Vedrana Rudan: Ukrajina zbog Putina toliko pati da nema te cijene koju neće platiti Evropa da bi Ukrajina prestala patiti. U to ime i ako treba, čitava će Evropa položiti svoje živote na oltar sad već naše domovine Ukrajine. Zaboravila sam reći, bez mene. Meni se jedinoj u Evropi jebe za Ukrajinu. I ja volim kad ljudi misle da sam empatična i da ću iz svog hrvatskog džepa izvući svoj posljednji euro i dati ga onome tko pati. Pa ipak, kako rekoh, jebe mi se za Ukrajinu. “Kurvo bešćutna, komunjaro nedojebana, četnikušo”, čujem kako bljujete hrvatski bijes u pravcu mene Hrvatice nehrvatice. Opustite se. Ukrajina, svi znamo, ima predsjednika Zelenskoga, poznatog američkog kurcosvirca. Zelenski je najbolji kurcopijanist na svijetu. Pogorelić mu nije ni do koljena. Dakle, Zelenski svira kurcem, ali ne svira kurcu. Što znači svirati kurcu? To znači raditi bezvezni posao, baviti se nečim nekorisnim. On sigurno ne koristi Ukrajini, i ne treba, plaćen je da koristi Americi i da jebe Evropu što mu uspijeva, ali to nije sve. Zelenski se, sakriven u nekoj špilji, pitaj boga gdje, bavi pravim poslom.

Kad Zelenski ne drži predavanja evropskim vođama i kad od njih ne traži zabranu ulaska Rusa u Evropu, tenkove, rakete i atomske bombe, onda kontaktira agenciju koja se bavi iznajmljivanjem nekretnina. Ovih dana smo saznali da heroj i kurcosvirac, ima vilu u Toscani, da, u Toscani, pa s agencijom dogovara najam koji iznosi pedeset tisuća eura.(Izvor: Corriere Della Serra i drugi) Ne, nije to sve. Agencija je našla neke Azijate koji su bili spremni unajmiti vilu, ali su u posljednji čas otkazali pa je Zelenski iz svoje rupe bio oduševljen kad je čuo da će vilu unajmiti ruski par koji živi u Londonu. Pukla je bruka. Ma, ne, ne, ne zbog toga što se Zelenski za vrijeme rata u našoj Ukrajini ima vremena baviti iznajmljivanjem svoje vile u Toscani, vila u Toscani se svakome može dogoditi, neki kurcosvircu zamjeraju neprincipijelnost. Od nas Evropljana traži da Rusima ne damo ni kap ledene vode kad na njih kojim zlom naletimo na cesti, a on je spreman svoju vilu za lovu ustupiti Rusima. Iznenadilo vas je to, je li? Mene nije jer živim u Hrvatskoj i znam kako funkcioniraju generali. Svi govore isto: “Stoko, evo ti oružje, crkni za Domovinu! Tebi grob, meni vila.”! Dok se svijet, doduše kratko, tresao zgromljen biznisom onog kurcosvirca i mi Hrvati smo saznali da imamo generala koji voli nekretnine. Svima nam znani heroj Domovinskog rata general Čermak kupio je u Opatiji najljepšu vilu. U kešu je platio 12 milijuna eura. Ne, ne! Nisam rekla čak ni pomislila da mi je čudno kako je general iz Domovinskog rata mogao izvući toliku lovu. Znam, sve je čisto, sve legalno, sve krvavim radom stečeno. Doduše, poznajem neke heroje Domovinskog rata koji okolo bauljaju gole guzice, ali sam sigurna da su to bili heroji od kurca.

On je vilu u Opatiji kupio od Rusa i tako je jedinu nam Hrvatsku oslobodio od jednog Rusa, pička mu materina dabogda mu se sjeme zatrlo! U to ime, neka nam dugo živi Amerika!

Ma baš sam to dobro rekla!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime