Već najava ovih parlamentarnih izbora najavljuje da izbori neće proći uobičajeno namješteno, već bi se moglo dogoditi i više iznenađenja po kojima će ostati upamćeni.

Milanovića ne želim komentirati, ali sam jutros čuo izjavu podpredsjednika SDP-a i predsjednika splitsko županijske organizacije Ranka Ostojića nakon što je predstavljen kao predstavnik SDP-a za 10. izbornu jedinicu najavljuje “dolazak demokracije”. Lik koji se decenijama održava na ključnim pozicijama u državi zahvaljujući KOS-u i stranim obavještajnim službama, vodeći Zaštitarsku firmu za zaštitu najgoreg kriminala, zvanu “MUP”, uspio je prikupiti većinu dosjea kojima drži za muda sve istaknutije političke igrače. Postao je nedodirljiv i to debelo koristi tako da je prerastao u lik pobjednika. Sada će jurišati na AP koji je odbacio potpisan nalog za njegovo uhićenje zbog slučaja „Svastika“, čiju je izradu organiziraoupravo Ostojić  kako bi Hrvatsku u EU obilježio kao profašističku državu. Upravo su Ostojić i Kotromanović platili 50.000 kuna za izradu „Svastike“, a posjedovao sam i snimku telefonskog razgovora kada su dogovarali kako će vratili kući redare koji su godinama uspješno čuvali Poljud da bi omogućili izradu „Svastike“ o čemu sam pisao prije par godina kao i o epilogu tog slučaja.

Već je bio izdan nalog za privođenje Ranka Ostojića i sve je bilo spremno za njegovo uhićenje, ali je u trenutku kada je akcija već započela, AP sve to stopirao. Sada taj isti Ostojić kojega sam javno prozivao za organizaciju ili prikrivanje više likvidacija bez i malo srama najavljuje pobjedu na Izborima i konačno dolazak demokracije u državu. To će učiniti sa istom tom strankom čiji je predsjednik, najveći prevarant Račan, pobjedom na Izborima 2.000.godine legalizirao sav ovaj kriminal izjavom: „revanšizam ne živi na ovoj adresi“, čime je abolirao svu onu pljačku prilikom privatizacije i sve zločine počinjene u to vrijeme.

Ranko Ostojić je možda najbolji kandidat za 10. izbornu jedinicu.

Pobjednik je za mjesec kolovoz 2020.godine kada je pobijedio u našoj anketi za „NAJ RETARDA GODINE“. Lik koji je u dva navrata organizirao brutalne i ničim izazvane napade na Torcidu, koji je likvidirao ili prikrio niz likvidacija čestitih i časnih Hrvata i koji pod kontrolom drži hrvatsko narko tržište je „naj pobjednik“ samim tim što nakon svega može izići na ulicu među ljude. On je jedan od odgovornih koji su od nas stvorili najzaostaliji, najsiromašniji i najnesretniji narod u EU, državu u kojoj su uhljeb, žeton i izdajnik postali najunosnije profesije.

I stoga sa strahom očekujmo ove izbore i dolazak „Ostojićeve demokraciju“, ne dogodilo se…

                                Više o tom zločincu:

PREUZIMA LI SDP ZLOČINAC, VELEIZDAJNIK I HRVATSKI NARKO BOSS – RANKO OSTOJIĆ

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime