ANDREJ PLENKOVIĆ je mason francuske masonske lože VELIKI ORIENT u Parizu. Dok je radio kao diplomat u hrvatskoj ambasadi u Parizu, masoni su ga vrbovali i očigledno regrutirali u masonsku lozu VELIKI ORIENT.

Mario Plenkovićotac Andreja Plenkovića, je zloglasni pukovnik yugoslavenskog KOS-a. Grgo Plenkovićstric Andreja Plenkovića, je pak kapetan KOS-a. Obitelj Plenković je u tijesnoj vezi sa obitelji Knežević (Veljko Knežević je zloglasni komunistički UDB-aš i generalni direktor yugoslavenske Radio -Televizije Zagreb)! Kneževići, na žalost, i dan danas “iz duboke sjene” upravljaju sa yugoslavenskom HRT (yutel)!

Zvonimir Frka-Petešićšef Kabineta premijera Andreja Plenkovića, je državljanin Republike Francuske i pod kontrolom je francuske masonske lože VELIKI ORIENT.

Arogantna, zla i pakosna Tena Mišetićzamjenica šefa Kabineta premijera Andreja Plenkovića, je kćer masona Ivana Mišetića. Ivan Mišetić je mason u francuskoj masonskoj loži VELIKI ORIENT.

Davor Božinović, aktualni ministar unutarnjih poslova RH, je mason francuske masonske loze VELIKI ORIENT.

Danijel Markić, aktualni ravnatelj Sigurnosno-obavještajne agencije RH, je državljanin Republike Francuske i pod kontrolom je francuske masonske lože VELIKI ORIENT.

(mala opaska: Vlada RH nije koincidencijom, nikako sasvim slučajno sklopila ugovor za kupovinu francuskih vojnih zrakoplova Rafale)

Dakle, sa hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem i sa aktualnom Vladom RH, i sa glavnostrujskim medijima u Hrvatskoj iz “duboke sjene/ duboke države” upravljaju i komandiraju (francuski i briselski) masoniex-yu komunistiUDB-aši i KOS-ovci – svi skupa u paketu.

A sa svima njima se upravlja iz “duboke države” kabalistićki marionet i “gazda Hrvatske i regiona – tzv. zapadnog Balkana”; kodnog imena “LEKA” (po uzoru na pseudonim/ tajno ime zloglasnog Aleksandra Rankovića) – veliki mason BUDIMIR LONĆAR!

Svi ovi veleizdajnici, na žalost, imaju strateški zadatak da, po masonsko-komunističkim nalozima zlih “gazdi iz duboke sjene/ duboke države”, sustavno i sofisticirano uništavaju Republiku Hrvatsku i hrvatski narod!

Tko ne razumije “duboku državu” taj ne razumije ništa!

Božidar – Božo Šimunović