NaslovnicaSLOBODARI JAVLJAJUBANKOMAT DRŽAVA ZA POLITIČKE DUŽNOSNIKE

BANKOMAT DRŽAVA ZA POLITIČKE DUŽNOSNIKE

Hoćemo li biti bankomat država za „naše političare“?

„Naš“ premijer je toliko zadovoljan ,pun sebe, pun optimizma, nimalo posramljen ili zabrinut zbog afera u njegovoj stranci. Doduše ne vidim ni da se „naš“ predsjednik očitovao po pitanju afera koje nam prazne džepove. Svi izgledaju zadovoljni .

Nevjerojatno da u ovakvoj krizi od političara nema niti jedne ozbiljne i istinite informacije i izjave. Sama prepucavanja. Moji prijatelji i poginuli branitelji  nisu se borili za ovakvu državu. Ovo i nije država već koruptivno udruženje kriminalaca. Već je netko rekao ranije da svaka država ima mafiju jedino mafija ima državu, a to je nažalost Hrvatska. Ovdje je normalno mito, otimanje i rasipanje novaca građana, normalno je da ništa ne funkcionira u zaštiti građanskih prava i sloboda,…

Sve to i puno više skrivaju iza krinke domoljublja i demokršćanstva.

Ima li ova država ikakva smisla za građane koji ovdje žive? Zemlja apsurdistan. Zemlja u kojoj je pravosuđem upravljaju „gospoda na vlasti“. Zemlja u kojoj „gospoda na vlasti“ novce poreznih obveznika i budućih generacija današnjih poreznih obveznika uzimaju kao na bankomatu bez limita.

„Gospodi na vlasti“ sve je  besplatno sve. Isisali su milijune iz javnih poduzeća no evo ih ponovo u igrokazu kako bi, iskoristivši naš novac utjecali raznim manipulacijama medijima i kupovanjem glasova kroz stalna zaposlenja u državnim firmama ili direktnim plaćanjem na terenu, došli ponovo na vlast istim besmislenim parolama i kako bi i nadalje osiromašivali građane ove napaćene zemlje.

Pred izbore se prisjećaju branitelja i Domovinskog rata, dok o istima stvarno nikada ne razmišljaju i nemaju ni malo zahvalnosti za podnesene žrtve i živote. Oni bi prvi trebali biti zahvalni  jer im je njihova borba omogućila lagodan život. Dok se moji poginuli prijatelji prevrću u grobu i pitaju se kako je moguće da za njihove  majke, supruge i djecu nitko ne brine? Kako je moguće da država ne služi građanima već je obrnuto? Licemjerni i bahati „naši političari„ još stavljaju sol na ranu ucviljenim obiteljima koje su izgubile svoje sinove, supruge i očeve, svojim igrokazima pijeteta kada  pred kamerama polažu cvijeće i pale svijeće.

Za mene je  Hrvatska neprocjenjiva i treba biti mjesto slobodnih i jednakih građana. Da bi bila zemlja za koju su naši ljudi ginuli moramo „gospodu  plaćenike na vlasti“ smjestiti u zatvore i provesti reviziju pretvorbe i privatizacije ,nacionalizirati sve oteto. Trebamo vratiti građanima njihovo vlasništvo i načiniti državu koja će služiti građanima. Progledajmo i učinimo pravu stvar 5.7.!

Nada Ećim Innocente

RELATED ARTICLES

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Most Popular

Recent Comments