Zatrpan sam upitima za čudotvorni Ivermectin. Gdje, kako, pošto. Liječnici ga ne propisuju, a neke apoteke BRUTALNO pljačkaju narod. Kolegici s Laudato TV savjetovao sam da im ga vrati (3 tablete od 3 mg naplatili su joj 550 kn!, što nije ni jedna dnevna doza!!) Poslušala me! Cijela terapija npr. u Indiji (100mg) košta 1,85 USD (10 kn) pa računajte.
Uskraćuju nam lijek pa predlažem da se sami pomognemo na slijedeći način (samopomoć nije ni prekršaj ni zločin!).
Nabavite Ivermectin za veterinarsku upotrebu, vidi sliku. Vrećica sadrži pola kilograma 0.2%-tnog Ivermectina. Taj je lijek jednako je dobar i za ljude. Međutim, trebam dobrovoljca koji na radnom mjestu ima analitičku vagu. Njegov je zadatak da na analitičkoj vagi točno izmjeri težinu praha koji stane npr. u kavenu žličicu (do ruba!) i javi nam rezultat!
Pretpostavimo, govorim napamet!, da u žličicu stane točno 5 grama 0.2% praha Ivermectina što je 10 mg lijeka. Ako koristimo preporučenu PREVENTIVNU dozu od 0,2mg lijeka po kilogramu tjelesne težine, tada osoba od 80 kg dnevno treba uzeti žličicu i pol praha s vodom Ako koristimo kurativnu dozu od 0.5mg po kilogramu, tada treba dnevno uzeti 4 žličice!
Neki protokoli liječenja idu čak na 1mg po kilogramu jer nema nuspojava. Ovo navodim KOLIKO JE MALA OPASNOST OD PREDOZIRANJA.
Da imam pristup svom laboratoriju, znali bismo odmah na čemu smo.
Sad će me Index, T-portal, Faktograf i drugi dušobrižnici, po običaju, opet tužakati policiji za “nadriliječništvo”. Za informaciju njima i 5. policijskoj postaji u Bauerovoj gdje sam “kao doma”, kad sam u prvom ešalonu saniteta zaustavljao krvarenja i pod paljbom s Vlaštice zbrinjavao u BOVove ranjenike iz 4. gardijske, tada nisam bio nadriliječnik.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime