NaslovnicaSLOBODARI JAVLJAJUŠTO SKRIVA KORONA VIRUS U SVOJOJ POZADINI?

ŠTO SKRIVA KORONA VIRUS U SVOJOJ POZADINI?

Fama oko korona virusa je zanemariva, problem nije virusu nego laži, koja se krije iza korona virusa.
Sam korona virus nije smrtonosniji nego obična gripa (jer i jest pod tip gripe) i dobro je što ta fama dolazi do svog smiraja, ljudi više ne prazne police robnih kuća, sve više naslućuju manipulacije i laži, kriznog stožera i tv hipnotizera meinstream media…
Poznavaocima i pratiocima svjetskih zbivanja korona virus iliti xyz virus nije ništa novoga. Znamo da se nekakav paravan mora poturiti da bi se zamaglila slika manipulacije određenih tajnih duštva u sjeni. Nadam se da ima sve više znalaca koji prate ta tajna društva iz sjene. No ovdje ćemo na trenutak popratiti djelovanje, hmmm, “ljudi” koji sudjeluju u corona virusu na terenu. Istina, da te grupe imaju vrlo čudno djelovanje kada je u pitanju epidemija, pandemija i ostale -demije. Izleda te sve -demije imaju za svrhu držati nas pod kontantnim strahom od smrti, dok nam svaki dan krate sve više sloboda kršeći pri tome ustav, zakone i deklaracije.
Uobičajeno je postalo da se različite pojave koriste kao paravan tajnih, okultnih društva za poturanje svojih ciljeva. Ako ne ide milom, ići će silom.
Pokušati ćemo početi od nekog reda (spoznaje)
Korona virus je nastao ??? uslijed ???
Nastao je u laboratoriju kao i ptičja, svinjska gripa, sars, ebola i ini bauci…izleda da bez obzira koliko se svjetska ergela, pardon ELita trudila, ne mogu učiniti virus previše smrtonosnim. Ali nemojte se uljuljkavati u sigurnost, cijepivo “protiv”…ima cijelu rapsodiju otrova i teških metala koje su spremni ubaciti vam intravenozno u tijelo ako pristanete ili vas na brzinu smuvaju sa “epidemijom” ili “pandemijom”. Sastav visoko toksičnih tvari zajedno s teškim metalima kruži internetom…od aluminija, žive (trihometasol), formaldehida (zabranjen u ličilačkom bojama), aluminij i 90% teških metala sve to začinjeno i uzgajano na He-La tumorastim stanicama, te ubačenim agensom virusa protiv kojega vas ustvari cijepe, a mogu sadržavati i mikročip.
Za pogledati i zamisliti se je rad Anite Petek Dimmer, žena je ubijena radi otkrivanja istine protiv cjepiva.

To je samo jedna od sumnja na dobrovit cjepiva alopatske medicine.
No čak niti cjepiva koje sarži određene agense koji štete organizmu nisu povod za ovaj post. Možda se iza borbe s navodnim nepostojećim virusom korone krije daleko veća namjera. Čudne snimke, čudnih okolnosti dolazile su sa područja Kine koje nikako ne odgovaraju karantenskim uvjetima sanitetske brige za oboljele. Sada navodno, na put je ponovo krenula nova, strašnija ugroza. Kažu da je kuga, no vjerojatno dugo vremena neće znati što je to, jer su i sa koronom (kruna) imali problema, a informacije koje u nam servirali su bile na nivou kognitivne dionance (lud, zbunjen, kontradiktoran).
Da li je taj navodni virus ustvari samo paravan kojim se prekriva šteta načinjena s 5G i depopularizacijom, trovanju zraka, hrane, vode i naše izlaganje toksičnim cjepivima gdje Kina nije ostala samo eksperimentalni poligon? Ono što bi mi nazvali korona je ništa doli borba organizma da izbaci otrove (exosome) iz organizma, pokušavajući nas održati na životu. Korona je samo mješavina SIMPTOM-a a ne bolest.

Da li je Kina ustvari bila aktivator od kuda je krenulo kreiranje orvelovskih država, ono što nazivamo dubokom državom, gdje nas prokušavaju programirati da na spase od “nevidljivog neprijatelja” ugroze, i pri tome trebamo izgubiti svu slobodu i suverenitet ako nam je što uopće od toga peostalo.
https://www.davidicke.com/article/564993/coronavirus-global-orwellian-state-david-icke-dot-connector-videocast

Sve to navodi na postavljanje vrlo mnogo pitanja, da li je svijet za koji mislimo da postoji zaista takav kakvim se nadamo da jest i u kakvoga nas uvjeravaju ili se nešto krije iza pozadine. Da li je korona virus (čak slabiji od gripe) strašna stvar ili je samo paravan za nešto daleko dublje, prljavije, tamnije…
A sada zamislite svijet u kojem vlada panika (fama) strah od xyz virusa, bolesni umovi će takav faktor iskoristiti za svoje ciljeve i instalirati kampove fema i globalnu orvelovsku državu…izvanredne situacije, malo o kampovima (camp) FEMA:

https://www.youtube.com/watch?v=h8Zy1YuP7oM

Ja imam svoje mišljenje, spoznaje i saznanja, te vam kazujem, istražite svaki dio kao zasebni segment, a onda i kao cijelinu zajedno, da bi vas odvelo u spoznaju koju bolesna elita, bića s devijantnim ljudskim genom žele, a to je odmazda, depopularijzacija većine stanovnika ove ravni. Ne vjerujete, a što je onda ovo…?
https://www.youtube.com/watch?v=GziPYDKsYz0www.youtube.com/watch?v=uCTiIlghNeY

Drugim riječima, skraćeno na zemlji bi trebala ostati pola zlatne miljarde ljudi, a svi ostali bi trebali, vjerojatno nestati s lica zemlje. Odnekud je i dolepršala vijest da je kameni vodič (The Mysterious Georgia Guidestones) u međuvremenu nestao, kabala (duboka država) sakriva tragove.
Ali…hajdemo reći da je to neslana šala onoga tko je bio dovoljno bogat da izgradi kamena postolja, ali na što cilja???
Ali iz svih tih ptičjih, svinjskih gripa, sarsova, korona i ostalih idiotarija uvijek se sjetim da gledam dalje od poturenih mi problema…jer problem, mogućnost, riješenje je trio (3) odeđene okultne skupine koje si samostalno ne može obrisati zadnji dio i bez parazitizma ne mogu živjeti. Vrijeme je da im prestanemo pomagati u parazitizmu.

Voljela bih vjerovati u neki lijepši svijet, ali do toga uvida dijeli me ocean negativnih namjera koje ne ovise samo o meni nego o kolektivnoj svijesti svih nas. Nije dovoljno razmišljati pozitivno već i djelovati pozitivno, te širiti istinu koja se uredno zatomljuje.

Ponavljam ponovo, korona virus nije problem već ono za što bi se kao zavjesa mogao upotrijebiti. Pazite na sebe i na druge. Sve dok postoje patološki bolesnici koji vuku konce iz sjene, preko korumpiranih i od instaliranih vlada (odabranih poltrona neovisno o glasanju koje je ionako prijevara) sve možemo očekivati, ali i na sve biti spremni.
Vrijeme je da se kolektivno probudimo iz hipnoze laži i obmana.

pantera; svijesnost u tijelu.
24. 07. 2020.

Slijedeće na redu, nastavak cirkusa korona.

Prethodni članak
Sljedeći članak
RELATED ARTICLES

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Most Popular

Recent Comments