) TV i radio stanice, kao i novine i časopisi od vas neće uzimati nikakve reklame za vaše proizvode. Također će prikazivati “negativne priče” o vama i vašim proizvodima.
10) Google i ostale internetske tvrtke više neće prihvaćati oglase i oglasne riječi od vas.
Sve gore navedene stvari su mi se dogodile, tako da znam iz prve ruke. Također znam mnoge druge ljude kojima se to dogodilo. To se zaista događa i događa se upravo sada.
Ovo je “paljenje knjiga”.
Ovo je “Misaona policija” koja prati kako razmišljate, koja mišljenja imate i što govorite. Ako idete protiv “glavne linije” postojat će i cijena za plaćanje. U mom slučaju, savezni sudac je javno na snimci rekao: “Ja osuđujem gosp. Trudeaoua na zatvor od 10 godina, kako bih poslao poruku drugima koji razmišljaju o tome. Trudeaouve knjige su bezvrijedne i opasne”. 
Kako bi objektivno opisali krimen Trudeaoa, navest ćemo samo uvod unjegovu bezvrijednu i opasnu knjigu.
Što je rekao?
“Za doslovce svako oboljenje postoje prirodni lijekovi. Postoje metode koje ne obuhvaćaju lijekove i operacije…”
Za sotoniste koji pokušavaju ovladati svijetom, zaista neoprostivo.
Silvija Jelaska, komentator SLOBODNOG PORTALA

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime