Ako je Amerika digla njemačko-ruski plinski cjevovod Sjeverni tok 2, tako misli 94% Nijemaca, a misle gotovi i svi građani Europe, zašto onda EU ne osudi ili objavi rat Americi?
Umjesto osude svjetskim agresorima ili njihovoj batini NATO-u dvorska dežurna spodoba Von der Leyne i dalje bljuje vatru na Rusiju!?
Ima li tu logike?
Naravno da ima. EU ili EK je produžena ruka svjetskim teroristima, dio novonormalne psihopatske elite koja planira izgladnjivanjem, ratovima, geoingenjeringom i covid otrovima pobiti 7 milijardi ljudi.
SVE JE TO PROKOMENTIRALA I NAŠA KOLUMNISTICA IVANA ZOBUNDŽIJA:
Naravno da tu ima i te kakve logike !
U svom prošlom textu na ovom portalu detaljno sam pisala o toj problematici pa se ne bih htjela ponavljati. Za dublje razumijevanje neka zainteresirani pročitaju moju kolumnu.
Njemci su očajni zbog ove sabotaźe Nato-a u Baltiku.
Očajni su jer su ovisni o jeftinom Ruskom plinu. Sad će morati plaćati trostruko skuplji , američki plin po ojačanom dolaru (zbog tog uništenja Sjevernog plinskog toka).
Prijeti im uništenje cijeLe privrede.
Volkswagen seli proizvodnju van Njemačke zbog plina. Kultni Volkswagen!
Njemci ZNAJU da je to Bidenov način uništenja Europe, jer je lično to i najavio proljetos ako Rusija napadne Ukrajinu. Biden kao zloguki predstavnik najgore svjetske bankarske bankrotirane bande potpuno svjesno u ratu protiv Putina źrtvuje Europu. To se uklapa u Veliki Reset uništenja drźava i stvaranja jedne jedine totalitarne države svijeta.
Ako preko Macrona uništi Francusku koja je predvodnica slobode već preko 200 g. i ako uništi Njemačku privredu – slom Europe je neminovan.
Otuda ratno stanje po ulicama Pariza i Berlina o kojem naš globalistički sluga Plenković drži čvrsto zalijepljena usta, kao i naši korumpirani mediji. Hrvatska javnost NE ZNA ISTINU.
KAO GUSKE U MAGLI !!!
Europa nije i ne može objaviti rat Bidenu, koji čvrsto drźi stisnuta muda NATO savezu.
To bi bilo apsurdno. Ali je Europa i te kako svjesna Bidenove strašne ugroze i plana o žrtvovanju Europe u otvorenom ratu Bidena i Putina.
No ubrzo u USA slijede izbori za njihov Senat i Kongres .
Ako pobijede republikanci globalističke demokrate, ima nade u spas Europe.
Pogotovo ako Trump krene u nove izbore manje naivan oko montiranih prevara s prošlih izbora. Već prijeti zamjenom 50.000 članova Bidenove administracije ako ponovo osvoji vlast.
Tada, ako uspije, za svijet postoji nada za golo preživljavanje Jer će se same SAD udruźiti s Putinom i Kinom u odlučni rat i uništenje svjetskih bankara ubojica koji kroz extremni
lijevi globalizam žele uspostavu Novog svjetskog robovlasničkog poretka sa prepolovljenim stanovništvom Zemlje. ( Veliki reset ) . Prepolovljenim kontroliranim stanovništvom planete ratovima, pandemijama i zagađenjim zraka, voda i zemlje.
Sve su naravno bankarski demoni Davosa isplanirali u tom đavoljem političkom centru svijeta.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime