Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaSLOBODARI JAVLJAJUZemlja kakvu želim ostaviti budućim naraštajima

Zemlja kakvu želim ostaviti budućim naraštajima

Zemlja koju želim ostaviti iza sebe u nasljeđe budućim generacijama je zemlja u kojoj ćemo biti slobodni raditi sve ono što nas čini sretnim,ispunjenim i potpunima. Zemlju u kojoj ćemo se, oslobođeni okova koje nam nameće novac,radovati svakom trenutku svog života i zajedništva na ovom božanskom planetu u ovoj prekrasnoj zemlji.

Koliko sam daleko od ostvarenja svoje želje živući u državi koja je instrument kriminala, u državi koja brani privatno vlasništvo privilegiranih i vladajućih. Živim u državi u kojoj je kriminal legalan, u državi koja rasprodaje svoje vlastito bogatstvo i imovinu kako bi se ostvarila moć nad građanima  koji su njezinim postupanjem zakinuti.

Građani jedva preživljavaju u stalnoj borbi sa neprekidnom krizom i neimaštinom. Država brine jedino o  političkim, bankarskim i ekonomskim elitama koji svoje bogatstvo stječu surovom eksploatacijom građana i potpomognuto smišljenim zakonima koji legaliziraju pljačku koja se neprekidno provodi.

Kriminalna država i nasilje koje se „legalno“ provodi nad građanima tzv. eliti odnosi moć i stvara pravnu i ekonomsku neravnopravnost i poremećene odnose u društvu.

Takvu državu koja legalizira kriminal ne priznajem jer je neprirodna i bazirana isključivo na potrebama političko-ekonomske kriminalne elite. Priznajem jedino ravnopravnu ljudsku zajednicu.

Kako postići taj bolji svijet koji želim ostaviti budućim generacijama?

Kako u naše društvo unijeti solidarnost i ravnopravnost te potpuno odbaciti bilo kakve predrasude i diskriminacije. Kako naše društvo „očistiti“ od nametnutog konzumerizma, megalomanije, inercije, ignoriranja zastrašujuće stvarnosti i pravca kojim se krećemo prema propasti, odumiranju eutanaziji. Rješenje je suočiti se sa problemom sa punom odgovornošću za opstojnost društva.

Do boljeg svijeta nećemo doći samo pričajući već djelujući. Ne postoji izgovor za ne djelovanje. Trebamo govoriti ljudima kako bi prestali neupitno vjerovati medijima koji su cenzurirani i služe za manipulaciju građana od strane kriminalne elite na vlasti. Trebamo govoriti građanima istinu, dati im podatke i prijedloge kako bi u svom svakodnevnom košmaru preživljavanja ipak dobili priliku čuti da postoji mogućnost stvaranja boljeg društva.Trebamo govoriti istinu i ukazati da nitko do li mi sami ne može riješiti postojeću situaciju. Trebamo govoriti da je nerealno očekivati da će kriminalna elita na vlasti riješiti postojeće probleme jer je očito da ih je ona i stvorila. Trebamo svakodnevno isticati istinu o stvarnoj situaciji i istinu o tome tko vodi ovu zemlju i svijet.

Moguće je stvoriti samoodrživu državu ravnopravnih građana. Moguće je osigurati sretnu budućnost budućim generacijama. Trebamo biti jedinstveni i odlučni i započeti sa promjenama u društvu. Trebamo djelovati! Trebamo djelovati odmah!

Pridružite se SLOBODARIMA i stvorimo ravnopravnu ljudsku zajednicu i platformu za sreću budućih naraštaja.

Nada Ećim

 

 

RELATED ARTICLES

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Most Popular

Recent Comments