Pun mi je Qjur***c svega

0
283

Milanović je za Jutarnji rekao da je Hrvatska vojska 1991. bila vojska koja nije imala međunarodnu pomoć. “Prije bismo rekli da je imala opstrukcije, prijezir, nepovjerenje i koja nije imala protuoklopa”, dodao je.

Ispod teksta se pojavilo nekoliko zanimljivih komentara koji su sjajno opisali ovu situaciju i naša razmišljanja na tu temu:

Nadežda Baranovski 
Istina, izborili smo se sami uz rusko oružje.
Miro Matijević
91. su nam Rusi među prvima poslali oružje
Marijan Horvatić
Nadežda Baranovski Ako si u pravu, a nisi, pitam te; je li to loše? Ti stalno “drukaš” za Ruse! Zašto? Ako se dobro sjećam dokumetarnog filma o tvojem ocu Albinu kojeg su baš Rusi dugi niz godina šikanirali i uzničili bilo bi logično da si protiv njih jer ti je obitelj stradala u SSSR. Misliš li doista da se Putinov režim u Rusiji bitno razlikuje od Staljinovog?
Nadežda Baranovski
Matijan Horvatić imponira mi sto si upoznat s mojom prošlošću. Upravo mi ona daje veću sliku da vidim istinu. 8 g. Ukrajinci su ubijali Ukrajince i svi vi veliki moralisti šutjeli ste i niste stali u obranu nevinog naroda kojemu je jedina greška bila sto su ruskog porijekla i sto su htjeli govoriti ruski. Nacistima to je bio trn u oku i oni su pucali po narodu i danas kukavički i dalje pucaju po bolnicama, rodilištima, školama. To naši novinari ne prenose. Redovna vojska to neće raditi, ali je nacisti prisiljavaju ili ih ubijaju. Ako ne shvaćaš da je rat izazvan interesima Amerike i kolonije EU i prodanom politikom Zelenskog i prijatelja makni mi se iz prijatelja. Volim komunicirati s ljudima koji imaju opću sliku rata u Ukrajini. Stradava ukrajinski narod, djeca, stari ljudi. Svi su ostali bez prošlosti a i budućnosti. Makni mi se, volim razgovarati s ljudima koji nešto znaju a ne tupi glupo vjeruju zapadnoj propagandi
Dijana Stela
Znate šta?!
Pun mi je Qjur***c namjernog skretanja pozornosti sa užasa 2022- e i onog što slijedi vraćanjem u ružnu prošlost i nepotrebni, dobro se zna od koga je izmanipuliran rat,
kome to koristi i što imamo od sramotnog klanja plemenskog čopora na Balkanu danas?
Jedinu korist ima povlaštena Stoka krupnog zuba, Tatičinih 200 bogatih obitelji.
Tako je u svim d.o.o. državicama bivše Juge.
A ima nas koji posjećujemo grobove onih koji u njima leže za vaše profite, pljačku i kriminal.
Ne za domovinu.
To je bijedna iluzija.
Zoki ne sakupljaj jeftine poene iako možda imaš i pravo.
Zašto ne bi iskoristio retarde od naroda kad možeš.
U ovih par komentara je sve rečeno o situaciji u Ukrajini, ali i kod nas. Puno bolje i jasnije od komentara naših korisnih idiota, “stručnih” analitičara i “bivših britanskih obavještajaca” 🙂 koji nas mjesecima zasipaju najjadnijom i najprljavijom propagandom.
Polako završavamo sa tom, a okrećemo se domaćim temama.
Najvažnija je:
MORA SE PROVESTI REFORMA POLICIJE