NaslovnicaRIJEČ UREDNIKAZašto pisati na Slobodarskom portalu ?

Zašto pisati na Slobodarskom portalu ?

Slobodarski portal je osnovao isti čovjek koji je pokrenuo Slobodarsku stranku Hrvatske Gospodin Miro Matijević, novinar, borac za ljudska prava , trn u oku mnogim političkim opcijama .U radu ga ometaju sa zaista „niskim“ i nadasve podlim načinima o čemu ne izvještavaju mediji.

Niti ja ne smijem pisati o posljednjem događaju radi tajnosti istrage u vezi s čime sam potpisala izjavu na policiji .Poštivat ću što je od mene traženo i ne ću ni na koji način naštetiti postupku u tijeku a znam da istina uvijek ispliva na vidjelo ,tako će biti i sada.

Ono što mogu reći jest to da je Slobodarski portal osnovan s namjerom da okupi ljude koji su spremni ‘pokrenuti’ ljude sada kada je svima svega već dosta, da okupi novinare koji žele istinito i bez cenzure pisati  kao suprotnost urednicima i vlasnicima medija koji slušaju politiku i financijske interese.

Objavljivanje na Slobodarskom portalu zahtjeva posebno stanje uma i duha, zahtjeva  zauzimanje  za obespravljene, manjince i osiromašene, zahtjeva poštenje, nepokolebljivost, nepotkupljivost, predanost istini i pravednosti. 

Objavljivanje na Slobodarskom portalu ne prihvaća licemjerje rasprostranjeno u medijskom i političkom prostoru i bori se protiv onih koji sipaju mržnju, protiv kler- fašista ,protiv šovinista koji se busaju u prsa svojim hrvatstvom i katoličanstvom, a svojim životom negiraju milosrđe i sućut, protiv vladavine svih četrnaest vlada Hrvatske koje su nas prodale „dubokoj državi „i vode naciju u uništenje.

Slobodarski portal kao i Slobodarska stranka Hrvatske zalažu se za jedinstvo naroda i građana Hrvatske u borbi za pravedno i slobodno društvo !

Mi ne pristajemo na laži !

U ovim  premračnim vremenima dajemo ono najbolje od sebe za ISTINU I SLOBODU!

Pridružite se SLOBODARIMA ,budimo jedinstveni i izborimo se za pravednu i slobodnu državu jednakih građana! 

Nada Ećim Innocente

RELATED ARTICLES

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Most Popular

Recent Comments