Zašto Bijela kuća luduje zbog Ukrajine?

0
506

Volodimir Zelensky i Hunter Biden kao spiritualna braća: oboje su “finger puppets” (lutke na koncu) ukrajinsko – izraelsko – ciparskog oligarha Ihora Colomoyskog i “bivši” ovisnici.

“ Najdegutantniji tipovi Washingtonskog establišmenta koriste Ukrajinu za vlastite prljave poslove; Ukrajina je financijski silovana a dobra i novac već godinama se uzimaju od naroda”
“Ukoliko želite znati zašto “zapad” luduje zbog Ukrajine, trebate shvatiti da je zapad u paničnom strahu da će njihov prljavi veš odnosno ISTINA izaći na vidjelo”
Tko i kako je zapravo kreirao Zelenskoga (izvorno glumca bez puno interesa za politiku ali sa puno sklonosti ka kokainu) kao političku figuru”.
Na koji način različiti ukrajinski oligarsi putem financiranja različitih “marioneta zapada” iznose ogromne količine novca iz Ukrajine
“Voditelj Kijeva zapravo je izmišljena politička ličnost! Njega je kreirao ukrajinsko–izraelsko–ciparski oligarh Ihor Colomoyskyi – vlasnik “ 1+1 media group”. On je prvo angažirao Zelenskog da glumi predsjednika u zabavnoj emisiji koju su, by the way, iznimno puno reklamirali, pod nazivom: ”Sluga naroda”. Nakon nekoliko godina ovog show-a Colomoyskyi kreira političku stranku pod istim imenom (“Sluga naroda”) na čelo koje postavlja Zelenskog te debelo financira njegovu kampanju.
Zelensky je danas milijarder! Koliko glumaca poznajete koji su milijarderi, hm?! Vjerovatno niti jednog. Međutim Zelinski je očito više od samo dobro plaćenog glumca: on je “lutka na koncu”.
E sad, koja je poveznica između prethodne dvojice sa Hunterom Bidenom
Hunter (mlađi) Biden angažiran je poslovno I to za iznimno visoke honorare, pogodite od koga?!
Od Ihora Colomoyskog.
Colomoyski  je još 2015. angažirao Bidena da bude na čelu njegove naftne kompanije (“Burisma”) za pozamašnu svotu od 50 000 $ mjesečno + različite pogodnosti.
Kao što je već navedeno i Zelinsky i Biden oboje imaju problema sa “ozbiljnom” sklonošću kao kokainu i nekim drugim drogama.
Postoji međutim jedna bitna razlika među njima: Biden je sin predsjednika!
Što mislite, zašto Bijela kuća toliko ludi zbog Ukrajine
Najdegutantni tipovi Washingtonskog establišmenta koriste Ukrajinu za vlastite svinjarije a sve na štetu ukrajinskog naroda
Ukrajina je praktički ekonomski silovana a novac i dobra oduzeti od naroda.
To je jedan od razloga zašto je ukrajinski narod jedan od najsiromašnijih narodna Europe, najvjerojatnije najsiromašniji.
Dakle sve to se dogodilo zbog korupcije odnosno načina na koji su “zapadni” političari iskoristili Ukrajinu.
Samo jedna mjesečna plaća Huntera Bidena pokrila bi s lakoćom potrebe 5 do 6 ukrajinskih porodica na godišnjoj razini!
Kroz privatno korespodenciju i e-mailove otkriveno je da “tatica” dobiva 10% od svega što sinčić zaradi u Ukrajini
Ne trebate vjerovati meni: te informacije lako je naći, uvjerite se sami.
Ukrajina je puna oligarha kao što je Colomoysky koji financiraju sa ogromnim svotama različite ljude “sa zapada” I na taj način iznose novac ukrajinskog naroda
Ako želite znati zašto “zapad” ludi zbog Ukrajine trebate kao prvo znati da je “zapad” u paničnom strahu da će ISTINA o njihovoj prljavoj igri izaći na površinu
U komentarima:
– scene i snimke “rata u Ukrajini” pripremale mnogo prije 24.02.22., te kako je “zapad” odavno pripremao rat sa Rusijom i davao joj namjerno povode za vojnu akciju koju je pokrenula
– zašto je Ukrajina trebala biti veliki biološki Laboratorij “zapada” a ukrajinski narod pokusni zamorci istih Zbog čega većina ukrajinskih izbjeglica zapravo ne zna što se događa trenutačno u Ukrajini.
Zbog čega “zapad” u zadnje vrijeme forsira političare koji imaju izražen problem sa seksualnim identitetom (tipičan primjer: američki ministar za nuklearna pitanja)?
Zato što upravo zbog tog problema nemaju kapacitete za ozbiljnim izvršavanjem svoje dužnosti.