Ivica Luka Vrkić: Crno nam se piše ako izaberemo iste, HDZ ili SDP!

0
926
Velika koalicija HDZSDP će zabetonirati privatizacijsku pljačku i veleizdaju. Hrvatska ima samo još grb i zastavu. Zato izađimo na izbore, kaznimo HDZ i SDP, dvije stranke jedne te iste partije koje su opljačkale naše vlasništvo stvarano desetljećima, zadužili nas i uz to nas truju chemtrailsom i Monsantovim GMO-om. A planiraju nas, poslije izbora, i čipirati. Jer za njih smo obična stoka sitnog zuba. Ili ovce, svejedno

Što se događa u Lijepoj našoj?

Zakonitost je temelj država, a Ciceron je rekao ‘više zakona manje pravde’. Dvije stranke koje se izmjenjuju na vlasti, HDZ i SDP, donijeli su gotovo 5000 raznih zakona plus 200 tisuća stranica EU-a!

Član 1. Ustava RH kaže da vlast proizlazi i pripada narodu. 

Član 2.Ustava RH kaže da je suverenitet nedjeljiv i neprenosiv’.

Bivša premijerka Jadranka Kosor i bivši predsjednik RH Ivo Josipović, dana 9. prosinca 2011. godine, za vrijeme summita u Bruxellesu, potpisali su takozvani mali ustav EU, odnosno Lisabonski sporazum. Potpisivanje Lisabonskog ugovora za udruživanje Republike Hrvatske u savez sa drugim državama, je protivno članku 135. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje prije narodnog referenduma. To je veleizdajnički čin, kaznene prijave su podnesene ali i dalje kupe prašinu.

Nakon toga potpisan je famozni Aqui communite kojim je svaki Akt EU-a i EK iznad Ustava RH što je nespojivo sa suverenitetom i Ustavom RH, jer je Ustav najviši Zakon u RH’. Da bi se ‘Aqui communite’ potpisao trebalo je mijenjati Ustav. Sve promjene radili su Vladimir Šeks i Dejan Palić i oni se vode kao vlasnici i autori Ustava RH! Nevjerojatno! U Hrvatskoj je i nemoguće – moguće. Zato treba vratiti Pravni suverenitet RH.

Druga točka je vratiti financijski suverenitet! To znači raskid ugovora sa MMF, Svjetskom Bankom i Europskom Centralnom Bankom. Neodrživo je da nas zadužuju gotovo 30 godina, neopravdano, nelegitimno, bez mandata ovog naroda. Hrvatski Ustav članak 53. kaže da je HNB odgovorna za likvidnost u tuzemstvu i inozemstvu. Znači da je zaduživanje protuustavno i protuzakonito jer HNB mora financirati svoju državu, a ne protuustavno zaduživati svoje građane jer za zaduživanje nikada nije raspisan Referendum!

To znači da treba poništiti pretvorbu i privatizaciju

Cijela pretvorba i privatizacije je u 98% slučajeva protuzakonita, a to je utvrdila Državna revizija. Sabor je izvještaj dobio samo zastupnici ne postupaju po njemu što sve govori o suverenitetu RH.

Prva funkcija države je upravljanje resursima, a resursi su skoro svi privatizirani, s njima elita trguje, prodaje, preprodaje, a radnike šalju na Zavod. Oni ‘sretni’ koji rade primaju bijedne plaće.

Druga funkcija države je organizacija rada stanovništva u resursima. Najveća većina građana nema što raditi jer više nema resursa.

Treća funkcija države je kontrola stvaranja novih vrijednosti, što će se proizvoditi, za koga, gdje, što ide za unutrašnju potrošnju, što za izvoz. Nema novih vrijednosti jer nema resursa.

Četvrta funkcija države, temeljem tih stvorenih novih vrijednosti, je kreirati ekvivalent dobivenog novca ili avansirati novac i dobiti pokriće u tim vrijednostima. Ne možeš, nemaš HNB jer su ga izvlastili iz RH i u vlasništvu je Rothschilda!

Da bi se održao kakav takav mir država (HDZ, SDP) se konstantno zadužuje i sve dublje tone jer ne može servisirati niti kamate. Jednom će i tom zaduživanju doći kraj. Privatizacijom je narodu oduzeto vlasništvo. Ako vam netko privatizacijom uzima prava uzima vam i dobit jer prava su dobit koja može biti direktna, kroz rad i indirektna kroz besplatno školovanje, besplatno socijalno, zdravstveno itd.

S druge strane, ono što je i najvažnije, lijevi (lažni antifašisti) i desni (lažni domoljubi) nemaju nijednu pozitivnu bilancu u 30 godina i stalno proizvode deficit. Zadužuju se, uhljebljuju svoje kadrove, jednima i drugima odlaze ljudi iz Hrvatske, jedni i drugi ne potiču proizvodnju a novce iz EU namještaju sebi i svojima otvarajući fiktivne tvrtka za 10 kuna. Slučaj SDP-ov Jakovina,15 milijuna eura na tri fiktivne tvrtke! I sada zgubidan Bernardić priča kako je Plenkovićeva vlada najkorumpiranija od svih dosadašnjih vlada. Tko o čemu, kurva o poštenju.

Kako to riješiti?

Provedbu Strategije Razvoja Republike Hrvatske stranka Pokret ZAJEDNO nudi jedino ispravno rješenje. To se može postići državnim intervencionizmom, a zato služi HNB koji se hvali kako ima novaca, Tim novcima bi se pokrenula proizvodnja, likvidirala nezaposlenost i osigurala građanima socijalna sigurnost i pravo na rad i pristojnu zaradu kojom može osigurati sebi i obitelji slobodan i dostojan život, Članak 55. i 56. Ustava RH.

Nemamo pravni i financijski suverenitet, resurse, proizvodnju, HNB. Nemamo ništa! To je čista veleizdaja dviju sluganskih partija – HDZ-a i SDP-a!

Zato je preko noći i daleko od javnosti iz Kaznenog zakona izbačeno kazneno djelo ‘dovođenje u podređen položaj države’, prema kojemu se kaznom od najmanje tri godine zatvora kažnjavalo građanina Republike Hrvatske koji pokuša RH dovesti u položaj podređenosti ili ovisnosti prema kojoj drugoj državi. Bez obzira na važnost, odnosno težinu koju je u hrvatskom zakonodavstvu djelo iz čl. 137. imalo, jednostavno je nestalo bez ikakvog obrazloženja radne skupine Ministarstva pravosuđa ili Vlade RH. To sve govori. To Kazneno djelo izbačeno je da bi se zaštitili oni koji su nas opljačkali, izdali i doveli u dužničko ropstvo.

A to sve vodi Novom svjetskom poretku! Cilj i ideja uništenja bijele rase, kako danas izgleda, je toliko poželjna da je teško uopće povjerovati da će izazvati bilo kakvu opoziciju takvoj ideji. Dokle god bijela rasa postoji, svi pokreti protiv rasizma su osuđeni na propast. Uništimo bijelu rasu svim raspoloživim sredstvima. Ključ rješenja svih društvenih problema jeste uništenje bijele rase’ izjavio je u interviewu za ‘Harvard magazie’, a to i propovijeda bez ikakve javne osude, uvaženi i nagrađivani harvardski profesor Noel Ignatiev. Kada k tome dodamo tko kontrolira medije i banke  itekako moramo biti zabrinuti!

Lako je iz ovoga zaključiti da su “naši” političari na vlasti najobičnije bankarske sluge. Dokaz tome je i Uredba koju je donijela Milanovićeva vlada 29.ožujka 2012.godine u izmjeni i dopunama, o razini genetski modificiranih organizama. Uredba sadrži sljedeće akte:

1.Odluku Komisije o odobravanju stavljanja na tržište proizvoda koji sadrže, sastoje se ili su proizvedeni od genetski modificiranog kukuruza u skladu s uredbom EZ Europskog parlamenta i Vijeća.
2. Ovom odlukom je propisano da na proizvodima koji sadrže kukuruz OZNAKE MON 89034XMON 88017 ne treba isticati da je riječ o GMO sorti!

Dokaz je i tome što su svi predsjednici (Mesić, Josipović, Kolinda G.Kitarović) dozvolili NATO-u zaprašivanjem chemtrailsom, smrtonosnim smećem koji sadrži nano čestice,aluminijev oksid, stroncijum, barijum, sumper heksa-klorid, mangan i arsen. A sve to piše u AGENDI 21 koju su, daleko od naše javnosti i bez da se pita narod, potpisali najprije HDZ-ova vlada 1992. na svjetskom samitu zemalja u Brazilu, a 2012.godine na samitu RIO+20, u ime Kukuriku koalicije je potpisao Neven Mimica. Glavni cilj AGENDE 21 je uništenje ljudi, odnosno smanjivanje stanovništva za 50% jer njeni autori stanovništvo smatraju najvećim neprijateljima zemlje, odnosno ‘beskorisnim potrošačima resursa’. To će ostvariti pomoću izbjeglica koji su u tišini pristizali dok su nas korisni idioti Beroš, Capak, Markotić i Božinović blesirali lažnom epidemijom, coronavirusom.To su nam namijenili HDZSDP političari koji, zahvaljujući našoj gluposti, nezainteresiranosti i izbornim APIS-ovim prijevarama, upravljaju našim životima i Hrvatskom punih 30 godina.

Velika koalicija HDZ-SDP

Ponovno igraju istu igru, režimski mediji puni su obračuna Plenkovića i Milanovića. A bruse se detalji i pozicije veleizdajnika u Velikoj koaliciji, po uzoru na propalu Njemačku. HDZ i SDP nemaju pojma o reformama i njih to i ne zanima. Pobjednik na izborima dobiva pravo na plijen, a oporba zadržava postojeća prava, saborski mandat, dodatne honorara u raznim upravnim odborima.  I tako od izbora do izbora.

Poruka biračima?

Velika koalicija HDZSDP zabetonirati će privatizacijsku pljačku i veleizdaju. Hrvatska ima samo grb i zastavu. Na himnu se, uz Milanovićev blagoslov, popišala Josipa Lisac. Zato izađimo na izbore, kaznimo HDZ i SDP, dvije stranke jedne te iste partije koje su opljačkale naše vlasništvo stvarano desetljećima, zadužili nas i uz to nas truju chemtrailsom i Monsantovim GMO-om. A planiraju nas, poslije izbora, i čipirati. Jer za njih smo obična stoka sitnog zuba. Ili ovce, svejedno!

http://https://www.youtube.com/watch?v=eQMrjVl2GHQ

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime