NaslovnicaSLOBODARI JAVLJAJUKRIZNI STOŽER ZA OBRANU ZAGREBA OD ELEMENTARNE NEPOGODE ZVANE MILAN BANDIĆ

KRIZNI STOŽER ZA OBRANU ZAGREBA OD ELEMENTARNE NEPOGODE ZVANE MILAN BANDIĆ

Lepi beli Zagreb grad koji je ne tako davno bio grad po mjeri čovjeka. Grad koji je u svoj topli zagrljaj s dobrodošlicom primao svakoga. Grad ljubavi, grad kulture, grad prijatelj svakom došljaku. Grad u kojem se živjelo skladno, grad izobilja.
Ova korona izolacija budi uspomene. Mogu nabrajati u nedogled ljepote mojeg lepog belog Zagreba! Osim te nametnute korona i izolacije koja je od metropole napravila konclogor tjera na razmišljanje svako malo me protrese i pokoji potres .Ne prestaje podrhtavanje tla u mojem lepom Zagrebu.
Naravno razmišljam kako pomoći gradu i svojim sugrađanima i stalno iskače jedan problem zvan Bandić. „Naš“ Bandić koji je učinio grad po svojoj mjeri, mjeri njegovih građevinskih i ostalih interesnih Kumova. I obnova grada Zagreba i okolice će se naravno raditi istim principima, čak što više dorađenim kumovskim metodama jer se izbjegava Zakon o gradnji, zaobilazi Zakon o javnoj nabavi, diskriminiraju se građani kojim će se pomoći. Pisala sam već o tome.
No nije na odmet podsjetiti se u ovo doba korona izolacije na činjenja odnosno ne činjenja milog nam Mikija. Pisali smo već o tome.

Projekt tunel kroz Medvednicu do Stubaka, gradski metro, Sveučilišna bolnica, tramvaj od aerodroma do Kvatrića, Paromlin, Gredelj, novi stadion, novi mostovi (njih komada osam), garaže, muzejska četvrt… Sava je već odavno u Zagrebu trebala biti plovna, a nema ni luku. Nije riješen vodovod izgrađen za Marije Terezije pa svako malo pukne neka cijev, nije riješen otpad i odvoz po EU propisima pa užasno smrdi u nekim dijelovima grada. Fasade koje su se rušile i prije potresa što se rješavalo lažnim skelama.
Teško je nabrojati sve Bandićeve projekte koji su trebali biti realizirani nekako uvijek u vrijeme izbora, kao i obećanja koja je davao ovisno i o količini miksa sa kojim bi miješao to što šmrče. I dok je grad pred bankrotom, mi možemo samo nagađati kojim će nas iznosom Bandić ponovo zadužiti zbog ove „izvanredne situacije“ uz sve već postojeće dugove.!?
Što li je sve Bandić s HDZ-om učinio ovom lepom sada već izmučenom gradu ostaje tek da se sazna.
Ova korona situacija u kombinaciji sa potresom je stigla kao naručena Bandiću i njegovim mešetarima da nas se može u suradnji sa tim šaljivim stožerom nacionalnih narikača držati kuš i u reštu za naše dobro sve dok se ne pomirimo sa time da smo još više obespravljeni, odnosno dok stado autohtonih  ovaca pasmine „Zagrepčanec“samo ne zatraži postavljanje 5G mreže i potpiše peticiju za žurno cijepljenje i čipiranje.

Ovo je test za ovaj grad da odlučimo jesmo li prerasli jednog našmrkanog torbara i ovakvu izdajničku vlast.
Sigurna sam da ni na koji način nismo zaslužili taj polusvijet na grbači.
Imate li hrabrosti te se konačno razbuditi i pokrenuti za spas Zagreba i spas građana ovog lijepog grada i ove naše lijepe Domovine. Za slobodan život u slobodnoj Hrvatskoj.

Oluja se sprema.
Probudimo se narode moj.

Pridružite se SLOBODARIMA da stvorimo pravednu i slobodnu zemlju jednakih građana!

Nada Inicente Ećim, novinar SLOBODARSKOG PORTALA

RELATED ARTICLES

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Most Popular

Recent Comments