Kao roditelj možete utjecati na upravu škole da bi zaštitili svoje dijete

0
489

Kao predstavnik roditelja xx razreda škole xx izabran u svrhu informiranja Vijeća roditelja o činjenicama vezano za pandemijske mjere u školi i zaštitu učenika od mogućih brutalnih i fatalnih odluka vodstva škole po zdravlje i život učenika koje će moguće uslijediti ove školske godine, moj prvi i jedini cilj je bio informiranje i rasprava s Vijećem roditelja na ovu temu, prije donošenja bilo kakve druge odluke.
Došavši na sastanak, pitao sam gospodina ravnatelja prof. xx zašto nosi masku dok se obraća nama roditeljima. Nakon žustre rasprave, ustvrdio sam da je takvo ponašanje nekulturno prema nama roditeljima. Nakon čega je jedna od nazočnih gospođa ustvrdila da ravnatelj ima pravo biti nekulturan, a što je on prešutio. Ja sam tražio da se ta izjava da ravnatelj ima pravo biti nekulturan unese u zapisnik.
Tada je gospodin ravnatelj odlučio skinuti masku.
Ovo pišem zbog toga što gospodin ravnatelj ima pravo samostalno odlučivati, ispravno ili krivo. Nažalost, on je odlučio krivo kad su u pitanju naša djeca koju je odlučio sustavno gušiti s maskama koje nemaju nikakvoga smisla po pitanju zaštite od covida. Međutim, imaju negativan učinak na fizičko i mentalno zdravlje djece prema dokazima svih relevantnih neovisnih hrvatskih i svjetskih stručnjaka (ne govorimo o plaćenicima, nego o neovisnim znanstvenicima). Velika Britanija je kompletno ukinula nošenje maski u svom školskom sustavu od ove školske godine i dogodile su se samo pozitivne stvari.
U našem slučaju međutim, zbog svoje loše odluke, gospodin ravnatelj je po njoj osobno odgovoran i to je njegov moralni i pravni teret.
Nastavno, 30. 09. 2021. Hrvatski zavod za javno zdravstvo pokazao je svoje prave namjere vezano za hrvatsku djecu izdavši novu verziju Upute za postupanje s oboljelima. Tu su verziju brzo povukli zbog reakcije javnosti. Po njoj su htjeli silom uvesti PCR test u škole, kao uvjet da bi dijete nastavilo pohađati školu ako ima primjerice bol u trbuhu ili šmrče ili kiše ili ima glavobolju ili alergiju …
Dr. Reiner Fuellmich, vrhunski svjetski poznati odvjetnik koji odvjetničku praksu sa svim važećim legalnim alatima vrši kako u Njemačkoj, odnosno EU, tako i u SAD-u, zajedno s mnogim drugim stručnjacima, od odvjetnika, preko liječnika, znanstvenika raznih profila, političara i cijele lepeze stručnjaka uspostavio je Corona Investigative Committee i već dugi niz mjeseci neumorno rade na pravnoj dokumentaciji pandemije.
U videu koji je suma summarum njegovog velebnog rada na ovom projektu on kaže:
“Da mi je to rečeno prije godinu dana, smatrao bih da je to nemoguće. Sada, nakon ispitivanja stotina stručnjaka, jasno je van sumnje i dokazivo: ni u jednom trenutku ovdje nije bila riječ o zdravlju.”
Kako je „pandemija“ planski počela u WHO-u znamo zahvaljujući svjedočenju pod prisegom bivših zaposlenika WHO-a.
Također, zahvaljujući drugim informacijama do kojih su došli znanstvenici i povjesničari sada se može pratiti kronologija plandemije. Konkretno planiranje ove plandemije se odvija unazad bar 10 godina. U pogon su je stavili 2020. preko WHO političara i mainstrem medija.
Nakon odluke o pokretanju plandemije, na prvom izvanrednom sastanku WHO-a u veljači 2020. prisutni se nisu mogli dogovoriti oko proglašavanja ove lažne pandemije.
Jer jednostavno nije bilo slučajeva.
Grupa se dogovorila da se opet sastane za dva tjedna, kad je proglasila lažnu pandemiju. Što se promijenilo? Ništa.
Osim što se pojavio profesor Drosten i svoj PCR test stavio na raspolaganje WHO-u uz pomoć kojega su dobili slučajeve potrebne da se proglasi lažna pandemija. Sve daljnje mjere su bazirane na PCR testu koji je kompletno besmislen. Ipak, Drosten je svoj test postavio na takav način da garantira generiranje lažno pozitivnih slučajeva zbog previše takozvanih ciklusa amplifikacije.
( PCR- Dijagnostička metoda (lančana reakcija polimerazom) koja omogućuje kopiranje malih (početnih) količina DNA neograničeno puno puta, tj. ciklusa.)
Sada postoji konsenzus da je sve iznad 24 ciklusa posve neznanstveno i zbog toga nekorisno. Zbog toga Frankfurtski zdravstveni odjel ne uzima uopće u obzir rezultate iznad 24 ciklusa.
Drostenov test koji je poslužio kao blueprint najvećem broju testova učinjenih širom svijeta bio je na 45 ciklusa amplifikacije.
Zbog ovdje navedenoga, u slučaju ravnateljeve odluke o obaveznom uvođenju PCR testiranja za djecu ove školske škole, zbog te svoje odluke, gospodin ravnatelj će biti po njoj osobno odgovoran zbog stvaranja lažnih pozitivnih slučajeva i stvaranja kaosa u školi i to će biti njegov moralni i pravni teret.
Ova odluka bi zbog lažnih pozitivnih slučajeva vodila do sljedeće odluke, a to je obavezno cijepljenje djece mRNA tehnologijom, kao uvjet dolaska na nastavu.
Prema Nobelovcu doktoru Lucu Montagnireu i doktoru Mike Yeadonu bivšem potpredsjedniku Pfizera i najautoritativnijem neovisnom znanstveniku na svijetu po pitanju cjepiva, djeca koja budu cijepljena mRNA tehnologijom živjet će maksimalno tri godine nakon primitka potpune doze.
Ovo cjepivo će ih sigurno ubiti.
Nakon ove moje izjave koja će biti stavljena u Protokol škole, gospodin ravnatelj se neće moći pravdati da nije znao. Također će biti odgovoran ako s ovom mojom izjavom ne upozna sve članove Vijeća roditelja. U slučaju njegove odluke o uvođenju obaveznog cijepljenja kao uvjeta za pohađanje nastave, on će biti osobno pravno odgovoran za krv mnoge nevine djece.
Na sastanku vijeća roditelja gospodin ravnatelj je stavio za prvu točku dnevnog reda izbor predsjednika Vijeća roditelja. To mu je bilo jako bitno da se odradi odmah. Pandemijska situacija je stavljena na kraju pod razno, za one koji hoće o tome raspravljati, da ostanu, i nisam siguran je li on planirao uopće prisustvovati tome.
Ja sam inzistirao da se promjeni dnevni red i da prva točka bude kako osigurati dobrobit i zdravlje djece, pa onda kada vidimo koliko tko od nas zna i s kojim se interesima vodi, da onda izaberemo predsjednika Vijeća roditelja.
Gospodin ravnatelj uz pomoć nekih svojih dugogodišnjih suradnika iz Vijeća roditelja koji su ili u neznanju ili su vođeni nekim drugim interesima, nije to dopustio, nego je od mene zahtijevao da glasam za jednu od osoba, većinu kojih vidim prvi put u životu, o kojima ne znam ništa, osim imena i prezimena. Bez dopuštanja da saznam koji je stav i znanje potencijalnog predsjednika Vijeća roditelja po pitanju obaveznih maski, obaveznih PCR testova i obaveznog cijepljenja. Zbog toga mi nije ostavljen drugi izbor nego da napustim sastanak prije prelaska na prvu točku dnevnog reda.
Bilo što drugo bi bila izdaja povjerenja roditelja koji su me na roditeljskom sastanku ovlastili da zastupam njih i zdravlje njihove djece, baš i posebno po ove tri točke.
Zbog svega navedenog smatram taj sastanak Vijeća roditelja nelegalnim i nelegitimnim, a sve njegove odluke ništavnima.
X X
Predstavnik roditelja xx razreda xx škole

Mjesto i datum

Hrvatski Krsni Zavjet

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime