Prije nego je Hrvatska postala samostalna država izvlašten je HNB, žila kucavica hrvatskog naroda, kojim sve ove godine upravlja Rothschilovo trčkaralo Vujčić

A prije nego se narod odlučio za samostalnost zacrtane su i nove granice samo je trebalo inicirati rat, očistiti Vukovar i Slavoniju za Monsanto, a dok rat traje izvršiti pretvorbu odnosno pljačku privatnog vlasništva hrvatskog naroda. A hrvatski narod je bio vlasnik 98% resursa (per capita) a država samo 2%. Privatno vlasništvo je neotuđivo što znači da je pretvorba protuustavna i hrvatskom narodu se treba vratiti otet. 

Nove granice se još nisu ocrtale, a nisu se ni zatvorile, jer se dogodio narod. Dogodio se Vukovar koji nije po gremijevom planu pao u 15 dana već je izdržao gotovo 3 mjeseca. Zahvaljujući Dedakoviću, Zadri, Glavaševiću i ostalim vukovarskim herojima, posebice HOS-ovcima koji su najveći trn u oku lijevima i ‘desnima’.  Vukovarska priča otišla je u svijet zahvaljujući i pjesmi pok.Tomislava Ivčića ‘Stop the War in Croatia’ .

Pošto je slika Vukovara otišla u svijet trebalo je pričekati sa promjenama granica pa je Pantovčak (radionica zla u kojem raznorazni Goldsteini pišu hrvatsku povijest) počeo pisati novi scenarij. Veleizdajnici, Jadranka Kosor i Ivo Josipović odradili su glavnu dionicu potpisavši Lisabonski ugovor (Ustav EU) koji nema nikakvu pravnu težinu jer se po Ustavu RH trebao prethodno a ne naknadno, održati narodni referendum u kojem jedino narod može odlučiti želi li ući u neku drugu asocijaciju.

Nakon toga su aktivirali već spremne paradržavne institucije sa ograničenom odgovornošću čiji se izvršni direktori, upravitelji, rukovoditelji…lažno predstavljaju u ime Hrvatske: države predsjednicima, premijerima, ministrima i to: Hrvatska Republika d.o.o., Hrvatska vlada d.o.o., Hrvatski sabor d.o.o., HNB d.o.o., DORH d.o.o., MUP d.o.o., HZJZ d.o.o., Carina uprava d.o.o., FINA d.o.o., Ustavni sud d.o.o., Vrhovni sud d.o.o. itd.

Dakle, Hrvatska pravno nije članica EU! Hrvatskom upravljaju paradržavne institucije, Upravo zbog toga u Hrvatskoj vlada potpuno bezvlašće. Ovršni zakon nema ni jedna članica EU, nema ni Finu koja je također privatna tvrtka, u Ustavnom i Vrhovnom sudu sjede nemoralni, korumpirani i nestručni suci koji štite korumpirane političare i kriminalce, na Pantovčaku je do jučer sjedila masonka, članica Trilaterale Kolinda Grabar Kitarović koju je trebalo odavno procesuirati zbog uvlačenja Hrvatske vojske, bez mandata sabora, u međunarodni kriminal šverca oružja, droge, lijekova, cjepiva…potpisivanja Agende 2030 i šutnje o ubojstvu Jadranke Skender.

Maske su potpuno pale onog trenutka kada se glasovalo o izmjenama i dopunama Zakon o HNB-u. A HNB je žila kucavica naroda, kao srce u čovjeka.

Hrvatska narodna banka (HNB) registrirana je 1.siječnja 1991, dakle prije nego je Hrvatska postala samostalna država, a sve  do 1997.godine se zvala Narodna banka Hrvatske (NBH)!

U Ustavu RH piše da je ona odgovorna za održavanje stabilnosti cijena u Republici Hrvatskoj. Sukladno članku 53 ustava RH “U svom je radu samostalna i neovisna, a izvješća o svom djelovanju podnosi hrvatskom.” HNB ima temeljni kapital u iznosu od 2.500.000.000 kuna i u isključivom je vlasništvu Republike Hrvatske, koja jamči za obveze HNB-a. Hrvatsku narodnu banku zastupa tzv. guverner HNB-a, a od srpnja 2012 to je prof.dr.sc. Boris Vujčić. HNB djeluje u skladu sa Zakonom o Hrvatskoj narodnoj banci.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime