NaslovnicaSLOBODARSKE VIJESTIODBIJAMO... NEĆEMO BITI ELISA GRANATO

ODBIJAMO… NEĆEMO BITI ELISA GRANATO

Prije dva dana je u Oxfordu umrla znanstvenica Elisa Granato. Još jedna žrtva prijevare zvana Korona. Možda je nosila zaštitne rukavice i masku, možda je poštovala socijalnu razdaljinu, možda je i sjedila kući u karanteni… Kako je onda umrla?

U cijeloj priči i više možda, sigurno je samo jedno. Hrabra žena i znanstvenica je bila dobrovoljka koja je pristala primiti cjepivo protiv korone.

Još četri druga dobrovoljaca imaju teške komplikacije uslijed reakcije na cjepivo.

Elisa Granato je prije smrti rekla za BBC: “Ja sam znanstvenik, pa sam htjela pokušati podržati znanstveni proces gdje god mogu.” Na žalost ubila ju je znanost.

Danas saznajemo da Vlada SAD-a više neće financirati “Svjetsku zdravstvenu organizaciju” (SZO), CDC i Gejts fondaciju zbog prevare sa cjepivima.

Za ovu pobjedu zaslužni su advokat Robert F. Kenedi Junior, Del Bigtri, producent dokumentarnog filma o cjepivima, „Vaxxed“ i neprofitna organizacija koja se bori protiv cjepiva Informed Consent Action Network (ICAN). Tražili su relevantne vladine dokumente koji dokazuju da su sva cjepiva odobrena od strane države u protekle 32 godine te da je vršena kontrola kvalitete. Ustanovljeno je da niti jedno cjepivo nije testirano!

Američko Ministarstvo zdravlja i svi proizvođači cjepiva više od 30 godina su obmanjivali američki narod u pogledu učinkovitosti i sigurnosti cjepiva.

Ustanovljeno je da su proizvođači cjepiva bili izuzeti od obveza koje drugi proizvođači farmaceutskih lijekova moraju ispuniti (sasvim slučajno!) a to je provjera učinkovitosti i kvalitete svake dvije godine.

To znači da smo uvozili njihova cjepiva čija kvaliteta nije nikada testirana, nije dokazano da su učinkovita niti sigurna. Pitam se osim toga koji to veleizdajnici dozvoljavaju uvoz takvih cjepiva u našu zemlju vršeći time zločin prema svom narodu?

Odgovor se nameće sam po sebi:

  • Isti oni koji uništavaju Imunološki !
  • Isti oni koji su prodali Plivu!
  • Isti oni koji ušutkavaju i marginaliziraju dr.Gajski i dr.Sladojeva i ostale borce za istinu o cjepivima i lijekovima kojima nas zasipaju iz uvoza .
  • Isti oni koji upravo postavljaju 5 G mrežu diljem zemlje.
  • Isti oni koji nam danas nekažnjeno oduzimaju slobode zagarantirane Ustavom, oduzimaju nam bahato osnovna ljudska prava.
  • Isti ti koji nam danas nameću obvezu cijepljenja sa vjerojatno smrtonosnim cjepivom od kojeg je preminula mlada znanstvenica.
  • Isti ti koji nam nameću pravila ponašanja “za naše dobro “, a to su činili i ranije zastupajući interese svojih vanjskiH gospodara.

Za sitne novce nas prodaju .

Ovaj slučaj pokazuje koliko je farmaceutska crna mafija jaka i kako naše institucije kao Ministarstvo zdravlja i HALMED ni na koji način ne štite naše zdravlje. Ne rade u skladu sa propisima niti moralom.

Istina izlazi na vidjelo!

Potpuno je očito da ova sluganska vlast uništava zemlju i građane ove zemlje podređujući državu vanjskim gospodarima i silama zla.

Pridružite se SLOBODARIMA u borbi za pravednu i slobodnu državu.

 Nada Innocente Ećim, novinarka SLOBODARSKOG PORTALA

RELATED ARTICLES

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Most Popular

Recent Comments