Istina uvijek pronađe put! Otvoreno pismo časnog i poštenog liječnika dr. med. Ivana Gonjita udruzi HUBOL (Hrvatska udruga bolničkih liječnika)

Ivan Ganjto, dr.med., spec. anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja, subspec. intenzivne medicine, voditelj JIL-a u Virovitičkoj bolnici

“Poštovani, ovim putem želim vam reći da sam duboko razočaran izjavama Vaše predsjednice dr.Ivane Šmit, u kojoj ona spominje needuciranost pojedinih udruga ili skupina zdravstvenih djelatnika, koji se uporno ne žele cijepiti ili koji govore gluposti o nuspojavama cijepljenja itd…

U najmanju ruku ova izjava me frapirala iz jednostavnog razloga što sam anesteziolog , i subspec. intenzivne medicine koji svakodnevno radim i liječim COVID pozitivne pacijente, te sam do sada vidio mnoge slučajeve tromboembolijskih incidenata nakon cijepljenja (CVI-ja ili AIM-a, DVT-a, PE itd …) koje su mnoge pacijente stajali života. Nemojte mi samo govoriti o tome kako smo sigurni da je od cjepiva, jer mogao bih vam postaviti isto protupitanje, “kako ste vi sigurni da nije???

Molim lijepo doktorice, od kuda vama takva sigurnost o neškodljivosti ovog cjepiva, ili možda implicirate da se vama javi rodbina pacijenata koji su naglo preminuli nakon cijepljenja, kako bi im vi objasnili zašto su umrli ili zašto su unatoč cijepljenju dobili COVID pneumoniju i ARDS te nakon toga završili na respiratoru.

Jako ste neozbiljni i doista nonšalantno pričate o nečemu o čemu doista nemate pojma.

Da li ste vi proizveli ovo cjepivo?

Da li vi znate sve sastojke cjepiva?

Da li ste uopće svjesni što je to mRNA cjepivo (poznajete ga bolje od dr. Roberta Malonea – izumitelja ovog cjepiva?

I na kraju odakle vam pravo da obmanjujete javnost.

Zašto ne govorite o apsurdu COVID zdravstvenih putovnica, koje se dobiju odmah nakon primitka cijepljenja.

Da li vi uopće znate koliko treba proći vremena dok se ne razviju protutijela nakon cijepljenja?

Da li uopće shvaćate da tjednima nakon cijepljenja, cijepljeni hodaju uokolo , posvuda i potencijalno šire bolest pokazujući uredno COVID putovnice?

Da li ste svjesni činjenice da i cijepljeni prenose bolest? Da li znate koliko treba proći vremena prije nego se vide sve nuspojave novog med. pripravka (lijeka)?

Što je to eksperimentalni biološki agens?

Nismo mi dr. Ivana Šmit neuki i needucirani baš naprotiv, iznadprosječno smo educirani i odgovorni te se zato i brinemo, jer nam je stalo do naših pacijenata, a ne da se svidimo vlasti.

Ovi i mnogi drugi razlozi navode me da izađem iz vaše udruge, jer uistinu ne zastupate stav svih liječnika, ne znam koliki je to broj, ali nadam se da će svi iole odgovorni liječnici napustiti vašu udrugu.

Zbogom i sretno vam bilo!!!”

dr. med. Ivan Ganjto, spec. anest.reanim. i inten. liječenja subspec. intenzivne medicine

Ostali časni i pošteni liječnici što vi čekate???

Izvor: Matrix TV

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime