Plenki… vitez od bijele vatice

0
479

“Cijeli smisao ovoga prosvjeda je bilo profitirati na smrti naših sugrađana. To je bit”, istaknuo je Plenković i dodao: ”Glavna poruka koju sam ja shvatio je da postoje politički paraziti i profiteri koji nastoje manipulirati ljudima, njihovim strahovima, možda nedovoljnoj informiranosti, što dopuštam da je moguće, ali je istina da se svi ti junaci boje male bijele vatice i pola sekunde te vatice da se vidi je li netko zaražen ili nije. To je rezime. Test je vatica koja traje pola sekunde. Ako svi ti junaci, veliki slobodari, borci za ne znam što, misle da im je vatica problem, onda oni nisu junaci. To su slabići. Paraziti i profiteri. Od krajnje desnice do krajnje ljevice’‘.

Reče to naš anemični junak, naš vitez koji u Briselu herojski nudi svoju guzu na štipanje žrtvujući je za dobro svih nas. Skoro svih… i ostade živ.

“Brzi testovi”, brisevi na koronavirus (Covid-19) sadrže etilen oksid, otrovnu tvar

Sindikalna skupina pod nazivom Isotita (Jednakost) koja predstavlja radnike u javnom sektoru poziva na obustavu “brzih testova” na Wuhan koronavirus (Covid-19) nakon što je otkriveno da brisevi sadrže etilen oksid, otrovnu tvar. Sindikat sa sjedištem na Cipru kaže da se trenutni zahtjevi koji nalažu testiranje svaka 72 sata odmah ukinu kako bi se zaštitilo zdravlje radnika koji su stalno izloženi toksinu. Europska agencija za kemikalije (ECA) kaže da je etilen oksid, koji se koristi za premazivanje i sterilizaciju lažnog PCR-a i brzih testova na kineski virus, otrovan, mutagen i kancerogen kada se udiše. Budući da se zaprljani brisevi zaglavljuju u nosnim šupljinama ljudi, ponekad više puta tjedno, etilen oksid se gotovo sigurno udiše i potencijalno sadi sjeme kronične bolesti.

” Etilen oksid je plin koji se obično koristi za sterilizaciju različitih vrsta medicinskih uređaja, uključujući briseve koji se koriste u testnim setovima”, izvijestio je Cyprus Mail . “Plinski sterilizatori etilen oksida (EtO) koriste se u bolnicama više od 40 godina za sterilizaciju kirurške opreme i pribora koji su osjetljivi na toplinu ili koji ne podnose prekomjernu vlagu.”

U Europskoj uniji etilen oksid je zabranjen u proizvodnji hrane, a prema EU Uredbi br. 2015/868 najveća dopuštena količina ostatka određena je na 0,05 mg/kg. U brzim testovima Fauci Flu, međutim, otkrivena je količina etilen oksida oko 0,36 mg/kg, što je više od šest puta više od dopuštene razine prema trenutačnim vladinim smjernicama.

Medijska mreža Pronews TV također je objavila specijal o zaraženim brzim testovima, napominjući da se vrlo otrovni brisevi više puta ubacuju u nosne šupljine ljudi gdje se ugrađuje smrtonosna tvar. Još u kolovozu zdravstvene vlasti naredile su povlačenje namirnica za koje je utvrđeno da sadrže niže razine etilen oksida od onih koje se nalaze u brisevima. Na temelju toga, brze testove također je potrebno opozvati i odmah prekinuti s korištenjem.

Imajte na umu da mnogi, ako ne i većina dostupnih brzih testova za kineski virus ne dolaze iz Kine. Stoga nije iznenađenje da osim “cjepiva” i maski za lice sadrže skrivene kemikalije koje štete ljudskom zdravlju.

Svi PCR testovi su nevaljali

WHO (prešutno) priznao da su SVI PCR testovi provedeni na pragu amplifikacije od 35 ciklusa (Ct) ili višem NEVALJANI? Vjerojatnost da je necijepljena osoba testirana PCR testom stvarno zaražena je manja od 3%, a vjerojatnost da je taj rezultat lažno pozitivan je 97% (Pieter Borger, Bobby Rajesh Malhotra, Michael Yeadon, Clare Craig, Kevin McKernan, et al, Critique of Drosten Study)

Dobitnik Nobelove nagrade Kary B. Mullis bio je izumitelj tehnike lančane reakcije polimerazom. Dr. Kary B. Mullis , koji je iznenada „preminuo“ 7. kolovoza 2019. izričito je izjavio da se PCR-RT ne može točno dijagnosticirati niti jedna infekcija ili bolest. Rekao je: “PCR je proces. To vam ne govori da ste bolesni. … Mjerenje nije točno”. Mullis je opisao PCR-RT kao “tehniku”, a ne kao “test”.

Postoji niz otvorenih laži i izmišljotina kojima se opravdavaju dalekosežne političke odluke tijekom posljednjih 18 mjeseci. Najveća laž, (koju priznaju i znanstveno mišljenje i SZO), jest da RT-PCR test koji se koristi za “otkrivanje” širenja virusa (kao i varijanti) ne samo da je pogrešan nego i POTPUNO NEVALJAN.

Od početka u siječnju 2020., sve dalekosežne političke odluke koje su potvrđene i predstavljene javnosti kao “sredstvo za spašavanje života” temeljile su se na pogrešnim i nevažećim pozitivnim RT-PCR slučajevima. Ove nevažeće “procjene” Covid-19 korištene su za opravdanje zatvaranja, socijalnog distanciranja, maske za lice, zabrane društvenih okupljanja, kulturnih i sportskih događaja, zatvaranja gospodarskih aktivnosti, kao i mRNA “cjepiva” lansiranog u studenom. 2020.

Hrvatski narod ima dva morbidna neprijatelja, odgovorna za sve mrtve i oštećene od covid cjepiva, dva zla koja mu rade o glavi: Andreja Plenkovića i medije kojima je Plenković na početku lažne pandemije u travnju 2020. dao upute kako pisati (lagati) i izvještavati.  

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime