Sankcije protiv Rusije najbolje oslikava ona uzrečica kralja Pira: „Jos jedna ovakva pobjeda i mi smo gotovi!“. Otprilike tako su djelotvorne i sankcije protiv Rusije. Američke sankcije protiv Rusije, kao zabrana uvoza ruskih dijamanata veliki je udar na razuzdani Hollywoodski jatset. Zbog apstinencije od ruskog kavijara i adrenokroma, u narednim danima mogli bi se očekivati protesti jarseta s natpisima „Diamonds are a girl’s best friends“.
Ali nije ni svako zlo za zlo! Mislim da ova situacija djeluje vrlo nepovoljno na agendu transhumanizma. Sto je u transhmanzmu osnovni alat elektromagnetske obrade živih bića? Da, pogodili ste: čipovi.
E sad, kako stoji stvar s čipovima, koji se posvuda instaliraju? Rusija za sada proizvodi malo čipsa. Ali jedan materijal, koji je neophodan u proizvodnji čipova dolazi iz Rusije i Ukrajine. To je plemeniti plin NEON. 65 % svjetske proizvodnje dolazi iz jedne jedine tvornice, a ona je u Odesi. Neon je neophodan za lasere, koji se pak koriste u proizvodnji čipova. Trebam li posebno elaborirati od koje strateške važnosti je to mjesto, ta tvornica i taj materijal? Bez njega …sve staje! Dakle, bez neona, nema čipova, neovisno na kojoj točki kugle zemaljske se proizvodili.
Nedostatak čipova prošle godine zaustavio je proizvodnju automobila u Njemačkoj, a to je najveća industrijska grana Njemačke.
Pored toga svijet treba i ALUMINIJ, gdje Rusija zadovoljava svjetske potrebe sa 26%. Nadalje, katalizatorima je neophodan PALADIJ, koji u svijetu 46% dolazi iz Rusije. Dakle, kako ono kralj Pir reče po pitanju električnih automobila? “Dajem kraljevstvo za punu bateriju!”. Osim što im je potrebna struja, koja nije dostupna, potrebne su im baterije, koje pak trebaju NIKAL, a on opet sa 49% globalne ponude dolazi iz Rusije.
Da, popis je još kompleksniji i daleko od svoje kompletnosti. Ovo zasigurno otkriva samo jedan mali dio od kompletne slike bojnog polja kralja Pira, a što će se sve dogoditi svim onima, koji zbog nedostatka (ili previsoke cijene) jednog ili drugog materijala ne mogu obavljati svoj svakodnevni posao. Ne samo da nema zagrijavanja vlastitih domova, nego već vidimo kako stoji stvar sa svakodnevnom prehranom. U našoj Istri i Dalmaciji, kao i u cijeloj južnoj Europi, proizvodnja srdela već se ograničava, jer nema suncokretovog ulja. Gdje kraj ovom ludilu, još se ne sagledava.
Sankcije su navodno protiv Rusije. Ali nafta i plin iz Rusije ni za litru nisu smanjeni u isporukama i plaćanjima, unatoč SWIFT cenzuri. Moje duboko uvjerenje je, da su sankcije iskonstruirane protiv naroda na Zapadu, a ne Rusije. Ono sto se nije postiglo plandemijom, depopulacija stanovništva, odvijalo se presporo, sad mora umjetnom nestašicom. Koliko ce sad, navodno poremećeni globalni lanac prehrane to postići, vidjet ćemo. Jer kako sotonisti nisu prezali od objave statističkih podataka svog genocida u protekle dvije godine, isto tako će vrlo brzo objaviti broj poginulih boraca kralja Pira.
Cinizam je jednostavno neodvojiv od karaktera kabale!