Nakon otkrića da se grafen oksid nalazi u cjepivu svi cijepljeni trebaju postaviti jednostavno pitanje  Plenkoviću, stožeru  i tzv. hrvatskom ministru zdravstva Viliju Beriši i Alemki Mengele: Ja sam se cijepio, koliko ću još dugo živjeti?

Globalistička elita smatra da su 95% svjetske populacije “Beskorisne izjelice” koje treba eutanazirati što je prije moguće

U razgovoru sa Stevenom Fishmanam dr. Mylo Canderian (pseudonim) medicinski suradnik Svjetske zdravstvene organizacije, fan Klausa Schwaba autora Velikog Reseta, zagovornik jedne svjetske digitalne valute sekundarnog cilja WHO-a za 2022. godinu, mišljenja da su 95% svjetske populacije “Beskorisne izjelice” koje treba što prije eutanazirati, srušiti kao bijesne pse. Izrazio je prezir prema “zaraznim edukatorima” koji promiču kritičku teoriju i uvjeren je da će “cjepivo” stati na kraj “ljudskom raku na zemlji”. Gorljivi pobornik dužnosti i obveze masonerije da riješi svijet od “Kuge čovječanstva”.

Na pitanje “Kako “cijepljeni” mogu sa sigurnošću znati (koliko dugo moraju) koliko će živjeti nakon što su cijepljeni,“ kratko je rekao: “Formula za kraj ciklusa. Lako ju je izračunati! Moć jednostavnosti”.

“Postoji maksimalni ciklus od deset godina od injekcije do kraja ciklusa”, [ili smrti] “I iznimno je lako odrediti.”

Svaki hematolog to može vidjeti u roku od nekoliko sekundi pod mikroskopom, a još lakše pod elektronskim mikroskopom. “Postotak krvi pogođene [ili kontaminirane] grafen oksidom je reciprocitet izračuna na kraju ciklusa”, otkrio je.

Drugim riječima, “cijepljenik” [kako on naziva svakoga tko je uboden s autorizacijom za eksperimentalnu upotrebu Eugenika Depopulacija smrtonosno injekcijsko biološko oružje] koji ima 20% pogoršanja grafenskog oksida u krvi će, izuzimajući bilo koji drugi kriterij unosa, živjeti 8 godina. Netko s 70% propadanja grafen oksida neće živjeti više od 3 godine.

Stajalište dr. Canderiana je isto kao Klaus Schwaba, Bill Gatesa i izvršnih direktora Big Pharmi: NEKA SVI UMRU!

Na pitanje kakav učinak imaju drugi i treći udarci i pojačivači (bosteri) i kako to mijenja tablicu End of Cycle rekao je:

“Sve se to može izmjeriti hematološkim testiranjem. Što naivci dobiju više injekcija i pojačivača, to će im krv izgledati gore pod mikroskopom i brže će se pretvoriti u gnojivo.”

Cjepiva protiv covida su od grafen oksida

Španjolski istraživači nedavno su otkrili da su Pfizer i AstraZeneca cjepiva protiv korone uglavnom izrađena od grafenskog oksida. Provjerivači činjenica i mediji tada na sve moguće načine opovrgavali izvještaje o otkriću. Naravno, “naš” Faktograf među prvima je na mjestu zločina.

Karen Kingston, bivša zaposlenica Pfizera predstavila je neosporan materijal koji treba podijeliti sa CIJELOM SVIJETOM!

Otrov u „cjepivu“ protiv COVID-a. Cijepljenje, poznato kao “COVID cijepljenje,” smrtna je kazna i nitko se ne smije podvrgnuti cijepljenju. 

Karen Kingston potvrdila je da je otrov, grafen oksid prisutan u cjepivima protiv Covida. “Izuzetno je teško pronaći ovu informaciju”. Na direktno pitanje Steva Petersa je li grafen oksid prisutan u cjepivima protiv korone, odgovorila je: “100 posto, to je nepobitno”. Ovaj sastojak se ne spominje u patentima cjepiva jer je otrovan za ljude i jer se doslovno može povezati s internetom.

“Oni istražuju koliko mogu ubrizgati ljudima prije nego umru. Mi smo zamorci.” Ako se aktivira, može doći do oštećenja i smrti. Objasnila je da grafen može provoditi struju. Kada grafen ima pozitivan naboj, uništava sve s čime dođe u dodir. U ovom trenutku čestice su neutralno nabijene. Ako se aktivira elektromagnetskim poljem, može doći do oštećenja i smrti. Ovisi o tome koliko se nanočestica nalazi u tijelu i gdje se nalaze. Nepobitan dokaz je da se metalni predmeti (stavite kovanicu) lijepe na mjesto uboda.“Ovo je biološko oružje. To je planirani genocid”

Nakon razgovora sa Karen Kingston, Stew Peters pozvao je dr. Jane Ruby. Pokazala mu je primjere kako izgleda oštećena krv kada je izložena grafen oksidu. Grafen oksid, za one koji nisu svjesni, komponenta je šiljastih proteina i priona Messenger RNA, koji je u ratu sa srcem, plućima, mozgom i krvlju za kisik. Grafen oksid je kisikova spužva koja tijelu oduzima potreban kisik i uzrokuje mnoge komplikacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na anafilaktički šok, toksično zgrušavanje krvi, smrtonosnu paralizu pluća, rak mitohondrija i rak endotela.”

Nakon otkrića da se grafen oksid nalazi u cjepivu svi cijepljeni trebaju postaviti jednostavno pitanje Plenkoviću, stožeru i tzv hrvatskom ministru zdravstva Viliju Berošu: Ja sam se cijepio, koliko ću još dugo živjeti?

Preneseno sa portala ISTINOM PROTIV LAŽI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime