MISLI NA DRUGE – NE CIJEPI SE!

0
477

Sad, svatko tko želi preživjeti ubojiti val “super soja” koji trenutno mutira u tijelima cijepljenih mora shvatiti da je držanje podalje od cijepljenih ljudi možda pitanje života i smrti. Cijepljeni su oni koji su najopasniji i zbog toga imaju najveći pristup društvu.
U vlastitoj sebičnosti i znanstvenom neznanju, ovi voljni dobrovoljci za bio oružje pomažu u izvršenju najvećeg zločina protiv čovječnosti koji se ikad mogao zamisliti: globalna pošast, pokrenuta decentraliziranim, ubrzanim, prilagodljivim genetskim oblikovanjem koje se oslanja na milijarde voljnih dobrovoljaca koji će služiti kao laboratoriji za mutacije.

Zdravstvena propusnica nije ništa drugo nego čin skrivene prisile na cijepljenje. Svi koji misle da su cijepljenjem dobili putovnicu za slobodu kretanja, zapravo su kupili kartu za pakao!
Svijet će se, zbog gluposti i naivnosti cijepljenih, koji su praktički vjetar u leđa stožeru (korisni idioti) uskoro podijeliti između OŠTEĆENIH (cijepljenih) i NEOŠTEĆENIH (necijepljenih)..

Čak i EMA priznaje nus pojave. Uz napomenu samo prijavljenih. Koliko ih je umrlo nakon cijepljenja, nikada nećemo saznati jer te podatke kriju kao zmija noge

CIJEPLJENI su oboljeli, zaraženi, prijenosnici

Da bi Plenković, Beroš, stožer i svi koji su sudjelovali u covidgateu, prikrili svoje zločine (umrli i oštećeni nakon cijepljenja) pokušavaju Covid potvrdama (ucjenama) krvavu covid lopticu prebaciti na necijepljene

Preneseno sa portala ISTINOM PROTIV LAŽI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime