MORAM JAVNO I ODGOVORNO REĆI ISTINU!

0
797

Politička vlast Hrvatske vidi samo i isključivo sebe u birokratskoj strukturi Europe i nimalo ih ne brine od čega će ovaj narod i radnici živjeti. Galopirajuće ulazimo u recesiju a vlada se bavi sobom. Koje mjere su poduzete da se pokrene gospodarstvo. Pisala sam već o tome .“Naša vlada i naš sabor“ uopće se ne brinu za državu i njezine građane.
Mi gotovo ništa ne proizvodimo i ne izvozimo. Svaki dan sve ćemo manje trošiti. Idemo ka potpunom osiromašenju. To je svaki dan sve očitije. Zakoračili smo u provaliju pod vodstvom naših četrnaest vlada i stranki koje izvode svoje besprimjerne igrokaze gledajući samo svoju korist služeći globalistima i sotonistima.
Europska unija samo je samo sofisticiraniji oblik fašizma pa nije ni čudo da se već na sve strane javlja bunt naroda dok jedino kod nas vojska lažnih branitelja i uhljeba bez i malo empatije za sve veći broj ugroženih koji žive ispod granice socijalnog minimuma, mirno preživa ne shvaćajući da im je dno jasala sve bliže i bliže.

Europske direktive su ultimativne i samo formalno demokratske. Cilj je EU da kupujemo njihovu robu i da ostanemo bez domaće proizvodnje a to naše vlade podržavaju.
Gospodarstvom se moraju baviti ljudi kojima je stalo do Hrvatske. Umjesto da prosimo po svijetu uzimajući kredite koje nikada više nećemo moći vratiti, moramo se okrenuti sebi i smanjiti ovisnost o svijetu koji nas za skupe novce truje hranom koju ni životinje neće jesti.

Moramo prestati prositi i prodavati se po svijetu kao zadnje prostitutke.

Moramo izgraditi samodostatnu suverenu državu.

Moramo osigurati posao i pristojna primanja za svoje građane.

Moramo na granicu postaviti vojsku koja će zaštititi naš suverenitet i sigurnost građana.

Moramo očistiti policiju i posebno pravosuđe od kriminalaca i zločinaca budući je to naš najveći neprijatelj.

UJEDINIMO SE STVORIMO SVOJU SLOBODNU I SUVERENU DRŽAVU.

PRIDRUŽITE SE SLOBODARIMA I UČINIMO TO ŠTO MORAMO… IZBORIMO SE ZA SLOBODU

http://https://www.youtube.com/watch?v=eQMrjVl2GHQ

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime