NaslovnicaSLOBODARI JAVLJAJUSvi protiv ultra lijevog neonacizma globalista - otpor ili smrt!!!

Svi protiv ultra lijevog neonacizma globalista – otpor ili smrt!!!

U Ličkom Osiku je ovaj vikend održana 1.međunarodna konferencija u Hrvatskoj za obustavu Agende 2030. “UJEDINJENI ZA ČOVJEKA”

Jedna od tema je bila i transrodna ideologija i upravo dok se spremam da napišem izvješće u nekoliko zanimljivih nastavaka, naletjeh na svjedočenje žene koje se sjajno uklopilo u jednu od tema. Žena je u Njemačkoj kažnjena sa 263 EURA zato što je odbila sina odvesti u školu u ženskoj odjeći. Sve je prokomentirala naša kolumnistica Ivana Zobunđija.

Ultra lijevi neo nacizam globalista . Planski uništiti dijete prvo mu ubivši psihu, tijelo kasnije dotući nije problem.
Oko 3000 mostruma, svjetskih globalista iz zloglasnog Davosa
ima Veliki planski reset kako potamaniti oko polovicu čovječanstva da bi lakše uspostavili totalitarnu kontrolu budućeg radnog roblja buduće jedne jedine svjetske države kojom bi ti luđaci i ubojice kakve svijet nije vidio, vladali.
Djecu možeš lako ubiti, ali izopačeni manijaci Soroš, Gates, Schwab i ostali židovski Hazari znaju da to ne bi išlo bez otpora.
No kad im poremetiš dječji mozak koji sve upija nekritički, kad izazoveš kaos u njemu, on je već polumrtav. Tada kreće putem vlastite propasti, ubijenog pretkortexa, jer mu je ostala samo nagonska ljuštura, i više nije čovjek, već životinja. I tad je gotovo.
Dakle, samo sporije masovno ubijanje djece svijeta sa trans rodnom ideologijom. Dječake je plan kastrirati, a curicama rezati grudi, da bi postali bespolni i neplodni.
To je plan tih ubojica i kriminalaca, teško shvatljiv normalnom ljudskom biću.
Ali takve prisile prijete svima od najranije vrtićke dobi preko školstva. Školstvo je već zaraženo takvim direktivama.
Zato je uništenje školstva prioritet. Da nestane bar polovica ljudske rase.
Dakle, otpor ili smrt !!

RELATED ARTICLES

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Most Popular

Recent Comments