Ovoga 20. ožujka napunila se točno godina dana da je – nakon ‘kanonizacije’ na svetkovinu Sv. Josipa 2020. – u Hrvatskoj (a gdje još u svijetu, to me ne zanima) započelo obilježavanje ‘blagdana SVETOGA LOKDAUNA’. Dakle, ‘spomendan’ toga jedinstvenog ‘svetca’ – koji uopće nije “umro na glasu svetosti”, nego je glas o ‘smrti’ svetoga čina javno proglašen za taj dan – uzpostavljen je odredbom crkvenoga Vrha da se “zatvore crkve”. Odnosno, HBK je – vođena primjerom bratske ‘nepogrješivosti’ i solidarnosti na globalnoj razini – obavijestila (i time razžalostila) sve naše katolike i ljude loše volje (koji su time bili obradovani) da se od 20. ožujka 2020. (navodno zbog opasnosti pLandemije!) dokidaju svete mise s narodom.

Ne znam(o) je slučajna ili, ne daj Bože, namjerna podudarnost početka (obilježavanja toga ‘spomendana’) LOKDAUNA i poganske religijske simbolike toga ekvinocijskog nadnevka (20.3.) – koji je prošle godine imao i magijsko-okultnu simboliku 3×20 (20.3.2020.) – ali je od svega najstrašnija i kršćanima najbolnija činjenica da nam je ‘Sveti Lokdaun’ doslovce “UKRAO UZKRS”! Kršćani su bili doslovce stjerani u ‘katakombe 21. stoljeća’, a temelj naše VJERE ‘transformiran’ je i transferiran u virtualu…

Sve nam je to dobro poznato i ne želimo oživljavati te ružne uspomene, ali ‘državni’ tzv. Stožeri – samo tjedan dana prije VELIKOGA TJEDNA!!! – opet “zveckaju oružjem” svoje korona-paranoje, pokazujući da je “mislio ozbiljno” globalni WEF/SEF-forum kad je u D(J)AVOSU najavio svoj pakleni “Great Reset” (VELIKI PREUSTROJ)…

A značenje i simboliku 20. ožujka – i eventualnu (ne/slučajnu?) poveznicu između COVIDIZMA i OKULTIZMA, o čemu većina nema pojma – moguće je ili naslutiti ili o njoj ozbiljno razmisliti ili je odbaciti kao (još jednu) “teoriju zavjere“.

Nevjerojatan je paradoks da se to sve događa u TJEDNU MOZGA!

Taj tradicionalni Tjedan ove godine je započeo 15. ožujka i traje do 21. ožujka. Ovogodišnja tema TJEDNA MOZGA na nacionalnoj razini je “Mozak i COVID” odnosno Mozak i (digitalna) evolucija. Naime, kako je istaknuto na nekim stručnim internetskim stranicama, a svima je dobro poznato, jedna od posljedica p(L)andemije je “povećano korištenje interneta i digitalnih medija za svakodnevne zadatke (učenje, druženje, posao, i sl.). Stoga se postavlja pitanje na koji način DIGITALNI MEDIJI i tehnologije utječu na naš MOZAK, doživljavanje svijeta oko nas i obrađivanje informacija, te kakav je utjecaj novih tehnologija na naše zdravlje.”

Preporučujem za to čitanje ‘strašne’ sjajne knjige DIGITALNA DEMENCIJA, njemačkoga vrhunskog stručnjaka za MOZAK dr. ManfredaSpitzera.

Premda znademo kako su gotovo sva područja života u Hrvatskoj pod GOLEMIM utjecajem i PRITISKOM globalnih “igrača” i njihovih “nevidljivih ruku” (čemu su izložene i velike zemlje odnosno narodi!) – što je najočitije u ovom globalnom KORONA-TERORU – ipak je zabrinjavajuće znakovito kako neki u Hrvatskoj, a poglavito oni na tzv. visokim ili odgovornim ‘funkcijama’ u društvu i narodu, IZGUBE PAMET gotovo redovito upravo u TJEDNU MOZGA!

NB: Podsjećam svoje čitatelje i prijatelje da i moja BRADA (sasvim slučajno!) upravo 20. ožujka 2021. ‘proslavi’ svoj ‘prvi rođendan’.

Pripremila: mr. sc. Arna Šebalj

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime