NaslovnicaAKTUALNOTko je saboter Sjevernog toka?

Tko je saboter Sjevernog toka?

Živimo u vremenu kada i najluđe teorije prolaze jer smo toliko izblesirani vijestima sa svih strana tako da se sve manje i pitamo koliko je vjerodostojno to što nam svakodnevno nude. Malo smo i umorni od svega, a malo već na sve gledamo i pomalo navijački pa vjerujemo samo u vijesti koje nam odgovaraju.
Rusi su optuženi za dizanje u zrak plinovoda iako je to najmanje njima u interesu.
Bilo je i previše suludih „vijesti“ ali jedna zaista prevazilazi sve do sada viđeno.
Eksplodirao je plinovod na Sjevernom toku kojim je protjecao plin za Europu. Amerikanci su upravo na tom mjestu par dana prije toga održavali manevre, dok je nezaobilazna CIA dva dana prije sabotaže točno predvidjela da bi se takvo nešto moglo dogoditi. Priča je suluda, ali ne zaboravimo da sto puta ponovljena laž postaje istina, pa će svi koji imaju problema sa razmišljanjem početi vjerovati da je plinovod minirala država koja u rukama drži glavni ventil.
Priču ipak treba potkrijepiti nekim dokazom pa ta ista CIA u moru na mjestu eksplozije, među mjehurićima plina nalazi rusku putovnicu. Priča je savršena, kao da je izišla iz glave Bidena, čovjeka kojega ni u WC ne možeš poslati samoga jer bi se i u njemu izgubio.

Treći svjetski rat je na pomolu, stotine  i tisuće ljudi svakodnevno ginu i sve će to makar na par dana zasjeniti ovakva vijest.

RELATED ARTICLES

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Most Popular

Recent Comments