Ne znam zašto prof.dr. Kulić prešućuje mega zločin vezan oko Hrvatske Nacionalne Banke ?Pri tome spominje razum i kako zločin okupacije stranih banaka nitko razuman ne može razumjeti.
Iako iznimno cijenim prof.dr. Kulića, ne mogu shvatiti razlog prešućivanja tog zločina.
Jer naivan nije sigurno, kao ni bez manjka tajnih informacija.
A zločin predaje stranim bankama kao i svjesnog uništenja cijelog monetarnog sustava je POLITIČKA ODLUKA VIŠE VELEIZDAJNIKA koji su trebali biti za tu veleizdaju bar strpani na doźivotnu. U SADu bi bili na električnoj, u Velikoj Britaniji obješeni, u Francuskoj strijeljani!
Riječ je o Rohatynskom, Vujčiću i zadnjih par premijera. O kakvoj je veleizdaji riječ?
O takvoj , da smo kao zemlja monetarno uništeni.

Rohatinsky je doslovno POKLONIO NA PLADNJU Hrvatsku Nacionalnu Banku Źidovu Rothschildu. Ona više nije naša već globalističko-hazarska banka, a jedan obilježeni Rohatinsky je za tu izdaju nagrađen od EU koja je gangstersko-globalistička. Radio nam o glavi dugo, a Plenković s poročnim Vujčićem samo zabija klin u hrvatski mrtvački sanduk.
Ah da, još jedna sitnica …..taj Rrrrrohatinsky je istim londonskim financijskim gangsterima za kavicu prepustio svo hrvatsko zlato, naslijeđeno raspadom Jugoslavije koje joj je pripalo. Time je Hrvatskoj taj veleizdajnik doslovno ogulio kožu kako bi cijela iskrvarila.
Jer i Rohatinsky je bio član tog opskurnog hazarsko – europskog gangsteraja.
Zato mi Kulić nije jasan. Zna, jer takve stvari mora znati, a o tome ne govori.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime